PDA

View Full Version : Снимка, на която съм гола.

tBear98
03-25-2012, 16:19
Какво мислите за снимките от този тип? Напоследък забелязвам как момичета на моите години си снимат всяка част от тялото и качват снимките в фейсбук или ако не ги качват ги разпращат на батковците. Имам една такава приятелка и не мога да я разбера.. То и аз си харесвам тялото ама не съм тръгнала да го показвам /като изключим лятото на плажа, защото тогава си е нормално :D/. Защо е толкова важно да се докажат като по-големи чрез тези снимки като могат да го направят и чрез знания? Не знам, може и аз да съм в грешка, че не се снимам гола и не се показвам на хората, за това и искам да чуя обективни мнения!.. :)

marilyn
03-25-2012, 16:27
Принципно да се снимаш гол няма лошо... хубаво е даже според мен.. но не и да го правиш за да си качваш снимките по сайтовете или да ги пращаш на някакви непознати "батковци". И моите, и твоите връстници го правят с една цел- внимание. Според мен просто така искат да бъдат търсени, да им се обръща внимание и да се чувстват харесвани. Това е избиване на комплекси. И аз имам няколко голи снимки.. и не съм и мислила да ги качвам където и да е. Те са за лична употреба и толкоз. Просто в днешно време лапетата се извратиха...

FuCKkK13
03-25-2012, 16:28
ако си 98 и имаш приятелки на твоите години дето се снимат голи сте....... не знам какво... не прави тая грешка да ставаш курве.. нито сега нито след 4-5 г. ... тия мацки са харесвани от ''батковците'' за по едно бързо.. ако някой иска по-сериозни отношения (естествено това желание при повечето момчета идва доста късничко) няма да се захване с такава.. и ако си по-чувствителна пък изобщо не се опитвай да спечелиш някой с голота щото после ще ти е кофти.. тия са свикнали и покриват изцяло думата ''кучка'' .. т.е. голота,разкрепостеност - в лошия смисъл на думата,пълно безхаберие както се казва,голямо самочувствие,непокизъм и т.н. така че..не ставай като тях.. не си в грешка.. колкото до защо не с ум - ами защото тая думичка им е изцяло изтрита от ''богатия'' речник ....изгубила се е някъде из ''множеството'' гънки на сивото вещество.. и това всичкото заради +чета в импулс и харесвания в фб. ... айде толкова от мене.. и както разбираш - не ги харесвам !

Villanova
03-25-2012, 16:42
Както жените са генетично предразположени да биват привличани от мъже от висок социален статус, излъчващи самочувствие, така последните са най-силно привлечени от елементите, говорещи за 'плодовитостта' на жената. Съгласен съм с marilyn - излагайки тези елементи на показ, те избират най-краткия път за привличане на мъжкото внимание. Ключ е може би това, че ако си 98 набор, твоите приятелки са на 14 години, т.е. 7-8ми клас. Така че колкото може да се обясни с търсенето им на мокри погледи, толкова може и с половото им съзряване, нарастващо желание за секс и т.н.
Относно това дали е морално или не - очевидно всеки сам преценя за себе си. Но помня, че тогава хормоните и погледът му бушуваха, както и тези на връстничките ми => е нещо напълно нормално за тази възраст. За морален проблем може да се говори ако това им поведение се окуражава и в последствие го установят като трайна техника при отношенията си с момчетата. Стискай палци някоя от тях да попадне на по-малко повърхностен тип и да се вразуми навреме.

anonymous708973
03-25-2012, 16:57
не прави тая грешка да ставаш курве.. нито сега нито след 4-5 г. ... тия мацки са харесвани от ''батковците'' за по едно бързо.. ако някой иска по-сериозни отношения (естествено това желание при повечето момчета идва доста късничко) няма да се захване с такава..

Това е. Ще има случаи, в които ще видиш как мадамата, на която й се вижда котето изпод полата, обира погледите по улиците/в бара и ще бъдеш сигурна, че всеки един, който я загледа, иска да я чука. Бъди сигурна обаче и в още нещо - всеки един от тези си мисли "Бих я оправил, но в къщата ми такава жена няма да влезе". Евтини са, лесни са... момчетата се възползват, а и защо не?
Няма лошо в няколко арт снимки, пуснати в нета. Говоря за тези, на които примерно ти се вижда голото гръбче. Обаче ако искаш да си момиче/жена с класа, забрави за снимките на дупето ти по прашки, циците в/извън сутиен и прочее. Тоя род снимки са предназначени единствено и само за човека до теб и то ако си 120% сигурна, че дори да скъсате с много скандали и нерви, никога няма да ги покаже. Единствено тогава.

little-bad-girl
03-25-2012, 17:54
Харесвам голите снимки, но да са със стил направени и замисъл. А не както в твоя случай някакви лапета на по 13-14години да си показват и тв'а дето го нямат и на това отгоре да се зимат за голямата работа. Не отричам, че и аз имам разголени снимки обаче не ги показвам на тоя батко и на другия. Въпросните момиченца просто търсят вниманието, което не биха получили ако бяха без дрехи. :)

NambyPamby
03-25-2012, 18:11
Защо е толкова важно да се докажат като по-големи чрез тези снимки като могат да го направят и чрез знания?

Не знам в тая възраст на хормони и повърхностни разсъждения(и търсения) как очакваш да впечатлиш някое момче със знания. Ако ходите заедно на общ кръжок, нЕкви курсове, урочета - как да е, все ще се изявиш колко си знаеща и можеща, ама като ти е бегло познат? Излизате на кафе и му дрънкаш за линейни уравнения, квантова физика и устройство на клетката ли?
Тъжно е и е жалко, че такова значение се отделя на външността, ма не е и нещо ненормално на тая възраст, надяваш се, че с времето ще отмине и толкоЗ. Наивно е да смяташ, че можеш на тая възраст да впечатлиш и с кой знае какви знания, 'щото си още малка и тепърва започваш да опознаваш света и да надграждаш.
Снимането на всякви анатомични части и разпространяването им сред група от пъпчиви пишкодръпковци с цел обожанието им не е повод за гордост, а е върха на унижението, така че спокойно можеш да си отдъхнеш и да спреш да си мислиш, че изпускаш кой знае какво.

broken-barbiee
03-25-2012, 18:29
Не знам в тая възраст на хормони и повърхностни разсъждения(и търсения) как очакваш да впечатлиш някое момче със знания. Ако ходите заедно на общ кръжок, нЕкви курсове, урочета - как да е, все ще се изявиш колко си знаеща и можеща, ама като ти е бегло познат? Излизате на кафе и му дрънкаш за линейни уравнения, квантова физика и устройство на клетката ли?
Тъжно е и е жалко, че такова значение се отделя на външността, ма не е и нещо ненормално на тая възраст, надяваш се, че с времето ще отмине и толкоЗ. Наивно е да смяташ, че можеш на тая възраст да впечатлиш и с кой знае какви знания, 'щото си още малка и тепърва започваш да опознаваш света и да надграждаш.
Снимането на всякви анатомични части и разпространяването им сред група от пъпчиви пишкодръпковци с цел обожанието им не е повод за гордост, а е върха на унижението, така че спокойно можеш да си отдъхнеш и да спреш да си мислиш, че изпускаш кой знае какво.

Може да има в предвид знания за живота. Има момичета на по 13-14години, които знаят повече за живота от тези на по 20 дето са. Мисля, че тя това искаше да каже, а не че трябва да се доказват с висша математика на тези години. :)

FuCKkK13
03-25-2012, 18:38
^ дори и да е така ще трябва да се захванат с някой на малко повечко годинки защото както казах тия повечето на по 13-16/17 г. им светват очичките само за едно.. и не обобщавам всички.. казах ПОВЕЧЕТО ! :)

NambyPamby
03-25-2012, 18:54
Има момичета на по 13-14години, които знаят повече за живота от тези на по 20 дето са.
И все по-хубаво става. Искам една такава 13-годишна да срещна, която да "знае повече за живота от тези на по 20". Щото на тия години всички сме си мислели колко по-умни, възвишени и различни сме от масата, ама нейсе, след години разбираш, че страничните реакции на пубертета и теб не са те подминали.
Пък да тръгне някакво момиченце 8. клас да убеждава някой по-голям колко е навътре в нещата и колко е зряла с идеята да го впечатлява по някакъв начин...http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif

fluffy_^
03-25-2012, 18:54
^ дори и да е така ще трябва да се захванат с някой на малко повечко годинки защото както казах тия повечето на по 13-16/17 г. им светват очичките само за едно.. и не обобщавам всички.. казах ПОВЕЧЕТО ! :)

Не..сериозно ако видя още един коментар вклювчащ момчетата на по 16-17 години говореики в множествено число НЯКОЙ ЩЕ ПОСТРАДА !

don't say anything.
03-25-2012, 18:55
Не смятам, че има лошо в това, дори аз имам такива снимки, но ги получава/има единствено гаджето ми.
Такива снимки мисля, че качват само тези хора с комплекси или тези с прекаленото самочувствие.
Явно са толкова жадни за внимание и комплименти, че правят всичко възможно, за да привлекат внимание.

БожиятАгнец
03-25-2012, 18:59
Може да има в предвид знания за живота. Има момичета на по 13-14години, които знаят повече за живота от тези на по 20 дето са. Мисля, че тя това искаше да каже, а не че трябва да се доказват с висша математика на тези години. :)

Т'ва не се нарича "знания" и няма никаква връзка със смисълът на думата.

Иначе, няма какво да повтарям другите, ясно е че на никого не му харесват такива неща, освен на чикиджиите, педофилите и атеншън курвите.

jghgh
03-25-2012, 19:15
няма такива 13-4 годишни, дето да са по-наясно с живота от 20-годишните. просто няма. :D

broken-barbiee
03-25-2012, 19:23
няма такива 13-4 годишни, дето да са по-наясно с живота от 20-годишните. просто няма. :D

Ами ако ти кажа, че познавам една такава дето е на толкова и по-далече от носа си не вижда и че аз знам много повече за живота от нея, поради малката подробност, че не са ме отглеждали в саксия. :)

NambyPamby
03-25-2012, 19:24
^ Защо така грубо прекъсваш нещата в зародиш? Изчакай я поне да даде пример със себе си/приятелката си/приятелката на приятелката си.

едит: познах!

broken-barbiee
03-25-2012, 19:34
^ Защо така грубо прекъсваш нещата в зародиш? Изчакай я поне да даде пример със себе си/приятелката си/приятелката на приятелката си.

едит: познах!

Тя пример може да даде с всеки, който да е видял наистина много от живота, но тя явно не познава човек от другата крайност. Толкова ли не схващате разликата?

П.П.: И аз не си мисля, че знам нещо повече от тези на по 20 и мога да ги надмина, просто са ми го казвали хора на тези години, че и по-големи. /не се хваля само казвам/

БожиятАгнец
03-25-2012, 19:39
Ами ако ти кажа, че познавам една такава дето е на толкова и по-далече от носа си не вижда и че аз знам много повече за живота от нея, поради малката подробност, че не са ме отглеждали в саксия. :)

Ти беше онази с обеците и пушенето,на 15, дето питаше дали е пропаднала, нали? Хе-хе!

БожиятАгнец
03-25-2012, 19:40

Ти беше онази с обеците и пушенето,на 15, дето питаше дали е пропаднала, нали? Хе-хе!

broken-barbiee
03-25-2012, 19:44

Не питах дали съм пропаднала, съвсем друг беше въпроса! :) Иначе както и да е. Знаех си, че ще се заядете с мен на тази тема, за това спирам да пиша. Просто няма смисъл. Не мисля да ви се обяснявам защо тези хора са ми казвали колко по-трезво разсъждавам от връстничките си и защо самата аз съм на това мнение. Оставям ви да си ме нападате и изобщо не ми пука. :)

БожиятАгнец
03-25-2012, 20:02
Не питах дали съм пропаднала, съвсем друг беше въпроса! :) Иначе както и да е. Знаех си, че ще се заядете с мен на тази тема, за това спирам да пиша. Просто няма смисъл. Не мисля да ви се обяснявам защо тези хора са ми казвали колко по-трезво разсъждавам от връстничките си и защо самата аз съм на това мнение. Оставям ви да си ме нападате и изобщо не ми пука. :)

През кура ни е за теб, ти сама се убиваш да ни се квалифицираш - виждаме и колко не ти пука. Ако беше казала нещо смислено можеше и да ти повярваме.

jghgh
03-25-2012, 20:13
Маца, бъркаш тва, че си интелигентна и схватлива с това, че си зряла и че разбираш нещата, вникваш в тях.
А ти не си зряла, ще ме извиняваш, нито вникваш в нещата.
На теория всички сме много умни, а на практика докато не изпиташ нещо, няма как да казваш, че з н а е ш проникновено за това нещо (каквото и да е.)
Няма лошо да си по-зряла от връстничките си. Напълно ти вярвам, щом и други го казват. На мен самата постоянно ми го казват - че съм по-зряла, по-улегнало мисля и т.н. Но аз пак не се имам за много зряла в сравнение с по-големите, щото по душа си оставам 18-годишна, както ти по душа си 15-годишна.
Имай предвид, че сега, дето си по-умна от връстничките ти, звучиш нелепо с твърдението, че си "наясно с живота", а какво остава за съученичките ти (ако действително са по-незрели и лигави от теб.)

Проблема с умните 14-5-6-годишни е, че при вас това "наясно с живота" е една теория, суха теория. Обръщам се към теб не да се заяждам, а защото ти твърдиш, че си наясно с живота. Твоите съученички са толкова незрели, че не си мислят за това. А между другото, напълно те разбирам. Подлъгваш се по това че си умна, и това ти дава илюзия, че можеш да претендираш за зрялост и т.н. Не че искам да ти режа крилцата, но това не е така, и дори не е толкова лошо. Разбирам те напълно.

И аз на 14 допусках, че е възможно мои връстнички или пък аз самата да разбираме ако не повече, то поне толкова, колкото каките. Но това не е така.
Има си някои неща, които се усвояват само с годините. Дето се вика - една година е много акъл. С всяка изминала година човек пораства и поне малко помъдрява, дори най-тъпия такъв. Освен ако не е ретард, психично болен и т.н. Та тъй, става му ясно, че има още много хляб да яде, много още да се изучи.
Няма я тая опция пубертет да разбира повече от 20-годишна или дори "колкото". Каката поне е минала всичките тия филми, в които се вкарва детето. А тва дете много често дори не разбира, че живее във филм. (!) Пубертетска му работа!
Вярвай ми, и аз съм си мислила, че съм по-зряла, по-готина, и че не постъпвам "тъпо" като другите ми съученички, че едва ли не, не карам пубертет, а сега от дистанцията на времето виждам, че просто съм била малко по-умен тинейджър. Умен в смисъл, че съм се отличавала с някакъв интелект, ама не и умен като "знаещ какво прави", "наясно с живота" и т.н. Пубертетът те прави глупак в един или в друг аспект.

Ама тия неща се разбират по-късно.
Няма такава опция едно хлапе да вниква по-проникновено в живота от 20-годишния човек, който все пак вече има някакъв опит в живота и е минал пубертета. И да има такава опция, шансът е толкова нищожен, че изключението потвърждава правилото. Просто при вас всичко е суха тренировка, суха практика. Ти уж си наясно с човешките отношения, да кажем, четеш за тях и т.н. Четеш за секса, четеш за психологията, знаеш на теория какво би се харесало на едно момче, ама тия неща не ги преживяваш; Не си минала още връзките, сериозните проблеми, не си бачкала, как може да си по-наясно с живота от някой, дето тея неща ги е минал?

Въобще не се заяждам, нито те нападам. Не бързай да порастваш, нито да си "наясно с живота". Голям чар си имат и типично пубертетските обърквания. Не се затормозявай със "зрелост", и без друго тя не се придобива по лично усмотрение ("искам да съм зряла, ще бъда!" - каза 14-годишната), а с времето. Като зреенето на плод.
Никой плод в природата не зрее ТВЪРДЕ преждевременно. Така че, 14-5-6 годишни "узрели" като каки - нц. Умни, способни и кадърни деца - да, но зрели, вникващи в живота - категорично не.

В заключение това може да се каже и за нас, близо 20-годишните, които евентуално бихме могли да се подлъжем, че нещо разбираме от живота.. Я по-добре да питаме 30 или 40-годишните (:

heartlesandfreaky
03-25-2012, 20:29
Да се снимаш за любимия човек - окей...
Но да се снимаш, за да ги качиш във Фейсбук, Лимпа, Импулс, Муцунки и пр. с цел някакви загорели чек*джии да ти пишат колко си секси.. е, това не го разбирам.. ;/ може би съм старомодна, знам ли.. :?

Hilary_
03-26-2012, 07:09
Защо е толкова важно да се докажат като по-големи чрез тези снимки като могат да го направят и чрез знания?

.. защото второто им липсва. :)

FuCKkK13
03-26-2012, 07:21
Не..сериозно ако видя още един коментар вклювчащ момчетата на по 16-17 години говореики в множествено число НЯКОЙ ЩЕ ПОСТРАДА !
казах ПОВЕЧЕТО ! не съм сложила всички на 100% под един знаменател.. за това го написах с главни букви..

DisappointedDreamer
03-26-2012, 07:38
....

Добре че се намери един да го напише. Браво!

fluffy_^
03-26-2012, 07:45

Казва го момичето което на ден и дават по 15-20 лв и пуши по 2 кутии цигари (haha)

TheBeliever
03-26-2012, 07:56
аз знам много повече за живота от нея, поради малката подробност, че не са ме отглеждали в саксия. :)

Всъщност си в саксия. Както ти, така и всички, които все още живеят при мама и тате, има кой да сложи яденето на масата и парите в джоба и всичките ти притеснения и проблеми се изчерпват с даскалото, гадженцата и "фриендките". Докато те поливат и те пазят от бурята си добре, знаеща и можеща, но дойде ли време да се изтръгнеш с корените от домашната градинка и да се самопосадиш и самоотглеждаш някъде извън досега на маминото слънчице, ще разбереш колко малко си видяла от живота.

По темата - внимание. Голите, разголените и провокативни снимки, разпращани/публикувани където, и на който и да е, са с цел привличане на внимание. Тъжното е когато иначе умно девойче, с потенциал, реши, че това е единственият (?) начин да привлече нечий интерес.

DisappointedDreamer
03-26-2012, 07:57
Всъщност си в саксия. Както ти, така и всички, които все още живеят при мама и тате, има кой да сложи яденето на масата и парите в джоба и всичките ти притеснения и проблеми се изчерпват с даскалото, гадженцата и "фриендките". Докато те поливат и те пазят от бурята си добре, знаеща и можеща, но дойде ли време да се изтръгнеш с корените от домашната градинка и да се самопосадиш и самоотглеждаш някъде извън досега на маминото слънчице, ще разбереш колко малко си видяла от живота.

+1 Мда.
......

reperw
03-26-2012, 11:23
такава е модата :D

HeIsMyWorld
03-26-2012, 13:58
Момичетата , които нямат какво друго да покажат , като качества , знания , доброта , красота и др. просто се опитват да привлекат вниманието със това , което момчетата харесват ... Момчетата ги харесват заради тялото им , а не заради това как изглеждат , какъв характер имат и какво сърце носят .. Това са отчаяни малки момиченца , които търсят внимание и особено голям брой харесвания на снимките . " Тяло пречиш ми , искат тебе не мен ... "

li0n
03-26-2012, 18:22
Абе бях си качила една снимка на гърба преди известно време и веднага почнаха коментари за тва ква "курва" съм :D ама такива пикли да си снимат циците и гъзовете.... :D

Nakadah
03-26-2012, 18:46
98 набор какво точно ще покаже с тази гола снимка? Не е лоша идея... Направи си 1 таква, качи я в интернет и след 15 години като решиш, че искаш да започнеш така по-престижна работа някой като мене ще ти метне резюмето в кошчето на секундата...

Веднъж качиш ли я тази снимка в интернет никога няма да изчезне от интернета. Не знаеш какво кой за какво ще я използва тази снимка...

tBear98
03-26-2012, 18:53
98 набор какво точно ще покаже с тази гола снимка? Не е лоша идея... Направи си 1 таква, качи я в интернет и след 15 години като решиш, че искаш да започнеш така по-престижна работа някой като мене ще ти метне резюмето в кошчето на секундата...

Веднъж качиш ли я тази снимка в интернет никога няма да изчезне от интернета. Не знаеш какво кой за какво ще я използва тази снимка...

С риск да прозвуча смешно те наистина имат какво да показват, но не разбирам защо да го правят? Хубаво имат го обаче трябва ли всички да го виждат? Е, за това пуснах темата. :)