View Full Version : Малко разлика в годините ..
Здравейте, пиша ви от Буграс. От моето училище има едно момиче, което е с 3 години по-голямо от мен, имаме еднакви хобита и всеки път като се разминаваме по коридорите погледите ни се срещат, но никога не сме говорили. Познаваме се заради хобитата ни. Тя не излиза много, няма фейсбук и е малко трудно да осъществия по-лесния контакт - виртуалния, остава ми само да я заговоря, но не знам, ще е страно, все пак 3 години не са малко. Та вашите съвети, има ли смисъл ?
nIkEnCeTy_bE
04-03-2012, 16:22
Докато не пробваш, не може да знаеш.
melany12
04-03-2012, 16:23
да ти кажа ,мойто момче няма смисъл.абсурд да стане нещо с 3 години по-голяма от тебе.някакси мн е странно и не вярвам тя да мисли нещо по-различно.не искам да те обърквам просто гледам реално на нещата,но все пак ако искаш си опитай късмета,просто после ще съжаляваш според мен и ти ще си прецакания.Харесай си някоя на твоята възраст..
на колко си ?
Еми на 15. Благодаря за отговорите.
FasterBeach
04-06-2012, 19:58
Damn ! Доколкото разбрах, тя е на 18г ? Би трябвало да е на друг акъл, доста различен от твоя... да излиза с по-големи от нея и т.н... Но са ми връзвали момичета с г/д такива разлики в годините, тъй че нищо не ти пречи и ти да се пробваш ;o
melany12, ти ако се опитваше да гледаш реално на нещата, нямаше да пускаш такива тъпи мнения във всяка една тема поне в този раздел...
Абе пробвай се, пък квот ще да става. Не ми се вярва да няма фейсбук...