View Full Version : След гаф..
milenakkk
04-08-2012, 21:15
Здравейте ! Моят проблем е следният : Приятелят ми свърши по време на полов акт СЪС презерватив, който в последствия се оказа , че е скъсан. По дата трябваше да ми дойде на следващия ден. Пих ескапел. Следващата сутрин имах леко прокървяване и ден по късно , започна да тече по обилно и продължи една седмица . Направих тест на 13 ден след предполагаемото забременяване и беше отрицателен. Почти две седмици по- късно направих още един -отрицателен. Сметнато от едноседмичното кръвотечение след като изпих хапчето(за което вече не знам дали да съм сигурна че е било цикъл) трябваше да ми дойде преди 10 дни. От предполагаемото забременяване са минали почти два месеца. Възможно ли е да съм бременна, и ако съм трябва ли вече да има симптоми? Благодаря ви !
DisappointedDreamer
04-08-2012, 21:17
Ескалпел от бомба от хормони, които прецакват целият ти организъм, така че няма нищо чудно и странно, ако в момента цикълът ти не е редовен и т.н. Пила си ескалпел, направила си си 2 теста, и още питаш дали си бременна? Според мен не си.
milenakkk
04-08-2012, 21:22
Надявам се , и въпреки това си има някакъв процент притеснение.
Ти си направила абсолютна глупост! Ескапел си пила,въпреки че не си била в овулация, ден преди да ти дойде...УАУ! Не си бременна,следвашия път 2 пийни ,да си съвсем сигурна!
DragonLady
04-08-2012, 21:30
Ти си направила абсолютна глупост! Ескапел си пила,въпреки че не си била в овулация, ден преди да ти дойде...УАУ! Не си бременна,следвашия път 2 пийни ,да си съвсем сигурна!
+1
Я няма да се научите, че като няма овулация НЯМА БЕБЕ!!!
Бременна си, трябва да изпиеш още 2 хапчета на веднъж и да си направиш 10 теста за да махнеш бебето.
Ко се подигравате ве, бати шиба*ите сте !!!
MaLkaTa_LaDy
04-09-2012, 06:29
Пила си ескапел, правила си два теста и двата са в период, в който ще покажат вярно, като и двата са отрицателни.... и се чудиш дали си бременна?! Не си, спокойно. Както казаха ескапел е хормонална бомба и доста ще ти разбърка менструацията.
nymphadora
04-09-2012, 06:36
Не знам какво се карате,при положение,че в други теми пишете "овулацията при всички е различна".
Да,не е трябвало да го пиеш и не си бременна-два теста и ескапел го потвърждават.
Моят проблем и същият приятелят ми каза че свършва, но аз не се отместих веднага защото нямах представа че презервативът е скъсан.Веднага изтичахме до аптеката нямаще и 10 минути и пих Ескапел.Това се случи вчера по дата трябваше да ми дойде днес нямам нито болки в кръста нито в корема никакви признаци за менструация много се притеснявам да не да забременея. Има ли такава вероятност при положение че изпих Ескапел-а веднага?
kalpazanka
04-09-2012, 07:35
^Цикълът ти колко дни е?
Lilly777
04-09-2012, 07:37
Няма как да си бременна след ескапел и 2 отрицателни теста... или освен,ако не е станало някво чудо,знам ли?!?!?
MaLkaTa_LaDy
04-09-2012, 08:58
Един пич тъкмо съвршил, свалил си внимателно презерватива, завързал го на възел и казал:
- Ей, ако от тука се измъкне ще го кръстим Фантома На Кондома.
И ва'ща ситуация такава...
Няма как да си бременна след ескапел и 2 отрицателни теста... или освен,ако не е станало някво чудо,знам ли?!?!?
:lol:
чудо каза
много ясно че няма как да е бременна, ама нали трябва да се филмираме излишно..
Както каза DisappointedDreamer Ескапел е хормонална бомба.. може цикъла ти много да се обърка от него.
BrokenKnight
04-09-2012, 12:45
Приятелят ти пак те е съжалил... ако беше някой като мен дето не слага балони, до сега да си като плондер в корема :D
съжалявам за грубостта, просто мразя да го вадя хахаха
In*The*Face
04-09-2012, 15:03
Ескалпел от бомба от хормони, които прецакват целият ти организъм, така че няма нищо чудно и странно, ако в момента цикълът ти не е редовен и т.н. Пила си ескалпел, направила си си 2 теста, и още питаш дали си бременна? Според мен не си.
Кратко, точно и ясно. Ескапел не е няккъв контрацептив, а хапче, което обърква всичките хормони в тялото. Ако си чела внимателно листовката, вътре пише, че е възможно забавяне или преждевременно идване на м.ц. Друго възможно е обилно или оскъдно кървене. Пропускане на месец без цикъл и т.н. Аз не виждам и минимален процент притеснение. Два отрицателни теста и наличие на цикъл са достатъчно успокоение. Тестовете отчитат и цветна бременност, така че и това не следва да те тревожи. Просто трябва да сте внимателни, понеже това хапченце е наистина "бомба".
milenakkk
04-09-2012, 19:39
In*The*Face благодаря ти за съдържателния отговор :)
Lilly777
04-11-2012, 16:40
:lol:
чудо каза
много ясно че няма как да е бременна, ама нали трябва да се филмираме излишно..
просто се е***х много ясно, че няма как да е бременна... веднага се намира някой да сипе злоба
GunSnSteelflowers
04-11-2012, 20:43
Ти вместо да се чудиш дали си бременна, ходи на лекар да се прегледаш като не ти идва, че тоя ескапел ти ебава всичко.