.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Поддуване на корема, газове... На вас става ли ви така?

Значи, по принцип нямам проблем с теглото. В нормите съм, но имам проблем със стомаха, когато ям чипс, чопля слънчогледови семки, ям вафли, сладко, дюнер и т.н. Знам, че не са много полезни храни и затова реших да ги отбягвам, а дори покрай това мое си решение свалих и 1 - 2 кила, които не ми липсват, ама хич.
    Въпросът ми е, на вас става ли ви така зле на корема като ядете такива неща, като ги смесвате? Поддуване, газове, неразположение?

Интересното е, че и да ги ям и да не ги ям излеждам по един и същ начин. Като физика и външен вид, просто ми е зле на стомаха... Казвам го, защото някои хора затлъстяват сериозно дори от няколко кексчета поред.

И на мен ми става така, но въпреки всичко ям от тези боклуци, то не може като монахиня цял живот, без секс, алкохол и сладко, а тогава къде отиват някои от тези радости в живота? Все пак и това доставя радост...
    Просто не яж прекомерно много, пробвай да ядеш по - по малко

не ви ли писна с тези диети... гладувате и накрая като хапнете нещо такова и зацикляте..яжте си нормално но с мярка... диети диети накрая станете закачалки

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ какви диети бе? Момичето никъде не е казало, че яде по 2 ябълки на ден.

Иначе не знам. И на мен корема ми доста често къркори, след като се наям. Не знам дали е нормално, защото на повечето момичета, които познавам, не става така.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ау, най-голямата ми радост в живота ми е да чопля семки и да ям чипс...да ви имам принципите и разбиранията. Не се ли сещате малко, че тялото ви "казва" да не го тъпчете с подобни шитни, просто не яжте такива боклуци по дяволите.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ами не е много нормално, но явно ти е по-чувствителен организма или ддз. Не съм лекар да ти кажа...Тииии нали не ядеш само такива неща. Трябва си пържоли, салати, зеленчуци, млека.....

и аз съм като теб преди една година от вредните храни корема ми много къркореше и имах много газове сега вече е малко по-спокоен, но все пак ми се случва поне веднъж седмично, а ако пия нещо газирано направо ми е мъка после ама така ми е добре без безалкохолно сега много рядко пия, а и е в мой плюс
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ами, нормално е, на много хора им се получава така. На мен лично не, не съм забелязала, ама то моят стомах явно вече си е привикнал към тези боклуци.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мда... аз имам гастрит и даже тия храни задължително предизвикват това подуване и неразположение.. за това гледам да ги ограничавам.. опитай се и ти, да ти кажа не е толкова трудно има много други работи, които могат да ги заместят

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Освен всичко изброено се получава при бързо хранене, неправилно и най-вече нередовен стомах.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Може да е от газираните напитки. Аз по тази причина вече 4-5 месеца не пия газирано(бирата е изключение) и се чувствам много по-добре. И на мен много ми се подуваше стомаха и ми беше некомфортно.

На мен ми става така само от газираното, отбягвам го. А иначе другите боклуци -чипсове, семки , дюнери не ги ям и ми е много добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си