Влез

View Full Version : Въпросчинци.

dPa3HuTeJl
03-30-2012, 06:31
Хелло. Имам само един въпрос, който исках да задам от доста време, но не ми беше толкова скучно. Интересно ми е, как веднага след ъпдате-а на сайта веднага популацията нарасна буквално с хиляди нови потребители. Има слухове, че се създават фалшиви профили, за да се привлече повече внимание, това вярно ли е? Ако е вярно, защо не изчакахте малко, за да изглежда по достоверно? Според мен, не е възможно след модернизирането на сайта веднага популацията да се качи драстично. Струва ми се невъзможно от която и гледна точка да го гледам, няма реклама която да направи това, дори да има няма да е за постоянно. Ако го погледна от една гледна точка, правиш реклама в различни популярни сайтове и форуми, казвайки, че предстой модернизиране на определен сайт и след ъпдате-а идва БУМ от нови потребители, но не е възможно тази популация да се запази, което в случая не е така, дори нарасна. Първите 5-6 часа след дългоочакваното отваряне на новия сайт, популацията нарасна със 2 хиляди (дори 3) , няколко дена след това популацията нараства с още 3-4 хиляди (7-8хиляди приблизително). След това имаше спадове, но ако помня правилно, когато стария дизайн беше на линия, беше отчетено, че най-много потребители които са посетили сайта едновременно е 1743 (2007г.) , а сега числото е 24 131. Просто ми е интересно как се получи това в такъв кратък период от време. Мерси за вниманието.

Sh@d0w
03-30-2012, 06:39
Обяснявали сме.

Броя на регистрираните потребители, които показва онлайн е верен. Броя на гостите които показва онлайн не е, поради наслагването на сесиите и бавното им изтичане. Затова се получава нещо от типа 8-9к гости онлайн.