View Full Version : Гаджето ми ме заряза ...
Хора чувствам се ужасно разделихме се с момичето, което обичам. След цяла седмица постоянно търсене от моя страна и никакво внимание от нейна, днес се видяхме благодарение на една нейна приятелка все пак, защото тя не искаше да говори с мен по телефена. А когато я попитах дали иска да е мен отговора беше "незнам" - искала да направя нещо значимо ... Когато се разделяхме я прегърнах и даже се разревах , а тя ми каза да не съм се бил наранявал :(
След 1г и 4месеца които правим утре ...
Мислех си , че ще се оправя - прибрах се , излязох малко с приятели , но не се получава ... трябва ми съвет :(
ами дълга връзка сте имали нормално е да ти е тъжно ;)
беше някъде изчислено(ама тва само го вмятам тука нищо по темата иначе) че след като е скъсала една двойка времето за възстановяване е равно на ако е година ходене - един месец и така намаляне според изминалото време но все пак си е индивидуално и не е нужно да се седиш да хлипаш за неква си там която не знае кво иска ...с извинение ама това "да направиш нещо значимо" все едно е изтърсено от некаква "принцеса"
обаче са ако нищо не си правил за момичето си (а само тя е правела) то е ясно писнало й е
ако ти си давал и иска още от теб значи е "принцеска"
пък откъде да я знаеш може да си е фанала друг при тази липса на внимание и твойто дирене ...абе радвай се изобщо сте се видели и изобщо сте поговорили щот можеше са да те е скъсала с един смс или по някой чат
а и как да не си наранен бе ама и тя се прави на интересна явно не иска да ти е гадно защото вероятно има нещо което я гризе и ако ти се нараниш ще се почувства още по-виновна .....
Няма начин да ти мине толкова бързо,след като сте били толкова време заедно.
autumn666
04-09-2012, 19:59
Мисля, че ти не даде достатъчно детайли за цялата ситуация. Само това ли сте си говорили?
Не опита ли да разбереш какво има в предвид под "направи нещо значимо"... Аз така го разбирам: или наистина ти е давала само тя, показвала ти е колко много държи на теб, а ти не си отвърнал със същото и си предизвикал съмнения...
Другия вариант е, както каза пAteNцЕто, да си и давал всичко от себе си, а тя да се е правила на "принцеска".
Ако е втория случай изобщо недей дв се занимаваш.
Щом сте щяли да навършите една година и 4 месеца утре - ако наистина много я обичаш... Може да се опиташ да си я върнеш по този начин - поздравяваш я с "щяха да са 1 година и 4 месеца", изненадваш я, подаряваш и нещо например, с други думи правиш нещо значимо... Ако искаш да си с нея - бори се, поне опитай...
Ако не - остави го на времето. То е единственото лекарство. В никакъв случай не се самонаранявай, не реви и не се напивай. Има много риби в морето, тя далеч не е единствената. Излизай с приятели, спортувай, квото щеш само и само да не мислиш за нея. И общувай повече с момичета...
shmatarok
04-09-2012, 20:13
Недей да плачеш за нея. Аз бих те посъветвала да се отдръпнеш за известно време пък, защото ако продължиш много да си натискаш парцалите около нея, нищо чудно съвсем да й втръсне. Може момичето да има нужда да поостане малко само - седмица примерно можеш да я пооставиш, без да я търсиш и да й се натрапваш.
За другото (т.е. ако си се държал с нея мега якото и си я разглезил) съм съгласна с горните мнения.
Но определено с рев няма да промениш нещата.
RalittyYy
04-09-2012, 20:55
Спокойно , и мен моя приятел ме заряза с оправданието че му трябвало "почивка" а всъщност истината е че ме заряза заради друга .. и той ме заряза на 21ви а точно на следващия ден - 22ри правехме точно 5 месеца (знам че не са чак толкова много като 1 год. и 4 месеца , но кофти се получи) и честно да си кажа минаха 7 месеца от както не сме заедно а все още мисля за него ..
Но все пак не съжалявай за нищо ! Радвай се че сте били заедно, че сте имали хубави моменти и че НЕ ти си се отказал от връзката ви ! :) Тя след време може би ще осъзнае грешката си и ще те потърси , но дано не е късно ! :)
ShadyStyle
04-09-2012, 22:12
kurviiiiiiiiiiiiiiiiii si4kite do edna dolni gadni licemerni izpolzvashti prodajni KURVI brato !!!!!!!!! da im go na4ukam na si4kite otvratitelni sustestvaaaaaaa
In*The*Face
04-10-2012, 07:35
kurviiiiiiiiiiiiiiiiii si4kite do edna dolni gadni licemerni izpolzvashti prodajni KURVI brato !!!!!!!!! da im go na4ukam na si4kite otvratitelni sustestvaaaaaaa
Прелест!
На темата - според мен това, което сте си казали нищо не значи. Поговори с нея, разбери какво има предвид под нещо "значимо", попитай я има ли конкретна причина, друг човек, окончателно ли е решението й. След това или приключи нещата или се опитай да я впечатлиш и да спасите връзката си. И в двата случая няма да е лесно, особено след 1 година, но с времето ще ти мине.
И кво краят на света ли дойде??? Интереса и любовта са се изчерпали кво можеш да направиш ?????? Отдалечи се от нея възможно най-много и се разведрявай с други неща / книги , приятели , музика -- ест. веселка/ и така ще мине рано или късно!!!!!!!
http://prikachi.com/images/114/4627114t.jpg
Стегнете се малко ;/
SmilezZz
04-10-2012, 13:21
Според тоя разговор - не се разбира , че сте скъсали или аз поне не мога да го разбера. Имате проблеми - ясно е, постъпил си някак си грешно (или поне тя така си мисли) - не си дал достатъчно детайли защо така се е получило , защо тя се държи т така, изобщо що сте се скарали ?
karamaha
11-01-2013, 19:50
Виж сега, пич, все още не се е родил мъжът, който разбира жените и техните мотиви. Не се задавай въпроси, които нямат отговор, а използвай "бръснача на Окам". Странна е женската вселена и неподвластна на анализи и проучвания. Нищо в женското поведение не подлежи на анализ, обвързан с причинно-следствена връзка. Не се опитвай да разбереш жената и нейните действия, а си създай модел на поведение, според който винаги да бъдеш интересен и неочакван. Жените обичат разнообразието и провокациите! Клишето за "лошите момчета" е вярно! И накрая, не се опитвай да си я върнеш- не става, каквото и да ти говорят. Страдай, колкото искаш, но накрая ще ти се наложи да "смениш плочата". По-добре отрано помисли за промяна... Успех!
baby_baby
11-02-2013, 21:26
Стига драми ще се мине време и ще ти мине да не би да е края на света излизай с приятели тренирай нещо за да не мислиш за нея