View Full Version : Такива обувки в Русе
brokeback
03-23-2012, 11:16
Здравейте. Много искам да си намеря такива обувки http://www.obuvki-bg.com/imagesmodel/106435DSC00327.JPG
Чудех се дали някои от Русе може да ми каже къде мога да намеря такива или подобни? :)
в русе имате ли tendenz ?
brokeback
03-23-2012, 13:15
в русе имате ли tendenz ?
Май да, не съм сигурна.
Because^You^Live
03-23-2012, 14:23
Виждам, че са от сайта obuvki-bg.com
Можеш да си ги поръчаш направо от там, ако не ги намериш в някой магазин.
ако имате - https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=188_189_194&products_id=6115&zenid=muqu4frfs23nnbsj9f3o93uqi0hqgp59 , иначе както каза because^you ^live може и от нета да си ги поръчаш - от http://www.obuvki-bg.com/
believer98
03-23-2012, 16:46
mejdu drugoto-neveroqtni sa :XX kolkoto do magazina-proveri v paolo botticelli ili deichmann
Не мисля че в Русе има tendenz. В paolo botticelli по принцип сега има промоция, но качеството им е "убиец"... По-добре виж в
Deichmann по-добро качество и почти винаги по-голям избор...
тези обувки са брутално яки ^^,а по-принцип не харесвам платформи.Разходи се по центъра все в някой магазин ще има такива ;))
marin4itu
03-23-2012, 22:41
Днес видях точно в Русе едно момиче с подобни. 100% има.. разходи се по центъра..
sixtenfix
03-24-2012, 05:43
Супер много искам да си взема такива, но 14см? Не е ли много. :[
Иска ми се да намеря такива до 12см ама май няма такъв вариант...
DesireToFire
03-24-2012, 21:01
Май да, не съм сигурна.
Имаме го този магазин. В Роял сити център, на 2рия етаж.
JoLLiE92
03-26-2012, 09:15
От Tendenz по-добре не си купувай ;) цените им са като на що-годе качествени обувки, качеството им е като на "обувки и чанти на най-ниски цени" , където може да намериш за 10 лв джиджани обувки, ако не гледаш да са особено качествени
имам 2 чифта обувки от tendenz и не са мръднали :)
JoLLiE92
03-26-2012, 10:27
musS , сандали? :)
sixtenfix
03-26-2012, 10:51
И аз имам едни страхотни токове от там, всичко е перфе!
brokeback
03-26-2012, 11:29
На мен там ми се вижда малко скъпичко. :?
JoLLiE92
03-27-2012, 12:49
Като за качеството, което предлагат, е ужасно скъпо. :) За мен обувките са нещо повече от просто средство да не ти се цапат краката и всяко едно ходене в Tendenz е един малък кошмар. При вас очевидно не е така, например, sixtenfix , "токове" е единствената по-отвратителна дума от "токчета", с която можеш да наречеш обувките си. :) Обувките за мен са на няколко нива по качество - долу са Tendenz, Pilini, Carlo Paoli и "обувки и чанти на най-ниски цени" , като при последните цените поне отговарят на качеството, малко по-хубави са Paolo Botticelli , но напоследък май са ги развалили ;/ Те са на цените на другите Tendenz, Pilini, Carlo Paoli, но не и на долното им качество. И вече хубавите обувки на хубавите цени - за пример мога да дам Sara Pen. От евтините магазини можеш да си купиш сандалки и да не ти правят никакви проблеми, но никога НИКОГА не рискувай с ботуши и боти - тези обувки трябва да са качествени , все пак дъжд ще ги мокри понякога. Бях си взела едни невероятно сладки ботушки на Pilini още когато откриха магазина и не знаех за какво става на въпрос, след месец сърцето ме заболяваше като ги погледна. В Русе нямате ли нещо като "улица на обувките" ? С малко по-нормални магазини, които нямат италиански имена и фешънски моделчета, но са по-качествени и на по-нормални цени ? Там би трябвало да има подобен модел, не е нещо кой знае колко трудно за откриване :)
brokeback
03-27-2012, 13:43
Като за качеството, което предлагат, е ужасно скъпо. :) За мен обувките са нещо повече от просто средство да не ти се цапат краката и всяко едно ходене в Tendenz е един малък кошмар. При вас очевидно не е така, например, sixtenfix , "токове" е единствената по-отвратителна дума от "токчета", с която можеш да наречеш обувките си. :) Обувките за мен са на няколко нива по качество - долу са Tendenz, Pilini, Carlo Paoli и "обувки и чанти на най-ниски цени" , като при последните цените поне отговарят на качеството, малко по-хубави са Paolo Botticelli , но напоследък май са ги развалили ;/ Те са на цените на другите Tendenz, Pilini, Carlo Paoli, но не и на долното им качество. И вече хубавите обувки на хубавите цени - за пример мога да дам Sara Pen. От евтините магазини можеш да си купиш сандалки и да не ти правят никакви проблеми, но никога НИКОГА не рискувай с ботуши и боти - тези обувки трябва да са качествени , все пак дъжд ще ги мокри понякога. Бях си взела едни невероятно сладки ботушки на Pilini още когато откриха магазина и не знаех за какво става на въпрос, след месец сърцето ме заболяваше като ги погледна. В Русе нямате ли нещо като "улица на обувките" ? С малко по-нормални магазини, които нямат италиански имена и фешънски моделчета, но са по-качествени и на по-нормални цени ? Там би трябвало да има подобен модел, не е нещо кой знае колко трудно за откриване :)
Ами освен по центъра, другаде незнам.
JoLLiE92
03-27-2012, 13:45
Не знам, не съм ходила в Русе :) Но съм анти-Tendenz.
sixtenfix
03-27-2012, 14:21
sixtenfix , "токове" е единствената по-отвратителна дума от "токчета", с която можеш да наречеш обувките си. :)
хаххаха :D:D:D:D:D:D:D:D
та brokeback, аз не съм много наясно,но нямате ли мол там? или можеш да провериш някой търговски център .. (:
musS , сандали? :)
еми имах едни сандали иначе имам и едни черни боти оттам, които са доста здрави..
brokeback
03-28-2012, 12:41
хаххаха :D:D:D:D:D:D:D:D
та brokeback, аз не съм много наясно,но нямате ли мол там? или можеш да провериш някой търговски център .. (:
Имаме 2 мола, но са почти празни, няма почти никакъв избор на магазини.