View Full Version : нужда от съвет
Me4encety
03-23-2012, 21:56
Става дума за труден избор.Аз съм бисексуална,но това изобщо не ме притеснява в момента.Въпросът е,че харесвам най-добрия си приятел (който също е бисексуален) и друго момиче (лесбийка).Обаче не знам кой да избера.Момчето е от друг град и се виждаме поне веднъж в месеца.Наистина много ги харесвам и двамата,а просто не знам какво да правя.Ако някой може нека да помага.И моля без обиди !
valdesbg
03-23-2012, 22:01
Направете си оргия.
Полагаш основите на льобовен триъгълник и след това
Направете си оргия.
slunchety_008
03-24-2012, 05:32
Ами избери, не вярвам да е толкова трудно :? Но все пак разбирам как се чустваш като в кутия с два изхода и накрая знаеш че ще те боли към който и изход да поемеш но все от някаде трябва да излезеш, реши и го направи не се притеснявай да избереш :)
little-bad-girl
03-24-2012, 05:46
А що не и двамата? В смисъл ще си си с двамата, за да ти е по-готино, а и не вярвам те да ревнуват един от друг, защото са от различен пол. На мен такова разнообразие би ми харесало. :D
anonymous708973
03-24-2012, 08:08
А що не и двамата? В смисъл ще си си с двамата, за да ти е по-готино, а и не вярвам те да ревнуват един от друг, защото са от различен пол. На мен такова разнообразие би ми харесало. :D
Има нещо такова. При бисексуалните границите са доста размити.
Me4encety
03-24-2012, 16:15
Да и двамата е доста добра идея. :D Осбено както са от различни градове. ;д