View Full Version : Идея ??
Здравейте .. Нова съм тук в сайта .. :) .. Темата я направих защото .. Всичко ми се струва твърде скучно .. пробвах какви ли не работи (интересни) .. ама .. Някой да даде идейка .. гледах в раздел "Лично творчество" и там има направи си сам ,но нещата не ми допаднаха много .. тоест пробвах ги ,но никак не ми се струват интересни .. та.. и който има свой начин да прави нещата интересни да пише .. :D
-Този който ще пише обидни коментари или просто не може да ми даде идея да не коментира ;)
Colouring
03-24-2012, 19:45
Не мога да разбера какво искаш от нас.Да те забавляваме?
Гледай телевизия/филм/някакъв сериал.
Рисувай/моделирай/пиши..развихри си малко въображението.
Чети книги.
Играй на някаква игра...conquiztador,примерно.
Погрешно ме разбра :D .. просто исках малко идеи за забавление :) .. и да ,мерси .. :)
Здравейте .. Нова съм тук в сайта .. :) .. Темата я направих защото .. Всичко ми се струва твърде скучно .. пробвах какви ли не работи (интересни) .. ама .. Някой да даде идейка .. гледах в раздел "Лично творчество" и там има направи си сам ,но нещата не ми допаднаха много .. тоест пробвах ги ,но никак не ми се струват интересни .. та.. и който има свой начин да прави нещата интересни да пише .. :D
-Този който ще пише обидни коментари или просто не може да ми даде идея да не коментира ;)
Прочети за ИТП(извън телесно преживяване) и Осъзнато сънуване (или на английски Lucid dreaming и OBE*Out of body experience*) :)))
mMemories
03-31-2012, 20:12
Чети книги гледай филми, общувай с хора, излизай с фр, понякога помагай у вас...идеи колкото щеш...а относно направи си сам- има една телевизия - Ютилисима дето нон-стоп дават неща стил направи си сам.
thegreenzombie
03-31-2012, 20:15
на мен ми е забавно и като се въртя около себе си... няма как да знаем, какво би сметнала ти за забавно/интересно ....