PDA

View Full Version : Оргазма на момичетата

eqinox
04-05-2012, 20:57
хора, един приятел ми каза че момичетата почвали да изпитват оргазъм чак към 22-3-4 години. Ако не е вярно кажете ако може нещо повече за това(на колко години или след колко години :?). И още един въпрос: може ли на 3-тия 4-тия месец след като започне да прави секс момичето да изпита оргазъм

DragonLady
04-05-2012, 21:01
Кажи на приятелят си, че е много зле ... Глупости ти говори, и то големи!!!
Кога ще достигне момичето до оргазъм е много относително и зависи както от момичето, така и от момчето ( размер и дебелина на члена, умения, техника и тн ). Затова не можем да ти кажем с точност след кой път тя ще свърши. При мен лично беше около 10тият ми полов акт, но както казах и преди при всяка е различно. Да не те отчайвам, но има момичета/жени, които просто не могат да свършат.

Sanguine
04-05-2012, 21:06
Не е вярно. Но съм чувала, че с годините става по-интензивен и силен. Има някаква логика.
На колко или след колко години- зависи и предполагам е доста индивидуално.

И още един въпрос: може ли на 3-тия 4-тия месец след като започне да прави секс момичето да изпита оргазъм

Възможно е.

eqinox
04-05-2012, 21:07
хмм мерси хора

marilyn
04-05-2012, 21:11
хора, един приятел ми каза че момичетата почвали да изпитват оргазъм чак към 22-3-4 години. Ако не е вярно кажете ако може нещо повече за това(на колко години или след колко години :?). И още един въпрос: може ли на 3-тия 4-тия месец след като започне да прави секс момичето да изпита оргазъм

Приятелят ти наистина е мн зле... няма възрастова граница за оргазма.Аз започнах да свършвам след 3тия път в който правих секс и бях на 16.... така че, му кажи да си гледа работата на тоя твоя фр

anonymous708973
04-06-2012, 10:48
Клиторно свърших от първия път, когато пробвах орален секс, доколкото си спомням.
Вагиналният предстои, но има доста момичета, които са го изпитвали, а са под 20.

Chacho
04-06-2012, 11:01
Клиторно свърших от първия път, когато пробвах орален секс, доколкото си спомням.
Вагиналният предстои, но има доста момичета, които са го изпитвали, а са под 20.

Намали малко напрежението и даже може да се разходиш до някой качествен масажист. Някви приятели бяха гледали видео, в което пича обяснявал, че тва помагало. Опитаха и казаха, че се е получило при тях и си е било на нервна почва.

eqinox
04-06-2012, 12:13
аа да тва което забравих да кажа е че говора за вагинален оргазъм