Влез

View Full Version : Удър под кръста

antonio91
03-20-2012, 09:23
Директно ви казвам,получих удър под кръста.Ядосан съм от костите до мозъка.Ще споделя с вас какво се случи.
Бях с аверката си,която толкова много харесвам и сме заедно от почти месец,да мина по същество.
Когато си разговаряхме с нея за секса и кой е и кога е бил първият й път,тя отговори преди година.Питах я ще ми кажеш ли кой тя вика-Бехил.
В този момент зацепих и се чудих абе кой е този много ми е познат.В този момент се сетих,че тва е някво лапе с 1 година по-малък от нея и насичкото отгоре да не казвам голямата дума е ром и плюс това я е отворил без презарватив и аз шах и мат чудя се,нервя се,но като се замисля вече....да бях го знаел по-рано...

AnzaRe
03-20-2012, 09:26
ХААААА яко ли ти е да те питам? XAXAXA

dimitar_ak
03-20-2012, 09:45
Ей ама глупави хора. За какво ти е било да знаеш кой й е първия?

AnzaRe
03-20-2012, 09:52
Смешно ми стана някой неща наистина трябва да си останат в тайна :Д ама това ме уби днес ми вдигна настроението автора :D

antonio91
03-20-2012, 09:57
Много ли ти е смешно на теб?На мен не е :)
А dimitar_ak питах,защото и тя ме пита..Извинявай,но не съм аз тоя който е спал с ромка на първия ми път :)
AnzaRe ако ти се случи какво ще си мислиш?

DarkTemplar
03-20-2012, 09:59
И кво сега я чувстваш като "омърсена и недостойна за теб"?

antonio91
03-20-2012, 10:04
Не мога да приема това,че е спала с ром :)
Ром и турчин имат голяма разлика... но това е моето мнение чудя се родителите й какво биха казали.

AnzaRe
03-20-2012, 10:04
Аз ли!?
Преди да тръгна с момиче първо разпитвам :)

dimitar_ak
03-20-2012, 10:05
Разсъждаваш инфантилно. Нали сега е с теб а не с ром. Като не можеш да го приемеш късай с нея.

DarkTemplar
03-20-2012, 10:08
Ами тя белята вече е станала и вариантите пред теб са два. Първия - ако наистина държиш на нея, се стягаш и забравяш случката. Втория - решаваш, че тва винаги ще ти трови нервите, зарязваш я и си махаш проблема от главата. И другия път като решиш да разпитваш за подобни неща, имай 1 наум. ;)

antonio91
03-20-2012, 10:08
Нямам друг избор.

Sanguine
03-20-2012, 10:12
ХААААА яко ли ти е да те питам?

:D Извинявай, авторе,разбирам, че на теб не ти е смешно, ама... абсолютен шах и мат.

И аз ако разбера, че приятелят ми е спал с някоя Бехилка, хич, ама ХИЧ няма да се смея.

MarkKnight
03-20-2012, 10:20
трябва да преодолееш умственото обременяване..

DisappointedDreamer
03-20-2012, 10:29
Ами тя белята вече е станала и вариантите пред теб са два. Първия - ако наистина държиш на нея, се стягаш и забравяш случката. Втория - решаваш, че тва винаги ще ти трови нервите, зарязваш я и си махаш проблема от главата. И другия път като решиш да разпитваш за подобни неща, имай 1 наум. ;)

Мда. Следващия път не разпитвай. Каквото било, било.

DragonLady
03-20-2012, 11:06
Ако толкос не можеш да приемеш тоя факт - бии и шута от рано, преди чувствата да са осрали всичко. А ако те е шубе за разни инфекции и тн, помоли я да си направи изследвания за всички венерически болести, спин и тн, та да ти е мирна главата. И ако ще правиш секс с нея, само с презерватив.

granger
03-20-2012, 11:20
Предполагам,че ако бях на твое място и аз бих се чувствала кофти,ноо замисли се. Това е било преди време,сега е с теб,щом е така ,значи иска теб!Квото било -било! Да не си разпитвал - да ти е мирна главата.
Аз съм на принципа -не ме интересува какво е правил преди , важното е ,че сега е с мен и ми е верен.Точка!

fluffy_^
03-20-2012, 11:28
Предполагам,че ако бях на твое място и аз бих се чувствала кофти,ноо замисли се. Това е било преди време,сега е с теб,щом е така ,значи иска теб!Квото било -било! Да не си разпитвал - да ти е мирна главата.
Аз съм на принципа -не ме интересува какво е правил преди , важното е ,че сега е с мен и ми е верен.Точка!

++ :)
Никога не трябва да спираш да даваш шансове на който и да е да се промени :)

marilyn
03-20-2012, 11:34
Айде сега да я убием с камъни за това, че го е направила с циганин.. ама и вие сте едни. Това си е нейно решение с кой какво да прави. Ти ако държиш на нея няма да ти пука с кой е спала преди това. И изобщо за кво ти беше да я питаш кой й е първия?

fluffy_^
03-20-2012, 11:46
Айде сега да я убием с камъни за това, че го е направила с циганин.. ама и вие сте едни. Това си е нейно решение с кой какво да прави. Ти ако държиш на нея няма да ти пука с кой е спала преди това. И изобщо за кво ти беше да я питаш кой й е първия?

Нали по-горе каза, че първо тя е питала :) !!!!!!!!

marilyn
03-20-2012, 11:48
Когато си разговаряхме с нея за секса и кой е и кога е бил първият й път,тя отговори преди година.Питах я ще ми кажеш ли кой тя вика-Бехил.
В този момент зацепих и се чудих абе кой е този много ми е познат.В този момент се сетих,че тва е някво лапе с 1 година по-малък от нея и насичкото отгоре да не казвам голямата дума е ром и плюс това я е отворил без презарватив и аз шах и мат чудя се,нервя се,но като се замисля вече....да бях го знаел по-рано...

Аз не прочетох никъде че тя първо е питала... а и това е все едно..

ShtrudeL
03-20-2012, 12:40
Циганина дали може да пише 'удар' правилно?

kyon
03-20-2012, 15:04
ХАХАХАХАХА

bubblef93
03-20-2012, 15:20
Това наистина си е шах и мат,но ако държиш на нея достатъчно ще си останеш с нея,ако ли не знаеш кво е другото решение :)

пAteNцЕ
03-20-2012, 15:55
и кво като е спала с ром?нали сега е с теб

MojoJojo88
03-20-2012, 16:12
Пф, ако мъжа ми ми каже, че е спал с ромка и не е ползвал кондом, ще му пръсна тиквата.... Това е гнусно...и аз бих се ядосала.

anonymous768631
03-20-2012, 18:01
Питах я ще ми кажеш ли кой тя вика-Бехил.
...
и насичкото отгоре да не казвам голямата дума е ром...

Момко, да не казвам голяма дума, ама изби рибата с права лопата.

sogood
03-20-2012, 18:24
бих я скъсал..

anonymous708973
03-20-2012, 18:29
Много се правите повечето... Наистина няма да ви пука, че приятелката/приятелят ви е бил с ром, щом сега е с вас? Айде, моля ви се.

steel
03-20-2012, 18:59
Като си толкова бесен иди го пребий тоя Бехил и ще ти стане по-добре поне за малко.

nymphadora
03-20-2012, 19:07
Еми и на мен би ми станало гадно и гнусно,кво се правите на супер непукистите сичките.

bootyboy
03-20-2012, 19:10
кажи им бе кака нимфетоо

AnzaRe
03-20-2012, 19:35
ех авторе,авторе избери си съдбата Д:Д

antonio91
03-20-2012, 19:37
Просто съжалявам,че съм се заблуждавал....как може това се случи...Като се замисля родителите й са бизнесмени на високо ниво,как може такова момиче да падне толкова ниско.... :Х :Х

antonio91
03-20-2012, 19:38
Каква съдба ве АнзаРе каква съдба...Пълен шит...Тея момичета днешно време са егати счупените

djipsito
03-20-2012, 19:49
Кво ше прайш, Тончо ? Ше я пращаш ли при Бехил Фихрет или си оставате заедно ?

draid
03-20-2012, 21:27
Брат загазил си го яко. Реши си хубаво какво ще правиш, ама не мисля че това е нещо което се пренебрегва лесно. Не ги слушай тия дето разправят че не трябвало да се разпитва. Човек винаги трябва да знае нещата от миналото на сегашният си партньор за да може да се предпази в бъдеще, било то от заболявания или наранявания.

GreenFairy
03-21-2012, 05:35
И сега какво? Циганите не са хора, така ли? Уж сте големи моралисти всички, а толкова расизъм видях в тази тема!
Авторе не виждам какво толкова те притеснява това. Ако мислиш, че може да е хванала някаква болест от него заведи я на изследвания. Ако просто ти е гадно да мислиш, че е спала с ром, раздели се с нея, ще е по-добре и за двама ви. Защото подобно отношение не заслужава никое момиче. А ти се палиш все едно с някакво животно е спала.

Sanguine
03-21-2012, 06:39
Да, има расизъм в темата. И аз съм с ясно изразено расистко отношение към цигари и турци. И си го признавам, ако не с гордост, то поне без никакъв, ама никакъв срам. Не съм моралистка, нито хуманист, нито с каквито и да е утопични представи за човечеството като цяло.
Много, твърде широкоскроена съм относно човешките недостатъци, нагони и "тъмни" страни на психиката, но към това- НЕ. Трудно се шокирам и трудно се отвращавам, но само мисълта циганин да ме докосва и е..е предизвиква буквално гадене. А да знам, че човекът върху мен(под мен,зад мен) преди това е бил в циганка(че и без презерватив,пуф,хабна работа) би предизвикало неописуемо желание да го изхвърля през прозореца. Такива са моите представи и не мисля, че бих могла някак да го преглътна това, авторе. Ти, ако си по-широкостроен относно тези неща, давай.

anonymous768631
03-21-2012, 07:26
И аз съм с ясно изразено расистко отношение към цигари и турци.
Цигарите дай да не ги пипаме, а?

Много, твърде широкоскроена съм относно човешките недостатъци, нагони и "тъмни" страни на психиката, но към това- НЕ.
Така де, може да си серат в устите, да се ебат в очните ябълки и да се жигосват с нагорещени железа, ама да спят с цигани, НЕ!

Verminaard
03-21-2012, 07:27
Олеле Тончо в какви фъшкии си се оплел.Моменталически и тегляй шута на тая помия.Ти добре че си я разпитал,че ако я беше опънал и после беше разбрал че си делил дупка с мангалче без кондом....ужас и безумие.Айде,за момент да оставим на страна факта че можеш да лепнеш някоя и друга зараза от нея,обаче я ти помисли какъв трябва да е манталитета на едно момиче,щом се оставя да бъде отворено от мангал без презерватив.
Отделно,да ви дефекирам,ако мога така да се изразя,на големите свето-водо-ненапити моралистични толерасти тук.О,да,либералните радетели на равноправието и толерантността с пълен гласец цвъркат как черньовците,резанчовците и прочее са равни,не,пардон,ПО-ДОБРИ от нас,защото гадните българи сме расисти и трябва да се засрамим че сме горди бели хора.
Смърт за вас и лицемерната ви кафева философия.

TheBeliever
03-21-2012, 07:29
Ето заради подобни главоболия никога, ама никога не разпитвам за бивши емоционални и/или креватни изпълнения.

Авторе, след като не можеш да го преглътнеш - слагаш край и толкоз. За един месец едва ли си се привързал чак толкова.

И следващия път езикът зад зъбите и ти и девойката. Няма смисъл да оставяте миналото да ви се бърка в настоящето.

anonymous708973
03-21-2012, 08:02
Ето заради подобни главоболия никога, ама никога не разпитвам за бивши емоционални и/или креватни изпълнения.

Аз пък съм на мнение, че тия неща не трябва да са тема-табу между хора, които имат връзка.

Lilly777
03-21-2012, 08:06
И сега какво? Циганите не са хора, така ли? Уж сте големи моралисти всички, а толкова расизъм видях в тази тема!
Авторе не виждам какво толкова те притеснява това. Ако мислиш, че може да е хванала някаква болест от него заведи я на изследвания. Ако просто ти е гадно да мислиш, че е спала с ром, раздели се с нея, ще е по-добре и за двама ви. Защото подобно отношение не заслужава никое момиче. А ти се палиш все едно с някакво животно е спала.

На същото мнение съм...! :)

TheBeliever
03-21-2012, 08:11
Аз пък съм на мнение, че тия неща не трябва да са тема-табу между хора, които имат връзка.

А според мен не е необходимо да си редим кой с кого какво е правил в миналото. Не води до нищо добро.

Sanguine
03-21-2012, 08:41
"Цигарите"- правописна грешка, това ти е ясно.
И да, една фъшкия ми е далеч по- малко гнусна отколкото един циганин.
Казах си вече, много неща мога да приема без да осъждам, но това-не. Включително и посочените- да си правят каквото искат другите, щом това им доставя удоволствие, дори и да не мога да разбера откъде идва то. Аз не обиждам и момата- да си прави каквото й петбуквието сака. Но ако се случи на мен това, което се е случило на автора, аз съм мерси, както вече казах. Ти си бъди на друго мнение, с това също нямам проблем.
Щом можете, приемате го за нормално. Хубаво, нямате проблем точно с това, аз пък нямам проблем с вашите виждания, дори и противоположни на моите.
Значи така- показваме завидна толерантност към циганите, но не и към чуждите мнения. Разни хора, разни идеали.

Мнението си точно по темата вече го изказах. Дискусиите за и против расизма, за и против "ромите", за и против предвижданите промени в социалната политика и подобни би трябвало да са на друго място.

marilyn
03-21-2012, 12:01
Брат загазил си го яко. Реши си хубаво какво ще правиш, ама не мисля че това е нещо което се пренебрегва лесно. Не ги слушай тия дето разправят че не трябвало да се разпитва. Човек винаги трябва да знае нещата от миналото на сегашният си партньор за да може да се предпази в бъдеще, било то от заболявания или наранявания.

Човек няма как да знае какво е правил в миналото настоящият му партньор (поне в повечето случаи). Освен това хората се променят, миналото не винаги е гаранция, че и към сегашния момент човекът си е същият.

MojoJojo88
03-21-2012, 12:13
И сега какво? Циганите не са хора, така ли?

Да, за някои хора, циганите са подчовеци. Това теб кво точно те бърка? Ако ти е кеф да ти го слага циганин, значи не би трябвало да те интересува чуждото мнение. Расизъм или не-всеки има право на избор. Аз бих се погнусила от моя мъж, ако се е докосвал до ромка толкова интимно... И не съм само аз.

DragonLady
03-21-2012, 12:52
Да, за някои хора, циганите са подчовеци. Това теб кво точно те бърка? Ако ти е кеф да ти го слага циганин, значи не би трябвало да те интересува чуждото мнение. Расизъм или не-всеки има право на избор. Аз бих се погнусила от моя мъж, ако се е докосвал до ромка толкова интимно... И не съм само аз.

Подкрепят напълно!!! За мен циганите са си долна паплач, паразити крадящи и издържащи се на гърбовете на българите и по-точно работещите, от чиято заплата се одържат пари за фонт цигани ( друго е формалното наименование ) .... И от де на къде аз ще плащам на мръсният циганин масрафа, понеже него го мързи да работи и само краде? Де да ги бяхме избили така както Хитлер е гонил, затварял в концлагери, и избивал евреите, нямаше да ги имаме тези проблеми, който има сега в държавата на расова основа.

cyclops
03-21-2012, 13:18
Не мога да повярвам, че в 21 век има още такива остри мнения като твоето DragonLady...и не мисля, че е редно да слагаме всички под общ знаменател. В университета имам колежка от ромски произход и мога да ти кажа, че се различава коренно от циганите, за които говориш. Но не ми се спори, просто е тъжно да чета такива неща от млад човек.

DragonLady
03-21-2012, 13:22
Не мога да повярвам, че в 21 век има още такива остри мнения като твоето DragonLady...и не мисля, че е редно да слагаме всички под общ знаменател. В университета имам колежка от ромски произход и мога да ти кажа, че се различава коренно от циганите, за които говориш. Но не ми се спори, просто е тъжно да чета такива неща от млад човек.

Всеки има право на свой лични убеждения и мнение ;) И в поста си говоря за циганите като цяло, не за редките изключения, като твоята колежка и други стойностни хора от цигански произход ( да, и аз познавам 1 - 2 ма такива )

AnzaRe
03-21-2012, 13:47
What kind of sorcery is this?

antonio91
03-21-2012, 14:03
Олеле Тончо в какви фъшкии си се оплел.Моменталически и тегляй шута на тая помия.Ти добре че си я разпитал,че ако я беше опънал и после беше разбрал че си делил дупка с мангалче без кондом....ужас и безумие.Айде,за момент да оставим на страна факта че можеш да лепнеш някоя и друга зараза от нея,обаче я ти помисли какъв трябва да е манталитета на едно момиче,щом се оставя да бъде отворено от мангал без презерватив.
Отделно,да ви дефекирам,ако мога така да се изразя,на големите свето-водо-ненапити моралистични толерасти тук.О,да,либералните радетели на равноправието и толерантността с пълен гласец цвъркат как черньовците,резанчовците и прочее са равни,не,пардон,ПО-ДОБРИ от нас,защото гадните българи сме расисти и трябва да се засрамим че сме горди бели хора.
Смърт за вас и лицемерната ви кафева философия.

Разкарах я вчера направо потресен останах...
Като разбрах,че и му е духала направо ми идваше да повърна направо буквално ми пречерня!
Като й казах,че късаме и защо тя ми каза - Моля те не ме оставяй харесвам те много,минало е съжалявам! и т.н
Аз й отговорих само - Каквато супа надробиш,такава ще сърбаш.
И тя тогава ми вика,наще ще те мислят за курвар и т.н и аз отново подпалих развиках са викам ама курво не ми говори така я се виж себе си ве мръсницо родителите ти мен щели да съдят първо да видят какво чудо имат до тях какво "писенце".
И така :) не пожелавам на никого това да се случи! :) Азнаре бтл май теб те познавам брат :)

AnzaRe
03-21-2012, 14:26
Ми аз май не те познавам (rofl)

Muaythaifighter
03-21-2012, 14:29
да ти иам проблеми , на мен цялото око ми е в превръзка и немоа да гледам , ти тука за някфи путки са оплакваш

MojoJojo88
03-21-2012, 14:47

Ами, частните случаи са изключения по презумция и никога не влизат в кюпа. То и аз познавам хора от ромски произход, които са начетени, с висши образования, работещи хора, издържащи се сами. Ама те са единици, и ти много добре го знаеш. Масовката обаче са точно подчовеци.

supersonic0
03-21-2012, 15:34
Т'ва наистина си е удЪр под кръста :D

Verminaard
03-21-2012, 15:59

Има такива 'остри' мнения,защото европеизираните толерастки мулти-култи подлоги като теб все още не са успели да покварят всички с идеята ви,че изметта и паразитите на обществото са равни на останалите,само защото са 'подтиснато от белия дявол общество.
И ако тръгнеш да се измъкваш с доводите че има цигани изключения - не си познала.Мангалите и турците като ни наричат гяури правят ли разлика колко сме облечени или образовани?Мангалът си е мангал,колкото и да го милваш,галиш,храниш с пари на обикновения данъкоплатец и поставяш над закона.

Savage14
03-21-2012, 16:26
Сутрин расизъм, здрав и бодър организъм

AnzaRe
03-21-2012, 19:55
Тончо ;) предлагам да го хванем тоя и да му направим 2ри сюнет ко ще каеш? :)

DiabolicalSoul
03-22-2012, 21:36
сори, брат, всички са курви..... пак казвам сори, аз бих я зарязал бтв....

Dyany10000
03-24-2012, 16:51
*бах ви и в расистите ви *бах...

Verminaard
03-24-2012, 17:46
^
*ебах те в толераста

Nightwolf
03-25-2012, 16:52
Директно я разкарваш никакво мислене.Направо и на мен ми стана гадно за теб

SisiStrange
03-25-2012, 17:37
Не изпитвам никакви предубеждения към чернокожи, евреи, дори и към турци (там с известна въпросителна заради традициите им), но циганите... Има изключения, да, няма спор, но повечето са си точно мърляви мързели, чудещи се от кого да задигнат някой и друг лев. Не съм толкова крайна, че да съм "за" избиването им, нека си живеят, но по-надалеч от мен. Не бих спала с циганин за нищо на света и много много бих се очудила, ако приятелят ми ми каже нещо подобно.

ПП. Все пак съм на мнение, че при късане да и говориш на "к*рво", "мръсницо" и прочие е ужасно грозно.

assd
03-25-2012, 18:15
дееба, очаквах да си момиче и да си получила буквално удар под кръста и да разкажеш някоя история, която е подобна на тия на звездата във форума - алекс. ама не ме вълнува ромския въпрос...