Влез

View Full Version : притеснение..

missmee
04-06-2012, 17:40
Така с приятелят ми сме на по 17 години и вчера за първи път го направихме и ни беше за пръв път и на двамата.. Всичко си беше с презерватив и т.н... ноо постоянно се притеснявам да не е станало нещо и да забременея, което е малко глупаво, но като си помисля и , че по принцип цикълът ми е нередовен и има да се притеснявам, а и по принцип знам, че след първия път може да се забави още повече.. Та може ли да ми дадете някакъв съвет за да се справя с това притеснение?..

randi
04-06-2012, 17:59
хммм... не се притеснявай

а и може не само да ти закъснее, но може и да ти подрани

nymphadora
04-06-2012, 18:41
След първия път и на мен ми позакъсня,но в началото е нормално да се притесняваш постоянно от бременност.След време ще видиш,че пазите ли се няма как да стане бебе,въпреки че и сега аз се вкарвам във филма от време на време,като ми закъснява. :D

FuCKkK13
04-06-2012, 19:00
от притеснение още повече може да закъснее.. спокойно.. предполагам всяко момиче е имало притеснение първите пъти,защото е нещо ново,а и често се получава така,да се притесняваш безпричинно за нещо...

aimeaime
04-07-2012, 11:26
Споко, не се коси толкова. Нормално е, а ако се филмираш може да не ти дойде въобще. Магията не става толкова лесно ;)

SmilezZz
04-07-2012, 13:28
Нормално е първите пъти да се притесняваш толкова - все пак е нещо ново , и за тебе , и за организма ти. Но не се притеснявай излишно , защото това също влияе върху цикъла ти.

А и още повече: било е с презерватив и всичко е било наред, значи няма от какво да се притесняваш толкова.

marilyn
04-07-2012, 15:43
Ами щом ползвате предпазни средства и няма гафове не би следвало да се притесняваш. ;)

DragonLady
04-07-2012, 20:23
Ами щом ползвате предпазни средства и няма гафове не би следвало да се притесняваш. ;)

+1
10 буквиииииииии

missmee
04-08-2012, 14:20
Благодаря за мненията. :)

А само да попитам нещо друго, което може вече наистина да е глупаво.. Може ли нещо да стане ако той е бил без презерватив още преди да го направим и изобщо не е прониквал в мен а само си го е доближавал до мен и не е свършвал?

marilyn
04-08-2012, 16:56
Благодаря за мненията. :)

А само да попитам нещо друго, което може вече наистина да е глупаво.. Може ли нещо да стане ако той е бил без презерватив още преди да го направим и изобщо не е прониквал в мен а само си го е доближавал до мен и не е свършвал?

Аз ли не разбрах като хората нещо? Той не е прониквал в тебе и не е свършвал, а ти се чудиш дали си брменна?????