PDA

View Full Version : ЛЕКСИКОН:7-те смъртни гряха на красотата

cAnDyYy
03-30-2012, 18:26
Напоследък в youtubе се върти един таг "7 Deadly Sins of Beauty" (7-те смъртни гряха на красотата). Въпросите са доста интересни и реших да направя тема ,за да може всеки от нас да сподели. Ето ги:
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?

XxInn0cencexX
03-30-2012, 18:36
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп - фдт,най-евтин-хума.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Пудри,моливи за устни.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Балцам за устни.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Лосион за тяло след баня,маски за лице.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Парфюмите.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Мъжественост,сила,грижовно ст.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Нещо,което ще ми бъде от полза.

nIkEnCeTy_bE
03-30-2012, 19:21
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Ммм, относително. Да речем едно олио от фризьорката ми. А и парфюмите ми. Най - евтин... кристалите за коса, май.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Ненавиждам баш не, но не харесвам моливите за устни, фнд, пудри.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Вкусни?! Има някой, които ухаят добре.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Черен молив, а и не ми харесва. Също и руж.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Хм, парфюмите.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Мъжественост, грубост (когато е нужно), ревност (когато е нужно).
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Парфюм ;д А и лакове не отказвам.

Goddess
03-30-2012, 19:40
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Парфюмите ми като цяло - около 100 - 200 лв варират. А най-евтиният не знам, имам някои гланцове за по 5 лв примерно.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Няма такива, не се сещам.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Вкусни ? Обожавам парфюмите.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Лосионите за тяло често ги пропускам.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Цялостният грим, парфюмите...
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - мъжкарство, кавалерство, маниери, хумор...
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Цяял голям куфар с всякакви професионални гримове.. ;д

FuCKkK13
03-30-2012, 19:51
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? фдт. /хума
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? молив за устни,прекалено крещящи червила и сенки,оранжев фдт.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? плодовите балсамчета
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? напоследък хумата за лицето и косата и като цяло маските
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? всички,които подчертават хубавите черти в лицето ми
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? зависи..
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? нещо,което ползвам и ми е от нужда,а не нещо,което ще хваща прах.. т.е. нещо, което ще ползвам/нося

dream1707
03-30-2012, 19:59
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Парфюмите ми.. най-евтиния, вероятно хумата
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Ъм.. не се сещам ;д Май няма нещо, което да ненавиждам
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Вкусни ли... еми за сега имам навика да си ям само гланцовете и само тях съм опитвала де ;д така че те
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - лосионите за тяло.. някой път пропускам и ФДТ .. гланц или червило... и често от бързане или нещо подобно дори не се пръскам с парфюм (мириша си на душ гел ;д)
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Грима като цяло
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Трябва да излъчва някаква мъжественост
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Цял комплект професионални четки, гримове и подобни щуротии :D

brutaLxxbunny
03-30-2012, 20:32
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъпият: матиращ крем за лице. Най-евтиният: ъъъ... гланц за устни на Балеа?
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Гадости като тези на Golden Rose.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланцовете и червилата, лосиона за тяло, кремът за ръце.. почти всичко що може ми е с някакъв вкус :lol:
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Фон-дьо тен, сенки.. такива работи.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувствието ви? Точен продукт няма.. макиажа като цяло.
6.Похот:Какви качества намирате за най-привлекателните в противоположния пол? Държанието, релефът, интелектът.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Скъпи парфюми, професионални сенки, четки..

mik_i
03-30-2012, 21:33
1.парфюми, фдт, и спирали (имала съм и по 35-40 лв една спирала :дд)/ лакове от онея по 80 стинки
2.на гарниер онова с четката
3. балсамчета за устни и на avon една плодова серия червила
4. балсам лосиони и всякакви такива (за тяло)
5.като цяло грима, но много обичам да съм с едва ли не фрапираш черен поглед (много спирала и много молив и тн) и парфюм
6.зависи много от човека
7.аз нищо не отказвам :д

:)

zlatit0o
03-31-2012, 07:18
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Парфюм, вазелин.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? ФДТ-те на импала.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланцовете за устни.. :D
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Лосиони за тяло.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Коректорът...
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Мъжественост, хумор..
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? ММ, обичам хубавите изненади :d

PullMeCloser
03-31-2012, 10:05
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? -Парфюмите ми-над 100лв. Най-евтин...ами балсам за устни.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - мразя гланцове.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Обикновено не ги ям, но това, което съм 'опитала' от червилата и балсамите никак не ми харесва на вкус.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? -От мързел скоро не съм се пръскала с термална вода. Ако много ми се спи вечер, след триенето на грима се е случвало да пропусна и крема. През зимата от мързел не си слагам и слънцезащитен продукт :Д
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Любимият ми парфюм. Чувствам се стархотно когато съм с него. И малко грим.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Мъжественост,чувство за хумор, самочувствие(но не твърде голямо), самоуважение... не мога да ги изредя всичките, много ще се разпиша :Д
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Нямам предпочитания, харесвам си подаръците винаги. И определено няма да сгреши някой, ако ми подари парфюм. Страст са ми.

bloodyF
03-31-2012, 10:53
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?-парфюм; хума
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-черен молив за очи
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-гланц за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-лосион за тяло, маски за коса/лице, ексфолиант за тяло
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-парфюми, по-силен грим
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-честност, кавалерство, сила, внимателност, грижовност
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-четки за грим, палитра със сенки

Glam0rous
03-31-2012, 11:25
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?- парфюмите ми. най-евтиният - лакочистител;
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?- като цяло ненавиждам всякакви домашни буламачи, които се изливат по коса, кожа и където и да е, от купешките ненавиждам евтините парфюми, които миришат на мухозол;
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-спрей за крака с аромат на мохито, всеки път искам да го изям...
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-понякога лосиона за тяло, ужасно ме мързи да се лакирам и ходя на маникюр;
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-парфюма, цялостен грим на лицето;
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-мъжественост, сила, настойчивост, агресивност
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-винаги бих се зарадвала на парфюм, особено ако човекът е проучил какво искам и харесвам и ми подари точно него.

CrazyBabyDoll
03-31-2012, 11:48
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? парфюма ми / лак за нокти
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?- ФДТ
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - гланцовете с полодв мирис :D
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? лосион за тяло, понякога забравям да си сложа спирала и молив
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-парфюмчето ми и като си подчертая добре очите
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? чувство за хумор , релеф ,маниери
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?- някаква сребърна джунджурийка ,не искам много :D

kaRamella
03-31-2012, 14:12
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Парфюм http://www.find-help.us/img/perfumes/TresorPerfume-Lancome-Women.jpg ; лакочистител
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?- моливи за устни;
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - гланцовете с плодов или шоколадов мирис.. и някой лосион на Ейвън ... мн сладко миришаат ^^^
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? хм... онова за растежа на косата на Икаров.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?- попринцип имам дълги мигли и като сложа спирала ии ааооо мн яко :Д <3
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? хехех релеф иии обичам когато ревнуват... и се дразнят.. ( стават секси-сладки)
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?- хохо .. от къде да започна.. бижутаа, хубави парфюми, обувки, лаковее за ноктии

sofityoy
03-31-2012, 14:18
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Не харча много пари за козметика!
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Очната линия !!!
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланца с касис на AVON
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Спирала
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Молива за очи!
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Очите
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Совата на AVON <3

cAnDyYy
03-31-2012, 17:46
Въпрос 3-Лакомия: "Кои са най-вкусните ви козметични продукти?" "най-вкусни" са по-скоро тези продукти,които миришат толкова добре ,че ви се иска да ги изядете

BloodyDreamer
03-31-2012, 18:20
1.Алчност: най-скъп - не знам; най-евтин - може би шампоанът ми и то не като парична цена, а като цена, отговаряща на качеството си
2.Гняв: напукващи се и розови лакове, много ярки сенки, прекалено мазни гланцове
3.Лакомия: маската ми за коса (мирише на ванилия, по-скоро на ванилово кексче)
4.Леност: лосион за тяло, маска за лице
5.Гордост: парфюмът, без него някак си не се чувствам себе си (мирише на чиста ванилия, много си го обичам)
6.Похот: индивидуалност, дори и да се размиват границите между индивидуалност и ексцентричност; творческа настроеност; онази неустоимо затрогваща свенливост, когато момчето е около момичето, което харесва; психическа сила; (сравнително) дълга коса ;д
7.Завист: околосветско пътешествие и билет за концерт на любимата ми група ;д

Hayashi
03-31-2012, 19:14
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп парфюм. Най-евтин - лак за нокти.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Евтини фон дьо тени, тежки парфюми на млади момичета.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланцът ми за устни с мирис на ябълка.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Очна линия когато много ме мързи - слагам молив.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Няма такива. о.о
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Интелектът.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Почти всичко, стига да отговаря на вкуса ми.

Persie
04-01-2012, 13:49
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Най-скъпи са ми няколко парфюма, а най-евтини лаковете за нокти и молив за очи.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Лично за себе си не харесвам пудрите за лице.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Имам няколко лосиона за тяло с плодов и щоколадов аромат, които буквално ми се иска да опитам и на вкус.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Най-често това са продуктите за ходила.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Хубаво направен грим и качествен автобронзант.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Чувството за хумор и способността да изслушва.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Обичам добре подбраните изненади.

kaRamella
04-01-2012, 14:51
BloodyDreamer
5.Гордост: парфюмът, без него някак си не се чувствам себе си (мирише на чиста ванилия, много си го обичам)

Извинявайте за спама, но искам да попитам как се казва парфюма ти, защото обожаваааам ванилия <3 <3 <3

пAteNцЕ
04-01-2012, 16:39
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? скъпия ми е крема на д-р тайс а най-евтиния хумата :cool:
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? тези,за които пише едно а е друго или не си вършат работата
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?балсама за устни с вкус на бадем :cool:
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?заздравяващия лак за нокти
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюма,гланца, пудричката ^^
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?най-вече гледам характера и ума но не пропускам и външния вид
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? некъв мнооо скъп крем :cool: може и парфюм примерно

sladk0t0odidi
04-01-2012, 16:47
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъпия-
парфьомите ми, а за най-евтиния-хума.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Фондьотени.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланца и балсама за устини.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Топ лак.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Парфюмите и спиралата.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Сила, обаятелност, чар.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Скъпи обувки или нещо друго хубаво нещо.

sunisup
04-02-2012, 13:47
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Фдт/балсам за устни
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-Фдт не харесвам,но имам много проблемна кожа и трябва да си слагам,също сенки за очи,много розови гланцове
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-лосиони за тяло,маски за коса,балсама за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-имам бадемово масло и тривитаминол,но много често ме домързява да си правя маски
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-черен молив,спирала и кристали : ))
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-Държание,чувство за хумор,характер и чар
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - много неща : ))))

cyclops
04-02-2012, 14:02
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най скъп - парфюм и сенки за оти/ най евтин: лак за нокти,лакочистител...много са
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Един шампоан на Al Verde
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Балсам за устни и един душ гел на Palmolive
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Маската за коса. ПОнякога много ме мързи да седя с нея не знам си колко минути
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Маската за лице(чуествам се по-свежа и с нежна кожа)
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? ръце, дупе, усмивка, очи
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Ако е свързано с козметика бих искала..не знам. Може би спирала, защото ми свършва :D

therichbitch
04-02-2012, 16:41
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?
Най-скъпият ми- парфюм, най- евтиният- лак за нокти.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Жълтия шампоан на Елсев против накъсване
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Балсама за устни на Нивеа с ягодка
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Лосион за тяло
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Спиралата за очи и парфюмът
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? характер, кавалерство и похотливостта хах
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Мнооого и всякакви хубави парфюми и червила.

MaLkaTa_LaDy
04-03-2012, 07:39
Абе само аз ли смятам, че парфюмите не са козметични продукти? Както и да е...
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Един слънцезащитен крем на Bioderma. Най-евтини - хума, трици за лице, салицилов спирт...
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Не знам... Не ненавиждам продукти. :D
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Не използвам гланцове => няма такива.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Ммм крем за лице вечер, понякога...
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Ами гримовете като цяло.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Доминантност!
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Да не се ограничавам до козметика - Фолксваген Костенурка. Иначе... Парфюм може би.

Едит: Сетих се за най-вкусния, но за жалост вече не го използвам. Има един душ гел Venus май се казваше с шоколад и бадем нещо такова. Невероятен беше!

PrincessMarcela
04-03-2012, 10:03
[QUOTE=cAnDyYy;10102567]Напоследък в youtubе се върти един таг "7 Deadly Sins of Beauty" (7-те смъртни гряха на красотата). Въпросите са доста интересни и реших да направя тема ,за да може всеки от нас да сподели. Ето ги:

Най - скъпият ми е маска за коса - 70лв., а най - евтиният не зная...

Импала, лак за коса, пяна за коса, сенки за очи...

Бикини с вкус на ягода, които се изяждат...

Лак за нокти

Парфюм

Увереност, проницателност, воля

Нищо материално

twlgh
04-03-2012, 16:26
- най-скъпият е парфюм Armani Code , а най-евтиният лак за нокти Flormar .. :)
- Лак за коса ..
Един гланц, от AVON беше май ..
- Амии от мързел, често не се гримирвам , а само гланц си слагам .. :D (пропускам фдт, спирала, пудра и тн .. )
- Амиии гримовете като цяло ..
- Самоувереност, чар, косата, тялото и др. .. :D
- Нещо бижу, може би .. ( Обици ! )

MojoJojo88
04-03-2012, 16:58
Най-скъпия ми козметичен продукт...едно кремче за лице (аз съм алергична към много кремове, само този ми помага), но не се сещам за марка. Струва около 15лв...
Най-евтиния е розова вода-струва 2лв

Ненавиждам некачествената козметика. Всичко, което ми докарва обриви, сърбежи, зачервявания и прочие.

А, аз козметика не ям.

Заради мързел...не се гримирам...хахах-ужасно досадно ми е.

Шампоана за коса, който я прави направо неустоима. И парфюмите ми. Обожавам да съм чиста и да мириша приятно.

Хм...обичам приятни мъжки тела-те са привлекателни. Не обезкосмени, не адски мускулести, просто приятни, поддържани тела.

Като козметика...не знам, честно казано.

krasawichka
04-03-2012, 19:14
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? фдт.. аам крем за лице Здраве!
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? черните моливи.. но все пак си слагам понякога..
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? гланц за устни Nivea
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? няма такъв.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? перлите :D:D
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? тяло.. характер
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? човека, който искам!

SilverRain
04-04-2012, 16:42
- най- скъпият: парфюм
- най- евтин: балсам за устни
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - фдт и розови гланцове
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - гланцовете ми
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - маска за коса... мързи ме да чакам ;d
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - парфюм, очна линия
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - мъжественост, чар, интелект, чувство за хумор, загадъчност ... и т.н.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - този въпрос е много неподходящ за една жена, при положение, че тя иска да притежава почти всичко... и все пак: като се почне от чанти, дрехи, обувки, бижута.. доста неща : ))

Lian4ety
04-06-2012, 11:30
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп- парфюм,крем за лице,червила и гланцове
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Молив за устни, пяна за коса
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? гланцове
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? лосион за тяло, маска за коса понякога, маски за лице
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюм, спирала, червило
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? интелект, искреност, чувство за хумор
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? козметика като цяло винаги не ми стига колкото и много да имам иначе бижута,чанти, дрехи...

darrie
04-07-2012, 13:10
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? - Парфюм, ако се брои. А най-евтиният? - Балсам за устни.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Моливите за очи.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Лосионите ми за тяло ухаят най-вкусно.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Очна линия.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Фдт и пудра.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Във визията: чаровна усмивка и тъмни очи, в характера - чувство за хумор.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Лакове за нокти.

mynichkaTanq
04-07-2012, 13:39
*парфюм, а най-евтиния лак за нокти(малките шишенца)
*тоника на Аvon
*балсам за устни с вкус вишна
*маска за коса
*парфюм и балсам за устни с вкуса на вишни
*очите, тялото, характера
*зависи

YoAnA_kiiss
04-07-2012, 16:44
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най скъпи са парфюмите ми а най-евтини са балсамите за устни
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? молив за устни
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? плодовите балсами за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? лосион за тяло
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Парфюмите ми
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Държание, характер, чар
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? нещо което да показва, че човека, който ми го е подарил ме познава достатъчно

melany12
04-07-2012, 16:53
Най-скъпият е фон ду тена ми,най-евтиният е молива ми за очи.
очна линия
може би балсамчетата за устни
лосион за тяло
гримовете
лицето,тялото и характера му.
7..Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?
нещо скъпо и стойностно

Rebirthing
04-07-2012, 17:02
Напоследък в youtubе се върти един таг "7 Deadly Sins of Beauty" (7-те смъртни гряха на красотата). Въпросите са доста интересни и реших да направя тема ,за да може всеки от нас да сподели. Ето ги:

1. Най-скъпият продукт са ми парфюмите, едни перли на Гарлен, едни лакове и сенки на Шанел. Най-евтиният, не мога да кажа с точност, може би сенките ми на Есънс и Флормар.
2. Няма продукт които ненавиждам, има само некачествени такива.
3. Още не съм почнала да си изяждам козметиката :D но може би балсамът за устни, някои от лосионите за тяло също ми миришат много вкусно.
4. Доста са, понякога пропускам лосиона за тяло, сенки често не слагам от мързел.
5. Като цяло повечето козметични продукти, особено ружа, червилото, очната линия, продукти придаващи блясък и сияние.
6. Интелигентност колкото и банално да звучи.
7. Бих казала книга, но щем се отнася до красотата няма да откажа козметика, дрехи, бижута и прочие.

Hilary_
04-07-2012, 17:24
Най - скъпа ми е козметиката за коса. Най - евтин - гланцовете, моливите.
Масовите, които ги представят за много "хубави" по рекламите.
Гланцове.
Лосионите за тяло, маски за лице/коса, но причината не е в мързела, а в недостига на време.
Декоративната козметика.
Това да бъдат истински мъже, а не п*тки, което е съвкупност от много качества/добродетели.
Неограничен брой палитри, проф. продукти.

десет букви ..

pandiflysche
04-08-2012, 13:26
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъпия - ФДТ и парфюмите... Най-евтиния - Крем за ръце...
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Моливите за устни и пудрите
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланцовете
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Кремове за тяло, маски за коса и лице
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Спиралите, удължаващи миглите ОБОЖАВАМ!!! Парфюмите и всичко, коет е свързано с невероятни аровати!!!
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Нежност, сила и малка доза ревност
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Нещо, за което съм мечтала и искала... Или нещо, което съм споменала, че бих искала да притежавам!!!

SweetySmallDevil
04-08-2012, 15:53
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? -> Парфюм
А най-евтиният? -> Лак за нокти
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? -> Всеки продъкт използван в промишлени количества ме отблъсква.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? -> Лосионите ми за тяло, балсамите за устни.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? -> Маска за лице
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? -> Парфюм, лосион..
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? -> Плътни устни и красиви очи, както и интелигентност и да е поне малко заинтересован от изкуство.. и да се държи както трябва. Оо, и определено да е далеч от определения като себичен и самовлюбен!
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? -> Желаянията ми се менят на всеки 10минути, така че каквото и да кажа, в определен момент няма да е вярно :D

ZaicheNaXeroin
04-14-2012, 19:50
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? най-скъпия е околоочен крем на Clarins и парфюм (alien),а най-евтиния може би едно балсамче за 1лв
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? чак да ненавиждам...
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсам за устни с малина е капина,и един друг с череша
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? маска за коса
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? спирала
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? сила,мъжественост,смелост, рижовност,точност
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? крем-парфюм за тяло

Colouring
04-14-2012, 20:28
Нямам отличаващо се скъпи козметични продукти и попринцип изобщо не се изръсвам.Най-евтиният,хм,може би кремът ми за ръце,който е до левче,а е уникаааааааааален.

Лаковете за коса.Не че ги ненавиждам,ама много мразя да използвам,пък и след това косата ми става ужасна.

Балсамът ми на Нивеа.

Хидратиращ крем.Уж трябва всяка вечер,че кожата ми е супер суха,ама...

Може би съм по-приповдигната(хаха),когато ухая на някой свеж и хубав аромат.

Да има чар,да е интелигентен и да знае как да се държи с едно момиче.

Екскурзия я до Париж,я до Лондон,пък и да се метна до Италия не бих отказала.Все чакам,ама никой не се сеща да ми подари. :D

slynchoo
04-14-2012, 20:49
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?-Най-скъпи-парфюмите,давам и доста парички за лосиони,бутери и т.н ... най-евтиният-балсам за устни Хармония (1 лв)
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-моливите за устни
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-бутерите ми за тяло;д и може би плодовите балсами за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-хмм,не се сещам
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-хубавото червило,парфюмите
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-увереността,да знаят какво искат и да го постигат,да могат да спечелят и задържат едно момиче :)
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-амии ако става въпрос за козметика искам парфюма Marry me

Jaune
04-15-2012, 10:07
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъпият ще да е кремът за лице, най-евтиният.. знам ли, някой лак.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Чак ненавиждам.. не ми харесват всяк'ви спрейчета за тяло, лепкави неща.. смисъл, обичам лосиони, но спрейовете са много изкуствени.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Лосионът ми с круша!
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Понякога пропускам лосиона, но като цяло не ме мързи.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Балсамче за устни, безспорно. Не мога без.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Хубави очи, ръце, коса, рамене.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Като козметичен продукт.. олиото за тяло на Nuxe.

Djenka
04-19-2012, 22:23
Ее, супер, много хубава темичка :D Мислех, че аз съм единствената, която седи с часове и гледа такива клипове :D:D

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - По принцип не купувам някои много скъпи неща, не знам кое ми е най-скъпото... А най-евтиното - може би един молив за очи, който взех за 1лв. :D
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Фон дьо тен. Не обичам да имам нещо намазано по лицето, а и някои момичета дори не си правят труда да го размазват. А и седи супер неестествено. Също не харесвам пудрите, а може би имам това впечатление само от една определена на Ейвън, която мирише на .. не знам, на грим :D Но обичам козметиката/гримовете ми да миришат на хубаво, не искам като си слагам нещо да мириша на изкуствено.. :?
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Определено гланцовете на Нивеа. <3
4.Леност:Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Често пропускам да махам грима си вечер, то не че е един много тежък грим - спирала и понякога молив, но все пак е вредно. Трябва да ми стане навик.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувствието ви? - Ха, може би парфюмите. Харесвам такива парфюми, не силни, но когато минеш близо покрай някого, да мирише леко. :)
6.Похот:Какви качества намирате за най-привлекателните в противоположния пол? - Плочки. Оххх <3 :D
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Що се отнася до материалното, много неща :D Но по принцип най-големия подарък за мен е честността и доверието на някого. :)

Sladurchoo
04-21-2012, 14:17
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - най-скъп- парфюмите ми .. най-евтин- предполагам хининовия ми шампоан
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? ружове
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? гланцове на Ейвън
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? хм няма такъв
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? ФДТ (в умерено количество) лосиони за тяло
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Държанието му
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? засега нищо не ми липсва

lovelysister
04-21-2012, 14:44
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? *** Най - скъп - Фон дьо тена ми .. парфюм.; Най - евтин - балсам за устни. ***
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? *** Шампоаните на Сайъс ***
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? *** Гланцовете ми ***
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? *** руж ***
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? *** спирала ***
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? *** очите и устните ***
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? *** парфюма на Кристина Агилера ***

Nara
04-22-2012, 14:58
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Фон-дьо-тен - най-скъп, а най-евтин - гланц за устни.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Ружове
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Не ги ям?!?
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Гланц за устни
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Спирала, молив за очи, хубав парфюм
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? мъжественост, чувство за хумор, искреност, отговорност, липса на страх от обвързване.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Нещо направено от самия човек, не нещо, което мога да си купя от всеки магазин.

fizzyg
05-30-2012, 19:01
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?-Спирала,а евтин-апликатори за сенки/балсамче за устни
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? не се сещам
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-лосиончета за тяло;балсами и гланцове за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-амии няма май или поне не е заради мързел
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-мм фдт,пудра,руж,които използвам много рядко
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-мъжественост,както и невинност
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? -ооо,тук мога да ви изреждаам..професионални продукти за коса и комплект с всякакви гримове,в голям куфар :cool:

the_world_around_me
06-01-2012, 17:32
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?- Най-скъп - парфюм , най-евтин - лак за нокти може би
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Обикновено не харесвам сенките за очи
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Балсам за устни , лосион за тяло
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Понякога лосион за тяло и коректор
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Спирала
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Нежност
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Аз на почти всичко бих се зарадвала - някой готин комплект за коса , тяло :)

dreamer_love
06-19-2012, 16:26
Много се замислих, но да започвам:
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? най-скъпи са парфюримите ми, а най-евтини са лаковете ми обикновено
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? фондьотен и изкуствени мигли
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? не си ям козметиката :D но съм хвърлила око на един ягодов гланц за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? понякога ме мързи много да си изтрия грима вечер :( но не ви съветвам да пропускате
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? ружът и хубавият парфюм
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? характерът, вкусът, парфюмът, брадичката, непремахнотото окосмение
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? парфюююм :D или романтична вечеря, може би екскурзия

heartshapedbox
06-20-2012, 01:01
-Най-скъпият-парфюм, най-евтиният-лак за нокти.
-бляскави гланцове.
-балсамът за устни с ягода. <3
-Лосион за тяло след баня.
-Парфюмът.
-Индивидуалност и начин на мислене.
-Пътешествие.

rihanna_shakira
06-20-2012, 15:42
Най-скъпият е парфъом а също и една палитра сенки .Най-евтиният ми да речем един лак за нокти
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Всички измислени продукти дето уж са много ефективни но същност са пълни боклуци а и са опасни за кожата и за здравето
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?Един глос на Lancome
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Няма такъв понякога не слагам ФТД но просто не използвам много много защото нямам нужда .
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?Червилото и спиралата за очи
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? хъм за външност дупе, очи усмивка, иначе искам да е истински мъж а не лиглъо ала Джъстин Бийбър .
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? едни страхотни обици които си харесах.

paradosou
06-20-2012, 17:48
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - идея нямам
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - чак да ненавиждам... аз съм благ човек и не изпитвам такива неща :Д Предишният ми шампоан беше повече от кошмарен.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - един балсам за устни с вкус на ягода <3
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - заздравител за нокти и маски за коса от време на време : ((
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - гримът като цяло, въпреки че не слагам много ;P
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - външно са ми харесвали много различни момчета. Непретенциозна съм, стига да ме кефи излъчването му като цяло.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - парфюмм <3 ;d

Tikche
06-20-2012, 18:28
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?-Най-скъп ми е парфюмът, а най-евтин ми е лакочистителя и кремът за лице.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - руж
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-крем за тяло с шоколад.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?- лак за коса.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?- очна линия и червило
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-кавалер, изисканост.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? -нова малка чанта и обувки на висок ток

obichka
06-21-2012, 17:32
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Най-скъп -лосион на Биодерма, най-евтин - гланц

2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - няма такива

3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - лосиона ми за тяло мирише уникално на шоколад

4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - лосиона за тяло

5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - парфюмите

6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - чувство за хумор , външен вид, държание като цяло

7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - доста неща ;д

winowna69
06-23-2012, 11:18
мм най-скъп...май е шампоан. най-евтин - лак за нокти
всякакъв вид фон дьо тени...изпъпчвам се от тях. Бляяяях
гланца ми с бананн...мммммммм
лосион за тяло
спирала, парфюм, крем против стрии (ужас имам ги, но ми минават), молив за очи, коректор
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? характер, интелигентност, красота и тн.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? мии то ми е обещано (проф. фотоапарат), а освен него няк'ви дрехи :) :) <3

anggabby
08-11-2012, 14:14
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп-спирала най-евтин--балсам за устни
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? очна линия
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсамчетата ..
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? понякога от мързел нищо не слагам
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? спиралите,коректор
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?характер,очи..
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?обувки на ток..и някаква хубава козметика

YSMF
08-11-2012, 14:22
- СКЪП - термо спреят на Чи и един комплект на Шварцкопф
- ЕВТИН - балсамите, продуктите на Здраве
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? дезедоратни против изпотяване, които не действат и прецакват важни моменти и спирали, които ми се ронят под очите
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсамите :Д
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? балсама ми за коса
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? колкото и да е странно Акне аут лосиона, защото изсушава кожата ми и не се притеснявам, че ще имам блестящо чело
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? грижовност, мъжественост...
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? магическа пръчка за красота.... всякакви професионални продукти от сенки до лакове :Д

SoulStripper
08-12-2012, 12:14
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - най-скъпият - парфюм, най-евтиният - лак за нокти
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - масла за придобиване на изкуствен тен
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - един шоколадов балсам за устни на Ейвън. Тези плодовите са ми много гадни бтв
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - маска за коса и лосион за тяло много често
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - червило и парфюм
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - мъжественост, увереност, да е леко груб дори (знам, че звучи странно, но съм се нагледала на нежнички и мили момчета и определено мога да кажа, че не ме привличат), а пък ако има и брадaaaa <3
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - оо, не знам, парфюми имам много, а за всяко друго нещо трябва да ми се улучи вкуса и вероятността да остане да събира прах е огромна :д

Smilee_
08-19-2012, 19:22
- Най-скъп - сенки.. Най-евтин - лак за нокти.
- Мисля, че няма такива.
- Гланц с вкус на шоколад (Avon).
- Никакъв
- Фон дю тен.
- Мъжественост, красота, характер.
- Чанта на Louis Vuitton.

TheBobqk
08-20-2012, 10:18
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Garnier pure 3in1, ако не се лъжа, а най-евтиният е хума, която не използвам често.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-може би моливи за устни, балсами без отмиване
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-Повечето от гланцовете ми са вкусни, балсамут ми за устни, лосионът ми за тяло мирише страхотно и искам да го изям понякога.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-лосион за тяло, фдт
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-парфюмът ми, спиралата и коректорът ми
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-състрадателност, да говори повече от мен, хумор, трябва да е умен.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-не обичам да ми подаряват козметика, но пък не бих отказала готин парфюм

BornToRaiseTheHell
08-20-2012, 20:53
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Най-скъпият е един страхотен парфюм, а най-евтиният май беше една маска за лице , от тези, които се продават единично.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Фон дьо тена.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Балсама за устни.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Рядко ми се случва да пропусна нещо заради мързел, но има вечери, в които някак си просто не стигам до тоалетното мляко и ползвам дегримиращи кърпички.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Спиралата.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Привличането не е до качество, а до излъчване, поне що се отнася до мен.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Цеееелия Орифлейм :D

bijou
08-21-2012, 12:33
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Парфюмите ми, най-ефтиния може би някой лак за нокти :D
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Тъмните червила може би
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Имах един гланц, който имаше вкус на дъвки, беше адски як.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Маски за коса/лице и крем.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Парфюми и гримове сигурно.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Зависи.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Парфюми, принадлежности за маникюр и професионални гримове.

Flowerlight96
08-21-2012, 13:24
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?-Най-скъпият е парфюм,а най-евтиният лак
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-Не обичам гланцове за устни и ФДТ
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-Балсамите за устни предполагам
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-маска за коса
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-Спирала,червило,черен молив
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-нежност,скромност,срамежли вост примерно,галантност,доброт а като цяло
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-Не съм материалист,така че всяко нещо,което е от сърце би ме зарадвало....иначе ако трябва да кажа нещо материално,една екскурзия до мечтана страна или хубав парфюм

eelllee
09-01-2012, 00:50
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? парфюми над 150лв/балсам за устни
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Термозащитния спрей на Taft ъх,ужасен е
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсам за устни с черешка
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? маска за коса
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюмът и soft and gentle-a на МАС
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? усмивка,ръце,очи,чар,чувств о за хумор, 1-2 номер прическа (ох,обожавам ги такива :D)
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Всeвъзможни козметични и фризьорски принадлежности

slimbo
09-01-2012, 08:35
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?- най-скъп -ПАРФЮМ ,най-евтин-ЧЕТКА ЗА ГРИМ :D
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?- фондьотен , слънце-защитен крем
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-гланца
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-за това не ме хваща мързела :D
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - гланц,червило
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?- чувство за хумор , хубави очи , яко тяло,усмивка
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - козметика - мм палитра с мнооого гримове + четки , а ако не е козметика - уредба или абе нещо яко

OhBabeBabe
09-01-2012, 12:20
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп - спирала, най-евтини - лакове за нокти & молив за очи.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Балсами за коса.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Един розов гланц за устни, не знам на коя марка е. :D
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Лосион за тяло.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Сухи, светли цветове & спирала.
6.Похот:Какви качества намирате за най-привлекателните в противоположния пол? Чувството за хумор.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Дрехи или обувки. <3 :D

nikoletaw
09-01-2012, 14:12
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? най-скъпия парфюм, най-евтиния балсам за устни
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? пудри
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсам за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? доста рядко се случва да пропусна, но ако се случи това са лосионите за тяло....
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? спирала, парфюм
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? самочувствието
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? харесала съм си още един скъп парфюм и скоро смятам да се сдобия с негоо мммммммммм

annamari
09-01-2012, 18:27
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? руж на Шанел, хининова вода
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? евтин, долнокачествен фдт с цвят морков :ДД
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? душ-гелове
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? маска за лице
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюми
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? хумор, кавалерство и достойнство
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? многооо козметика (предимно декоративна)

kamice
09-02-2012, 07:59
1.Алчност:http://beautysweetspot.com/wp-content/uploads/2010/11/ckeuphoriawomen.jpg Най-евтиния е крем Здраве.
2.Гняв:Няма такива.
3.Лакомия: Един крем за тяло на Балеа с грейпфрут.
4.Леност: Маски за лице.
5.Гордост:Парфюмите.
6.Похот:Чувство за хумор. (умерено)
7.Завист:Харесала съм си 10-тина парфюма :д

eminemfenka
09-03-2012, 18:48
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Парфюм ;лак
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Тъмни червила , шарени сенки и очни линии .
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - гланцчето ми :)
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Очна линия
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Спирала
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Жестовете
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Всички лакове за нокти,спирали и много червила гланцове в цвета на устните ми ;д

Buttafly
09-03-2012, 19:27
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Парфюм ; лакочистител
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? рол-он .. предпочитам стикчета
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? кокосово масло
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? лосион за тяло
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюм
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? очи , усмивка , характер
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? козметика , дрехи , парфюми :Д