View Full Version : Приятелка от моя клас.
sToyAncHo
03-29-2012, 18:39
Имам въпрос към вас :) Има едно момиче от моя клас, което ми допадна, но въпроса, че е от моя клас ме спира :/ Нещата ще се получат м/у нас, но съм 8 клас и ще сме 5 години заедно.. В момента съм пред адската дилема дали изобщо да започна някаква зарибявка. Вие на какво мнение сте?
kinkygirl
03-29-2012, 20:34
Ако я харесваш мега много защо не? :) Да,проблемът е че ако откаже или тръгнете и после скъсате ще е кофти защото сте от един клас,но най-добре премисли нещата.. :) Ако мислиш че си готов за това-рискувай! :) риск печели,риск губи.. Все пак е по-добре да опиташ отколкото да пропуснеш възможността..И помни ако почваш зарибявка: Почни я лека полека..защото ако си много директен в началото..може да се спече! :д Айде Успех! :)
Бе започвай, пък квот стане.
mMemories
03-29-2012, 21:07
Твой си е избора...ако сте някви приятели, не си прее*авай приятелството веднага, щото не се знае как ще скъсате...Ако можеш изчакай няколко години..
Glamour92
03-29-2012, 21:12
Пробвай пък.
Дори да не стане,рано или късно ще завършите,пък и дотогава би трябвало да сте станали хора и да си припомняте тия дреболии със смях.
Пробвай. Не изпускай шанса, защото после може да е невъзможно :)
В нашия клас май сме имали две двойки
Очаквай известна доза awkwardness след като се разделите
еее....аз така наскоро тръгнах със съученик и скъсахме още на 3тата седмица....са просто не си говорим аз лично и не искам дори за приятел не става започна да се държи с всички гадно и тн...
ето един възможен сценарий но ако момичето е свесно а ти се държиш като хората и си изиграеш картите правилно няма да имате този проблем
faburkata
04-01-2012, 09:34
бай-близките ми приятели
1.тихолов.
2.апостолов.
3.кевин.
4.теди.
jeezloxxy
04-01-2012, 11:18
Шансът да издържите 5 години е малък.
А и ако вземете да скъсате, става още по-лошо. Двама мои познати скъсаха така, бяха от един клас и сега не искат дори да се погледнат. Гадна работа накратко.
Пробвай се, ама после да не кажеш, че не съм те предупредил.
melany12
04-01-2012, 11:27
абе опитай пък квото стане:) после ще съжаляваш,че не си рискувал.трябва да се борим за хората които искаме;)
Офф действай бе...знам ,че ние ще сме виновни, ако не се получи ама пък , ако я пропуснеш теб ще те е яд , така че " Или преодоляваш страха и излизаш на сцената ,или си седиш зад кулисите цял живот"
От предишните мнения - ние да сме виновни, ако не стане?! Не мисля. Т'ва, че сме му казали "действай", незначи че трябва да го направи, в случая тва "знам, че ние ще сме виновни ако..." не е вярно.
Според мен трябва да се опиташ по някакъв начин, не виждам какво губиш в случая? Ако те е срам, хвани я когато сте сами и я заговори.
dream1707
04-05-2012, 19:41
Е, какво толкова.. Имам съученици, които ходят от вече година и половина някъде .. тръгнаха 8ми клас.. Каквато и връзка да започнеш има голяма вероятност за евентуална раздяла, какво като е от твоя клас.. ще се гледате тъпо, ще се сърдите и тнт.. и ще ви мине все някой ден.