View Full Version : Въпрос към момичетата
Момичета, държите ли партньорите ви да се обезкосмяват?И ако да до каква степен?
someonlikeyou
04-04-2012, 16:23
и да и не ... разбира се,че не искам да е като гора :Д но и не да е напълно обезкосмен :0
MojoJojo88
04-04-2012, 16:27
Не, не държа. Както се чувства добре, така да е.
TheBeliever
04-04-2012, 16:36
В интимната област - да. Ако се надява на орална не трябва да е джунгла там долу. За всичко останало - както си прецени.
MojoJojo88
04-04-2012, 16:50
Миминко, това значи ли, че ние, дето правим секс с мъже, които не са като голи охлюви, правим секс с примати?!
Щом аз се обескосмявам навсякъде, и той ще се обезкосмява навсякъде.С примати секс не искам да правя.
Защо трябва да го задължаваш и защо си мислиш, че той е длъжен да ти се влачи по акъла? Или ще го заплашиш, че няма да му пуснеш?
Това, че не правиш не означава, че той ще те търпи. Поне така трябва да е.
Лошо изказване. Много лошо. Дам, дам.
:)
Приеми го че и е фитиш.
Явно тя си пада по нацепените батковци от фитнес залите.
Сори мацо ма фулл обезкосмяването е малко кофти за повечето мъжки. Интимните части то там ясно,мишници още по ясно. Но ръце,крака ,гърди понамаляват хората който си го причиняват.
Изключения правят плувците но при тях един вид им е задължително особено тия дет играят водна топка.Таквоа скупане пада че си ****** мамата :)
Murzeluvam_i_sportuvam
04-04-2012, 17:04
Щом аз се обескосмявам навсякъде, и той ще се обезкосмява навсякъде.С примати секс не искам да правя.
Нали затова сме родени мъже да имаме косми. Какъв е тоя мъж дето се обезкосмява навсякъде?? Бахти работата.. в крайна сметка с мъж ли си лягаш или с гладко мъжле????
Murzeluvam_i_sportuvam
04-04-2012, 17:07
И аз имам косми по краката, слабините и под мишниците. Така ли да си ходя?
кой е казал за тебе нещо.... нали затова сте нежния пол.... обезкосмявайте си се където искате.... ама незнам защо държиш мъжа ти да е обезкосмен навсякъде? Не казвам, че не е хубаво да си обезкосмен, но за мъжете в граници...
Murzeluvam_i_sportuvam
04-04-2012, 17:10
Е колко пъти да кажа... Безкрайно неприятно ми е, не знам защо.
всеки с претенцийте си. Няма да се дърпаме сега пък за глупости :P.
^ Вие сте жени и е прието да се поддържате навсякъде.
И все пак доста от момичетата имат косми отзад и не си ги махат, а пък и не казват за тях..
Не е до болка, а до принципи. Ако се обезкосми, защото ти си му казала.. значи го въртиш на пръста си и можеш да го контролираш за всичко...
Така аз мисля, а може и да бъркам. Всеки с мисленето си.
ShtrudeL
04-04-2012, 17:16
Ако видя мъж с епилирани крака или ръце ще повърна. Да не говорим за оформени вежди аввввв хаха
За останалата част почти не ми пука, стига да не е прекалено сякаш
А ако трябва да изпадаме и в подробности... обожавам наболи брадички ох <3 хахах даже насърчавам човечетата, на които смятам, че им отива, да не се бръснат ;О
А сега като се замисля, Миминко до някъде е права, но само до някъде и само малко хаха
Защото например аз няма да направя проблем ако човечето ми е пропуснало да си оформи/изкорени храстчето (^^), но ако на мен ми се разсърдят за нещо такова би ми станало обидно. (което мисля си няма как да стане, понеже съм адски дребнава в това отношение, но хипотетично...)
Murzeluvam_i_sportuvam
04-04-2012, 17:21
Ако видя мъж с епилирани крака или ръце ще повърна. Да не говорим за оформени вежди аввввв хаха
А ако трябва да изпадаме и в подробности... обожавам наболи брадички ох <3 хахах даже насърчавам човечетата, на които смятам, че им отива, да не се бръснат ;О
А сега като се замисля, Миминко до някъде е права, но само до някъде и само малко хаха
Защото например аз няма да направя проблем ако човечето ми е пропуснало да си оформи/изкорени храстчето (^^), но ако на мен ми се разсърдят за нещо такова би ми станало обидно. (което мисля си няма как да стане, понеже съм адски дребнава в това отношение, но хипотетично...)
Напълно съгласен.
А за наболите брадички... аз опитах да остава малко да видя как ще ми седи, ноо нещо не ми хареса и я махнах, но хората казваха, че ми тича.. хихи
paradosou
04-04-2012, 17:27
Блааах, и мен са ми гадни бръснатите мъжки крака, по-добре да ползва машинка за подстригване. Не знам кое ми е по-отблъскващо - самата идея да ги махне или резултатът :Д
В интимната област е хубаво да няма нищо, ама и да се пропусне някой път 'почистването', не е болка за умиране.
Мен космите изооообщо не ме кефят, та държа да е гладко. Единствено за краката съм склонна да простя.
Ужасно е да си махат космите някъде другаде, освен на слабините и с някакви изключения гърдите..Бляяя..
Толкова е секси мъж с готини косми.. особено по брадичката или готино окосмени ,мъжки,здрави ръце!
ShtrudeL
04-04-2012, 17:50
Ужасно е да си махат космите някъде другаде, освен на слабините и с някакви изключения гърдите..Бляяя..
Толкова е секси мъж с готини косми.. особено по брадичката или готино окосмени ,мъжки,здрави ръце!
Дъртииииии <3 8-)
^^
<3 любоооооооов
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyhxeuD3OW1r5sbroo1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyzeitnz2h1qzs0kqo1_400.jpg
БРАДИИИИИИИИИ
Muaythaifighter
04-04-2012, 18:09
само да ти кажа , че в спорта който практикувам , се изисква да си махаме космите на краката .Така че,неможе да ме върнеш заради такова нещо ,ако се видим на живо
Не държа на всяка цена, но предпочитам.
Violenza
04-04-2012, 18:22
В интимната област - да. За всичко останало - както си прецени.
Същото. Като долу дори и да е леко набол, не ми е проблем.
Миминко, а караш ли го да пишка седнал?
Това с приматите беше просто ВРЪХ, наистина.
Claymore
04-04-2012, 18:39
Навсякъде голичко да е. В това отношение няма проблеми, слуша и угажда.
DragonLady
04-04-2012, 19:16
Обезкосмяването на краката е гейско-педераска история, но под мишниците и интимната зона предпочитам да е обезкосмен ( ако са леко наболи косъмчетата също няма проблеми ). Е няма да го изхвърля ако има косми по тея 2 места, но ще го помоля това да не се повтаря.
Не ме интересува. Това си е негов избор. Но не бих допуснала да си обезкосми краката. Искам мъже до себе си, не момченце.
ShtrudeL
04-04-2012, 19:47
само да ти кажа , че в спорта който практикувам , се изисква да си махаме космите на краката .Така че,неможе да ме върнеш заради такова нещо ,ако се видим на живо
Ами хубаво де.
Нека е за спорта. Така става. Но да тръгнеш да си ги махаш ей тъй... някак педалско е.
Всмис не се обиждай, щом ти се налага...
*ДЪЪЪЪЪЪРТИИИИИИИИИИ <3333333 8-)
thefolenangel
04-04-2012, 20:19
Е колко пъти да кажа... Безкрайно неприятно ми е, не знам защо.
КИФЛООО!!!
djipsito
04-04-2012, 21:50
Ако е набол отдолу, не ми пречи, ако има малко косми под мишниците, не ми пречи. Абее.. да не е свръх космат, нито по-гладък от мен. Туй то.
MaLkaTa_LaDy
04-05-2012, 07:24
Държа да се обезкосмява на 2 места - подмишниците и интимната зона. Освен всичко друго - това си е хигиена. Разбира се, ако са му пораснали до нормална дължина - няма проблем.
DisappointedDreamer
04-05-2012, 07:35
И да, за мен е недопустимо в 21 век да си ходят космати като маймуни.
За мен е недопустимо мъж в 21 век да няма косъм по тялото си. Отвращават ме мъже, които имат кожа, по-гладка от тази на приятелката до себе си. Ужасно, гейско, педалско, отвратително и противно ми е да видя мъж с кожа гладка като бебешко дупе.
Не искам мъж, които сутрин става, хваща самобръсначката редом с мен и започва да си маха космите по краката. Такъв мъж би ме отвратил.
Единственото нещо, което очаквам от мъжа до себе си е да е постригал малко гората в интимната зона. Всичко останало - косми по гърдите, ръцете, крата + брадата - ми е все тая. В някои случаи, дори ми харесва/възбужда.
ЩРУДИИИИИИИИИИИИИИИИИ <33
http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1zw8aAeio1r37wddo1_500.jpg
вижте брадата и усмивката.
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1zv5q1tcJ1qa4v6qo1_500.png
anonymous708973
04-05-2012, 12:14
Присъединявам се към това.
Мими, не е бил твоят мъж значи оня ден във фитнеса... :д
Не го карам да прави нищо, той сам решава дали ще се съобрази с мен.
И да, за мен е недопустимо в 21 век да си ходят космати като маймуни.
Ще ти направя услуга и ще те лиша от мокър сън, като не ти изпратя снимка на краката и задника ми. Тва само леко загатва.
http://prikachi.com/images/942/4538942Y.jpg
Не допустимо е гладък пе.дал да е върху теб. Колко отблъскващо blah, но всеки с вкусовете си..
anonymous708973
04-05-2012, 15:37
Ще ти направя услуга и ще те лиша от мокър сън, като не ти изпратя снимка на краката и задника ми. Тва само леко загатва.
http://prikachi.com/images/942/4538942Y.jpg
Шшшш, не с тежката артилерия, бе.
Не давам. Пък.
Claymore
04-05-2012, 15:51
Не допустимо е гладък пе.дал да е върху теб. Колко отблъскващо blah, но всеки с вкусовете си..
Защо да е "педал"? Не допустимо е в такава ситуация да усетиш нещо да ти боцка. Ти секс с човешко същество ли правиш или с овца?
anonymous708973
04-05-2012, 15:57
Ако космите не се пипат, нищо не боцка по простата причина, че нищо не е наболо. Ако не си маха космите на гърдите примерно, няма да ти боцка. От друга страна, ако ги бръсне, боде.
не държа освен ако не е някой като горила тогава...но както си иска той все ми е тая но ще ми бъде странно да е гол охлюв и половина :shock:
ShtrudeL
04-05-2012, 16:00
От кога човешките същества са голи като охлюви?
е са И ЕДИН косъм да няма и да се вманиячава на тема косми не е ли малко странно? поне на мен да
anonymous708973
04-05-2012, 18:18
Много съм съгласна.
А да ви дойде един пич, да ви кара да се подмокряте с поглед, пък ще видя дали ще обърнете внимание изобщо на наличието/отсъствието на косми. Да имате предпочитания - добре, ама да обяснявате как обезкосмени мязали на педали... интересно ми е да видя дали бихте го казали в очите на един истински мъж, независимо дали има косми или не.
dream1707
04-05-2012, 18:53
В интимната зона - да !
Но иначе не ме интересува чак толкова дали ще ги маха или не :)
Violenza
04-05-2012, 18:58
Що гледате толкова едностранчиво? Да кажеш на обезкосмен мъж, че е педал, само заради това, е абсолютен еквивалент на това да го наречеш "примат" или "овца" заради окосмяването му.
Защо да е "педал"? Не допустимо е в такава ситуация да усетиш нещо да ти боцка. Ти секс с човешко същество ли правиш или с овца?
Говоря за себе си. Това не ми харесва, съди ме?
GreenFairy
04-05-2012, 19:35
Няма особено значение, стига да не боде. Дали ще е гладко обръснат или напълно обрасъл е все тая за мен. А и под "космати" мисля, че не се имаше предвид мъже, на които кожата не се вижда от косми, че да ги наричате примати. И смятам, че е особено грубо да слагате етикети. Освен това аз ако бях мъж много щях да ви се обидя. Ако са космати са примати, ако са обезкосмени - педали. Така обиждате всички мъже, не мислите ли?
Violenza
04-05-2012, 19:49
Маймуните са космати....
Не всички 'педали' са обезкосмени.
Ама всичките ги чукат отзад, нали?
anonymous708973
04-06-2012, 10:55
Що гледате толкова едностранчиво? Да кажеш на обезкосмен мъж, че е педал, само заради това, е абсолютен еквивалент на това да го наречеш "примат" или "овца" заради окосмяването му.
Съгласна съм, разбира се.
Разгледайте малко снимки в гугъл на хипертрихоза - това са примати.
бе то дали ще е гей или не ,не е до космите, а до поведението.....