View Full Version : Редно ли е?
Аз съм момче и имам една приятелка с която сме си много добри приятели,уникални даже.И двамата сме Би и много си се обичаме .Но с нея нямаме никакви задръжки защото аз съм я пипал навсякъде и тя постояно за базици ме хваща за члена .Пипала ме е надървен . Даже сме се и целували . Какво мислите редно ли е ?:)
melany12
04-07-2012, 19:59
не що за глупост
SisiStrange
04-07-2012, 20:13
За разгонени пубери е нормално.
Cold_Tearsss
04-07-2012, 20:34
И двамата сме Би и много си се обичаме
Би??? Би като близнаци, зодията?? WTF?!
SmilezZz
04-08-2012, 09:54
Абсурд.
Най - добри приятели , обаче се целуват и се пипат -> натискат, т.е. , все едно са гаджета.
И нещо ми се губи смисъла? Би? Бисексуални или ... ?
DisappointedDreamer
04-08-2012, 09:56
За разгонени пубери е нормално.
Мда.
И би като бисексуални май.
Няма редни и нередни неща. Вашето е по-скоро ненормално.
Разбирам да сте на 5-10 годинки и да ви е интересно какво има другия, което вие нямате. Но на вас не знам какво удоволствие ви доставя да се пипате, след като (предполагам) не правите нищо друго.
nIkEnCeTy_bE
04-08-2012, 11:59
Айде взимайте се, вече. Не му мислете.
Да бисексуални. Ами ние сме си БФФ и много си се обичаме приятелски .Не влагаме кой знае какво в това което правим ,просто си се забавляваме и шегуваме .По разкрепостени сме един с друг .И двамата си знаем сичко един за друг .
^Еми тогава кв'о ни питаш нас? Така като ти чета поста виждам, че за теб е редно, така че..?! :D
'Щом никой от вас не го взема насериозно и няма драми - лангъркайте си се. Кога пак ш' ви падне такава примоция...
:D :D xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
Аз мисля , че има нещо повече защо по дяволите не си разкриете вътрешните чувства.
FuCKkK13
04-09-2012, 20:06
абе я направо си бъдете приятели с привилегии и готово..
Но ние нямаме интимни вътрешни чувства само приятелски и силни (с екстри) чувства. :D
абе я направо си бъдете приятели с привилегии и готово.. - чак пък до там немисля :)