PDA

View Full Version : Заедно сме от 1 година и 1 месец , но нещата не вървят. Какво да правя?

sisi_ifchy
03-19-2012, 18:47
Офф..не знам от къде да започна...с приятеля ми сме заедно 1 година и 1 месец ,но нещо връзката ни взе да куца много всеки път като се замисля не намирам смисъл в нея,имам още някакви чувства но това си е жива игра на нерви.Той постоянно иска да сме заедно (а понякога човек иска да остане за малко сам),когато сме заедно няма вече такава нежност един към друг ... няма мили думи или нещо което да ме накара да се чувствам добре.Секса вече не е така сладък-все едно е по задължение.Той абсолютно стана противоположност на това което е бил до преди месец-два.Сега е някакъв грубиян,прави неща които ме изнервят,като му кажа че ме изнервят ме изкарва че не мога да си сдържам нервите,мисли само на него да му е добре...не знам как да го опиша,но се чувствам адски зле в главата ми се върти поне от седмица мисълта да остана сама...

Въпроса ми е следния : Според вас дали има смисъл да се мъча за нещо и някой който не го оценява вече и дали вие сте изпадали в подобна ситуация??? :(

Благодаря предварително !!!

nIkEnCeTy_bE
03-19-2012, 18:48
Поговори с него, кажи как се чувстваш. Ако те задушава, ако не се чувстваш добре, няма смисъл да оставаш с някого на сила. Може би връзката ви се е изчерпала.

casuall
03-19-2012, 18:50
След като ти сама си си навила на пръста, че той не те оценява, кой искаш да ти каже дали да го зарежеш или не, аз ли? Прави каквото чувстваш, обаче винаги го има риска да съжаляваш за действията си, колкото и да са ти се стрували верни тогава

Sanguine
03-19-2012, 19:08
Заедно сте от 1 година или от 4, не разбрах.

Е, случвало ми се нещо такова. Казах му точно, кратко и ясно какво чувствам и мисля и какво ми липсва.Включително и това, че според мен връзката се разпада(абе-истината,цялата истина и нищо друго освен истината). Попитах и него дали нещо му липсва и т.н. Разбрахме се. На следващия ден ме чакаха две свещи на масата и цялата нежност и топлота, от които имах нужда в последните месеци. Залисани в ежедневието и коловозите на навика,бяхме оставили напрежението от външни проблеми да се шмугне в отношенията ни.

Не бих прибързала на твое място преди да съм пробвала и с добро, и с лошо. И хиляди неща могат да се измислят, за да се върне страстта. Ако проблемът не е в напълно изчерпана връзка или липса на чувства, има начини. Но това няма как да го разбереш, ако се отказваш.

sisi_ifchy
03-19-2012, 19:12
Заедно сте от 1 година или от 4, не разбрах.

Е, случвало ми се нещо такова. Казах му точно, кратко и ясно какво чувствам и мисля и какво ми липсва.Включително и това, че според мен връзката се разпада(абе-истината,цялата истина и нищо друго освен истината). Попитах и него дали нещо му липсва и т.н. Разбрахме се. На следващия ден ме чакаха две свещи на масата и цялата нежност и топлота, от които имах нужда в последните месеци. Залисани в ежедневието и коловозите на навика,бяхме оставили напрежението от външни проблеми да се шмугне в отношенията ни.

Не бих прибързала на твое място преди да съм пробвала и с добро, и с лошо. И хиляди неща могат да се измислят, за да се върне страстта. Ако проблемът не е в напълно изчерпана връзка или липса на чувства, има начини. Но това няма как да го разбереш, ако се отказваш.

Заедно сме 1 година и 1 месец ... днес се скарахме заради един сайт ? незнам какво да правя а супер много го обичам :( ;( ;(

Sanguine
03-19-2012, 19:29
Написах какво можеш да пробваш.
Сексът не вървял- ми разнообрази го, бе мацка. Това ще вкара нова динамика и свеж въздух във всяка връзка. Купи си ново и секси бельо- ако си по-срамежлива и те накара да се изчервиш, като го видиш-значи е идеално. Можеш да посетиш и секс шоп, не боли. Ама от по-големите, че в малките само мъжки полови органи има. Изненадай го у тях, когато не те очаква, под якето-по без нищо. Почни го един път направо от вратата, сваляш му гащите и...ти си знаеш. Влез в някаква роля, пробвай нещо,което не сте правили досега. Ще го изкараш от тая летаргия и още как. И връзката си можеш да изкараш от това състояние на нерви, и себе си от тези настроения.
Може да кажеш, че сексът не е най-важното в една връзка. Е, да, ама не е фактор за пренебрегване.

mimsssssss
03-19-2012, 19:30
Питаш по форуми дали да зарежеш приятеля си? Мисля, че вече си взела решението. Според мен гледаш егоистично на нещата - би било добре да поговорите с него, преди да си правиш заключение за каквото и да било.

sisi_ifchy
03-19-2012, 19:39
znam ama mnogo stardam i az i toi i postoqnn ose karaem za gluposti ;(;(;(

Lilly777
03-20-2012, 06:34
Ами като страдате разделяте се и толкова.. след като не виждаш смисъл във връзката ви,какво правиш още с него??

TheBeliever
03-20-2012, 06:39
Сигурна ли си, че не е само гаден период? Да не съжаляваш после.

Изясни си какви точно са ви проблемите и се опитайте да ги решите. Ако не стане - край и толкова, една връзка трябва да те кара да се чувстваш добре, не да те товари.

Но първо се убеди, че проблемът не е само в твоята глава. Да не четем после "направих грешка, искам си го обратно".

marin4itu
03-20-2012, 07:56
Обикновено след първата година става така. Спокойно, поговорете си, изяснете се. Всеки има нужда да излезе с приятели, не е казано, че трябва да сте залапени един до друг.