PDA

View Full Version : Секс с него?

БожиятАгнец
03-22-2012, 12:53
Може би въпросът ми е малко странен, но само на фона на другите теми... Та, бихте ли спали с Исус?
Представете си, 25та година, седите си в някой готин бар в Йерусалим и идва този пич, небрежно ви подава ръка, премята косата си назад, като междувременно това ви дава идеална гледка към релефното му потно тяло..Представя ви се и ви поръчва вода, превръща я във вино, и ви кани у тях... Ще приемете ли? Ще правите ли секс с него?

bootyboy
03-22-2012, 13:00
ако не бях обвързан би ли се навила да ти бъда първия само да не ми надуваш много главата с твоите проповеди

БожиятАгнец
03-22-2012, 14:46
ако не бях обвързан би ли се навила да ти бъда първия само да не ми надуваш много главата с твоите проповеди

Ако изядеш една купичка с известната ми попара (сирене, хляб и пикнята ми) - да. :oops:

Аре, де, за Исус си говорим, а вие не пишете - бахти демоните комплексирани сте!

пAteNцЕ
03-22-2012, 14:51
от къв зор пусна темата? откъде на къде ти хрумна точно па Иисус? само на мене ли темата се вижда безсмислена в случая защото все да си говорим така относно това....абе отива към богохулство бе....(вярвам ама направо с извинение към автора но съм възмутена от темата)
по темата -не едва ли ще ми се случи да се яви пред мен прекалено грешна съм за да стане това....

БожиятАгнец
03-22-2012, 14:58
от къв зор пусна темата? откъде на къде ти хрумна точно па Иисус? само на мене ли темата се вижда безсмислена в случая защото все да си говорим така относно това....абе отива към богохулство бе....(вярвам ама направо с извинение към автора но съм възмутена от темата)
по темата -не едва ли ще ми се случи да се яви пред мен прекалено грешна съм за да стане това....

Бахти сатаната нагла! Като не обичаш Исус защо пишеш в темата? Ще се яви един ден и ще те накаже за тези ти думи, повярвай ми.

granger
03-22-2012, 15:05
ДА! Колко пъти съм си го представяла. Беше ме срам да си призная! :-o

little-bad-girl
03-22-2012, 15:05
Ако вярвах в него що не, ама не вярвам! И честно да ти кажа темата ти е доста глупава от моя гледна точка, нищо лично. :D

TheBeliever
03-22-2012, 15:50
Имайки предвид, че тогава едва ли се е знаело кой е тоя потен тип, правещ шмекерии с водата, вероятно бих избягала с писъци. А и каквато съм неверница, даже да ми се представи като "синът божи", ще го сметна за ненормален и ще го отсвиря.

пAteNцЕ
03-22-2012, 16:22
Бахти сатаната нагла! Като не обичаш Исус защо пишеш в темата? Ще се яви един ден и ще те накаже за тези ти думи, повярвай ми.

аз Го обичам но не мисля че ще ми се яви прекалено грешна съм затова !

ShtrudeL
03-22-2012, 16:36
Такива теми не се пускат тук.