Влез

View Full Version : Не знам..

tBear98
04-06-2012, 17:31
Да предположим, че момче и момиче се познават от 1 година. Миналата година /когато са се и запознали/ той и е казал, че я харесва /в последствие след запознанството им/, но така и нещата не се нареждат и пътищата им се разделят. След доста дълго време без никаква комуникация той решава да и пише. Постоянно и прави комплименти и е много мил с нея, но в същото време и съвсем деликатно и казва, че иска да прави секс с нея. В фб се държи като влюбен, постоянно си пише сълзливи статуси, но в действителност казва какво си иска малко или много.. има ли някакъв поне минимален шанс той да харесва това момиче, но да не иска да го показва по обикновения начин, а по-скоро иска да се направи на интересен?

nIkEnCeTy_bE
04-06-2012, 17:35
Не мисля. Това да се сеща за теб след 1 година, явно знае, че пак ще му вържеш. А и сама знаеш какво иска, за какво ти е да се занимаваш?

radichka19
04-06-2012, 17:37
И според мен няма смисъл да се занимаваш с този човек. По написаното предполагам, че просто иска секс.

Shines
04-06-2012, 17:42
И според мен просто иска да му пуснеш.

Зайче..
04-06-2012, 17:53
Е*е му се на момчето най-грубо казано..

melany12
04-06-2012, 19:37
секс,секс,секс и пак секс; )
и аз съм имала такъв случей с момче,което се държеше супер якото и мило ,но ми намекваше за секс ,искал да идвам у тях и т.н..това си е чиста загуба на време

SmilezZz
04-16-2012, 13:55
Ох, обърках се.
Най - вероятното е поредното пикльо, с извинение , който търси поредната, която да изчука и да я зареже. Мдаа'м.