PDA

View Full Version : Проблем...

boxingbg
04-08-2012, 19:39
Здравейте :) ...с приятелката ми се опитваме от месец-два да го направим и все не се получава(тя е девствена)..като тръгна да и го вкарам и си стяга крака всичко и не мога да продължа..достатъчно е влажна,свършва няколко пъти преди да започнем със "вкарването" и пак не става..пробвах с пръст (средния) болеше я но го вкарах целия и започнах леко и постепенно да усилвам скороста на вкарване и пак свърши после пробвах пак да го вкарам и не стана...объркан съм незнам какво става...нямаше кръв когато си вкарах целия пръст явно не съм я отворил...помагайте :)

TheBeliever
04-08-2012, 19:42
Ако тя не се отпусне нищо няма да стане. Проблемът е в главата й.

DragonLady
04-08-2012, 19:57
Ако тя не се отпусне нищо няма да стане. Проблемът е в главата й.

+1
Кажи и да не си стяга краката, ако изобщо иска да правите нещо повече френски ласки.

boxingbg
04-08-2012, 20:13
много иска да го направим и казва че се стяга без да иска като усети болката...а това с пръста нормално ли е да не я отворя при положение че съм го вкарал целия?

granger
04-08-2012, 20:15
Може и да не си я отворил.Индивидуално е. Купете си лубрикант ,ще помогне поне малко за болката и по-лесното влизане.

MaLkaTa_LaDy
04-08-2012, 20:32
Нормално е да се стяга несъзнателно при болка. Целувай я, гали я и я накарай да се отпусне отново. И да изтърпи болката един път.

DragonLady
04-08-2012, 20:32
Тогава я предразположи да се отпусне максимално и го вкарай когато не очаква, за да не може да се стегне, т.е да не отреагира навреме.

MaLkaTa_LaDy
04-09-2012, 06:26
Тогава я предразположи да се отпусне максимално и го вкарай когато не очаква, за да не може да се стегне, т.е да не отреагира навреме.
Е стига такива истории... После на нея ще и стане гадно и ще се скарат.
Просто момчето да е по-настоятелно с пръстите, да не вкарва само един, и да бъде максимално ежен. А момичето да се стегне малко [метафорично] и да изтърпи болката.

In*The*Face
04-09-2012, 15:12
Пръстите нямат нищо общо с цялата история и е напълно нормално. Явно не сте внимавали в час по Биология. Нормално е да се стряга когато я боли, нормално е и на теб да не ти се получава. Просто или го направи бързо и рязко или нежно и бавно. Зависи от нея. Ще я боли повече по бързата процедура, но ще е за кратко, по бавния начин ще я боли по-малко, но по-дълго.

don't say anything.
04-09-2012, 18:23
Пръстите нямат нищо общо с цялата история и е напълно нормално.

Имат. Момчето ги спомена, защото мисли, че тя е тясна и смята, че след като е прониквал в нея с пръсти, значи би трябвало да е достатъчно широка, за да направят работата, схвана ли каква му е мисълта?

In*The*Face
04-10-2012, 07:54
Имат. Момчето ги спомена, защото мисли, че тя е тясна и смята, че след като е прониквал в нея с пръсти, значи би трябвало да е достатъчно широка, за да направят работата, схвана ли каква му е мисълта?

Аз схващам достатъчно бързо и не, нямат във връзка с този въпрос

а това с пръста нормално ли е да не я отворя при положение че съм го вкарал целия?

абсолютно е нормално да не е успял да отвори нищо със средния си пръст! Момчето не пита за това дали е тясна и от там е проблема, а защо с ръце не е успял да свърши каквото трябва.

alekota
04-11-2012, 05:42
Не и стой между краката .Събери ги и ги наведи към главата .

boxingbg
04-14-2012, 10:35
забравих да ви напиша...още следващия на път стана...вкарах го по рязко...доста е заболя ама нямаше и кръв дори...вече всичко е 6 точки :)

don't say anything.
04-14-2012, 10:51
А така, пазете се само.