PDA

View Full Version : Искам , но ме е страх ..

littlecrush
03-28-2012, 14:19
Значи .. проблема е такъв : Има едно момче с което от доста време се 'забиваме' така да го кажа .. той е от моя клас и всичко е ОК .. той е страхотно момче , сладур е , секси е , привлича окото а и освен всичко е добър приятел. От около 1 седмица той ме кани да отида у тях.Първо всичко беше на шега .. ' Ела у нас де , ще те науча на някои неща' .. при което аз се засмях .. след това той отсъстваше 1 седмица от училище (беше болен ) обаче след като дойде продължи с това (мислех че е само шега) А аз .. почти му обещах да ида .. тоест не съм му обещавала но един вид със шеги му намекнах че нямам нищо против да ида . Първо , притеснява ме дали ще иска да правим секс .. аз съм девствена и съм 99 % сигурна че и той е .. просто го познавам адски добре .. а пък и не искам да го правя точно сега . Не че нямам желание , напротив ! Когато погледна страхотното му тяло направо лигите ми изтичат .. обаче съм на 14 и не мисля че е подходящ момент да го правя точно сега .. а и Второ .. дори и да не се стигне до там че той да иска секс , какво да направя !? Да го целуна ли ако не направи нищо (ние никога не сме си казвали в очите че се харесваме .. но знам че и той ме харесва) .. та това е . Моля ви , помогнете ми .. изобщо не знам дали трябва да ида у тях :( .. HELP !

fluffy_^
03-28-2012, 14:32
Правиш това което искаш.Искаш да отидеш в тях без да правите секс ми отиваш и ако той поиска му казваш не..0.о Пък и като знаеш че те харесва защо просто не си излееш душицата казваш му го директно и каквото стане.Просто събери малко смелост кураж и смело напред ;д

umri
03-28-2012, 14:45
Кажи му, че е по-добре да се разходите в парка на първо време. Чакай той да те целуне. Тва му е работата. Ти просто показвай одобрителните си сигнали, когато си говорите и от време на време небрежно го докосвай, за да го предразположиш.

Тръгнете там(гаджета), ходете известно време и тогава му дай да те чука. Ако ме питаш мен даже си малка да отваряш компота, но ти си знаеш.

anonymous708973
03-28-2012, 16:14
Не ходи у тях на първо време. Излезте и не го мисли. Флиртувай небрежно, ако стане работата - стане. Не съм фенка на толкова ранния секс, но ако знаеш рисковете и мислиш, че няма да го раздуха на цялото даскало, давай.

marilyn
03-28-2012, 17:33
Щом те е страх, значи не искаш. Ако толкова искаше нямаше да седиш в някъв форум и да чакаш непознати да ти дават мнения...
Аз мисля, че ти е рано на 14 си все пак. И мисля, че не трябва да ходиш у тях. Излезте, вижте се, намерете си някво занимание...целунете се... ама да ходиш чак у тях...

littlecrush
03-28-2012, 18:16
Тъпото е , че той не ме кани да излезнем .. кани ме директно у тях .. при тва го прави от около седмица .. не искам директно да одразвам поканата , понеже не искам да си помисли че нямам интерес към него , но същевременно ме е страх да не поиска нещо повече от натискане и т.н ....

anonymous708973
03-28-2012, 18:18
Не се занимавай с тва момченце. Иска да му вържеш и после да разправя на цялото даскало. Недей.

smile12345
03-28-2012, 18:37
Аз пък ще ти кажа да се наслаждаваш на живота,а и както ти казаха в по-горните коментари не е нужно да правите секс.Какво ще изгубиш,ако отидеш,нали го харесваш?..[=

DragonLady
03-28-2012, 19:44
Подкрепят мненията на marilyn и umri

mMemories
03-29-2012, 21:54
Решението си е твое, обаче рискуваш да те изчука, после да те зареже...може дори да го разпространи с тоя лапешки мозък..

bijou
04-08-2012, 19:55
Бъдете гаджета, целувайте се, прегръщайте се, но си още малка за секс. (:

Hilary_
04-09-2012, 08:49
Изчакай с гостуването ти у тях. Започни с някоя разходка на вън.

MaLkaTa_LaDy
04-09-2012, 09:23
Изчакай с гостуването ти у тях. Започни с някоя разходка на вън.
Много ясно, че така ще кажеш. Още ли си девствена?

straus
04-09-2012, 14:33
Ееегати парадокса...

prinncess
04-10-2012, 21:53
Това че те кани у тях не значи, че трябва да правите секс. А ти ако наистина го искаш няма да питаш нас.

explosion_
04-11-2012, 05:49
Ееегати парадокса...

+ 1 ... 10 букви

Ssht
04-12-2012, 09:28
Ще префразирам...Който го е страх от пишки не ходи в кревата...