View Full Version : Поддуване на корема, газове... На вас става ли ви така?
drew2859
04-03-2012, 10:20
Значи, по принцип нямам проблем с теглото. В нормите съм, но имам проблем със стомаха, когато ям чипс, чопля слънчогледови семки, ям вафли, сладко, дюнер и т.н. Знам, че не са много полезни храни и затова реших да ги отбягвам, а дори покрай това мое си решение свалих и 1 - 2 кила, които не ми липсват, ама хич.
Въпросът ми е, на вас става ли ви така зле на корема като ядете такива неща, като ги смесвате? Поддуване, газове, неразположение?
Интересното е, че и да ги ям и да не ги ям излеждам по един и същ начин. Като физика и външен вид, просто ми е зле на стомаха... Казвам го, защото някои хора затлъстяват сериозно дори от няколко кексчета поред.
HellOfaHottie
04-03-2012, 10:34
И на мен ми става така, но въпреки всичко ям от тези боклуци, то не може като монахиня цял живот, без секс, алкохол и сладко, а тогава къде отиват някои от тези радости в живота? Все пак и това доставя радост...
Просто не яж прекомерно много, пробвай да ядеш по - по малко
PrincessMarcela
04-03-2012, 10:41
не ви ли писна с тези диети... гладувате и накрая като хапнете нещо такова и зацикляте..яжте си нормално но с мярка... диети диети накрая станете закачалки
FuckingFreak
04-03-2012, 10:55
^ какви диети бе? Момичето никъде не е казало, че яде по 2 ябълки на ден.
Иначе не знам. И на мен корема ми доста често къркори, след като се наям. Не знам дали е нормално, защото на повечето момичета, които познавам, не става така.
Rebirthing
04-03-2012, 12:31
Ау, най-голямата ми радост в живота ми е да чопля семки и да ям чипс...да ви имам принципите и разбиранията. Не се ли сещате малко, че тялото ви "казва" да не го тъпчете с подобни шитни, просто не яжте такива боклуци по дяволите.
Glam0rous
04-03-2012, 23:12
Ами не е много нормално, но явно ти е по-чувствителен организма или ддз. Не съм лекар да ти кажа...Тииии нали не ядеш само такива неща. Трябва си пържоли, салати, зеленчуци, млека.....
moni010498
04-04-2012, 20:12
и аз съм като теб преди една година от вредните храни корема ми много къркореше и имах много газове сега вече е малко по-спокоен, но все пак ми се случва поне веднъж седмично, а ако пия нещо газирано направо ми е мъка после :( ама така ми е добре без безалкохолно сега много рядко пия, а и е в мой плюс :)
Ами, нормално е, на много хора им се получава така. На мен лично не, не съм забелязала, ама то моят стомах явно вече си е привикнал към тези боклуци.
dream1707
04-05-2012, 06:12
Мда... аз имам гастрит и даже тия храни задължително предизвикват това подуване и неразположение.. за това гледам да ги ограничавам.. опитай се и ти, да ти кажа не е толкова трудно има много други работи, които могат да ги заместят
ledenakrasota
04-05-2012, 17:05
Освен всичко изброено се получава при бързо хранене, неправилно и най-вече нередовен стомах. :)
GreenFairy
04-06-2012, 07:11
Може да е от газираните напитки. Аз по тази причина вече 4-5 месеца не пия газирано(бирата е изключение) и се чувствам много по-добре. И на мен много ми се подуваше стомаха и ми беше некомфортно.
На мен ми става така само от газираното, отбягвам го. А иначе другите боклуци -чипсове, семки , дюнери не ги ям и ми е много добре.:)