Влез

View Full Version : skusan prezervativ

ello
03-25-2012, 19:07
Zdraveite, v4era pravihme seks s priqtelq mi. Napravihme go s prezervativ i toi svyrshi i sled 5-10min si sloji drugiq prezervativ i se sk1sa sled p1rvata minuta i mnogo sme pritesneni i sega se pitam dali da piq escapelle

granger
03-25-2012, 19:13
Паааааак ли бе...
Кирилицата е задължителна!
Не пий Ескапел, сметни си овулацията. Такам, научете се как се слагат презервативи и не правете секс,ако не си достатъчно навлажнена , за да си нямате проблеми в презервативи! Едва ли си бременна, направи си тест ,ако искаш. Все пак бебетата не стават толкова лесно, така че...
Пак: Попрочетете тва онова,тръгнали да правят секс,ама грам култура...

little-bad-girl
03-25-2012, 19:18
Паааааак ли бе...
Кирилицата е задължителна!
Не пий Ескапел, сметни си овулацията. Такам, научете се как се слагат презервативи и не правете секс,ако не си достатъчно навлажнена , за да си нямате проблеми в презервативи! Едва ли си бременна, направи си тест ,ако искаш. Все пак бебетата не стават толкова лесно, така че...
Пак: Попрочетете тва онова,тръгнали да правят секс,ама грам култура...

+1. Всеки ден "скъса ни се кондома кво да правим?" или "да пия ли ескапел, защото стана еди си кв'о?" Направо да му писне на човек. Иначе ако е нередовен цикъла пий ескапел, за да си по-сигурна.. :)

granger
03-25-2012, 19:21
Няма смисъл бе хора,не е свършваллллл в тоя скъсания, откъде скорост да оплоди яйцеклетка,яйцеклетка която може би никаква я няма... НЕ ПИЙ ЕСКАПЕЛ!

ello
03-25-2012, 19:25
Не пиша във форума за да ми се нахвърляте, не ми е редовен цикъла, единствено се притеснявам от това да не е останала в трабичката му сперма..по презерватива мисля, че нямаше следи от сперма единствено усетих като се скъса

granger
03-25-2012, 19:27
То,ако не се е измил или изпишкал - ще има. Но пак- за да се оплоди яйцеклетката на спермата и трябва скорост...тъй че. Стой си на гъзето , чакай да ти дойде, ако не- има тестове на surecheck и след 7 дни.

DragonLady
03-25-2012, 19:31
То,ако не се е измил или изпишкал - ще има. Но пак- за да се оплоди яйцеклетката на спермата и трябва скорост...тъй че. Стой си на гъзето , чакай да ти дойде, ако не- има тестове на surecheck и след 7 дни.
+1
Подкрепям и 1вото ти мнение в тази тема!
А относно това тея тестове след 7ми ден са много ненадежда работа ... По добре след 14ти ден или 2 дни от закъснението.

ello
03-25-2012, 19:32
не се е мил нито е пишкал, минаха около 5-10 минути след първия път, омекна му, поиграхме си малко и си сложи презерватива и се скъса...мисля, че вероятността е малка, но все пак

ShtrudeL
03-25-2012, 20:10
Мисля, че трябва да пишеш на кирилица темите си.