View Full Version : Помощ :(( !!!
Slynchiicee
03-19-2012, 08:14
Здравейте.. имам проблем :( .. преди 2дни.. правихме секс с приятеля ми и презервативът се скъса.. пих Escapelle -2часа след гафа.. ;хх .. и 2дни вече имам ужасни болки в корема .. направо не мога да дишам и тези болки не спират,не мога да спя легна ли и продължава да ме боли неописуемо много.. това не ми е много голям проблем нека ме боли само всичко да е наред.. но четох доста.. че жени които са пили хапчето 2-3часа след половия акт.. са бременни... тоест дали е възможно да е прекалено рано може би трябваше да изчакам поне 5часа.. или така шансът да съм бременна е по-малък (попринцип нали за да подейства.. по-сигурно се пие до 12часа..) .. на лекар ще ида но чак петък може би,защото още е рано но моля ви дайте мнение защото ще се побъркам ;хх :(((
TheBeliever
03-19-2012, 08:20
Имаше около 15% шанс хапчето да не подейства (пише го на листовката). Няма как да знаем дали ти си в тези проценти.
И все пак не мисля, че тези болки са нормални.
dimitar_ak
03-19-2012, 08:30
Няма да си бременна. Но може да имаш смущения в цикъла си.
Slynchiicee
03-19-2012, 08:34
а дано де... ;хх .. След като прочетох това ; Ескапел има следните нежелани реакции: гадене, повръщане след прием, промяна в месечният цикъл, възможно е да се появи напрежение в гърдите, главоболие, тъпа болка в долната част на корема, диария, усещане за замаяност или умора като тези симптоми трябва да изчезнат след няколко дни ;;
-се поуспокоих малко ;хх а и днес не ме боли чак толкова даже имам чувството,че минава ;х дано всичко да е наред ..
Следващият път внимавайте.пф!Блъскате се с химии за няма нищо.
Slynchiicee
03-19-2012, 15:26
Винаги си ползваме презерватив ;) и то хубав аз нямам никва вина че се е скъсал тук не съм за да ми четеш конско.. а за да поискам съвет след случката ;)
DragonLady
03-19-2012, 19:59
Стореното сторено, пила си вече хапа, а той беше ли свършил в тоя презерватив дето се е скъсал?
bubblef93
03-20-2012, 15:33
Аз съм пила такова хапче ако скоро не ти е датата на която трябва да ти дойде просто това хапче го предизвиква (все пак е хормонална бомба). Според е защото ще ти идва