- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удър под кръста
Директно ви казвам,получих удър под кръста.Ядосан съм от костите до мозъка.Ще споделя с вас какво се случи.
Бях с аверката си,която толкова много харесвам и сме заедно от почти месец,да мина по същество.
Когато си разговаряхме с нея за секса и кой е и кога е бил първият й път,тя отговори преди година.Питах я ще ми кажеш ли кой тя вика-Бехил.
В този момент зацепих и се чудих абе кой е този много ми е познат.В този момент се сетих,че тва е някво лапе с 1 година по-малък от нея и насичкото отгоре да не казвам голямата дума е ром и плюс това я е отворил без презарватив и аз шах и мат чудя се,нервя се,но като се замисля вече....да бях го знаел по-рано...
ХААААА яко ли ти е да те питам? XAXAXA
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ей ама глупави хора. За какво ти е било да знаеш кой й е първия?
Смешно ми стана някой неща наистина трябва да си останат в тайна :Д ама това ме уби днес ми вдигна настроението автора![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Много ли ти е смешно на теб?На мен не е
А dimitar_ak питах,защото и тя ме пита..Извинявай,но не съм аз тоя който е спал с ромка на първия ми път
AnzaRe ако ти се случи какво ще си мислиш?
Последно редактирано от antonio91 : 03-20-2012 на 09:59
И кво сега я чувстваш като "омърсена и недостойна за теб"?
Welcome to the Jungle...
Не мога да приема това,че е спала с ром![]()
Ром и турчин имат голяма разлика... но това е моето мнение чудя се родителите й какво биха казали.
Аз ли!?
Преди да тръгна с момиче първо разпитвам![]()
Последно редактирано от AnzaRe : 03-20-2012 на 11:23
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Разсъждаваш инфантилно. Нали сега е с теб а не с ром. Като не можеш да го приемеш късай с нея.
Ами тя белята вече е станала и вариантите пред теб са два. Първия - ако наистина държиш на нея, се стягаш и забравяш случката. Втория - решаваш, че тва винаги ще ти трови нервите, зарязваш я и си махаш проблема от главата. И другия път като решиш да разпитваш за подобни неща, имай 1 наум.![]()
Welcome to the Jungle...
трябва да преодолееш умственото обременяване..
Ако толкос не можеш да приемеш тоя факт - бии и шута от рано, преди чувствата да са осрали всичко. А ако те е шубе за разни инфекции и тн, помоли я да си направи изследвания за всички венерически болести, спин и тн, та да ти е мирна главата. И ако ще правиш секс с нея, само с презерватив.
Предполагам,че ако бях на твое място и аз бих се чувствала кофти,ноо замисли се. Това е било преди време,сега е с теб,щом е така ,значи иска теб!Квото било -било! Да не си разпитвал - да ти е мирна главата.
Аз съм на принципа -не ме интересува какво е правил преди , важното е ,че сега е с мен и ми е верен.Точка!
maDamn
Айде сега да я убием с камъни за това, че го е направила с циганин.. ама и вие сте едни. Това си е нейно решение с кой какво да прави. Ти ако държиш на нея няма да ти пука с кой е спала преди това. И изобщо за кво ти беше да я питаш кой й е първия?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Циганина дали може да пише 'удар' правилно?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ХАХАХАХАХА
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Пф, ако мъжа ми ми каже, че е спал с ромка и не е ползвал кондом, ще му пръсна тиквата.... Това е гнусно...и аз бих се ядосала.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium