View Full Version : Изостанала ли съм?
simonaaaaa
04-11-2012, 17:59
Направих този профил само , за да споделя проблема си.Аз съм нормално момиче на 15 години.В последно време се чувствам не на мястото си.Повечето от връстниците ми(даже бих казала всички) и много по-малки от мен целодневно пушат;пият;дрогират се;правят секс .Не ми пречи това тяхно поведение защото всеки сам си решава какво да прави.Въпросът е там,че постоянно ми се подиграват и ми подхвърлят злобни коментари защото аз не правя всичко това.Изостанала ли съм по някакъв начин ?Задръстена ли съм?Имам чувството,че всички ме приемат като нищожно същество,отбягват ме,не ме понасят.Не издържам на това поведение и просто не знам какво да правя.Много често и се запознавам с хора по интернет,но след като ме опознаят,видят на живо и някак не искат да дружат с мен може би защото не съм от “готините“.Толкова ли не мога да се впиша в новата мода ... Надявам се да не се подиграете на темата ми.
DisappointedDreamer
04-11-2012, 18:09
Не си изостнала. Дай им няколко годинки и ще им писне, ще пораснат, и тази мода ще отмине.
Чак пък изостанала.. всеки решава какво да прави с живота си. Не започвай нищо, заради някого просто се опитай да се впишеш с поведението си. Не се дръж като сноп, а се разчупи малко. Говори малко на жаргон, както те говорят, бъди по-нахакана. Според мен това би ти помогнало, ама не знам все пак аз по принцип съм от групата на "пушачите и пиещите". :D
PS1: Не винаги това, което правят ги прави готини, имай го в предвид! (:
DisappointedDreamer
04-11-2012, 18:13
Няма значение от коя "група" е човек. Ама да наричаш човек тъп и озостанал само защото не иска да пуши и пие е детинско. Да разделяш хората на групи е детинско.
Няма значение от коя "група" е човек. Ама да наричаш човек тъп и озостанал само защото не иска да пуши и пие е детинско. Да разделяш хората на групи е детинско.
Да, така е.. То моите приятели всички са непушачи, но това съвсем не пречи да си общувам с тях. Нито те са по-зле от мен, нито аз от тях.. или поне за мен е така.. :д
simonaaaaa
04-11-2012, 18:19
^Мисля като теб.Това,че не искам да съсипвам живота си още от ранна възраст не мисля,че ме прави по-нищожна от тях.Да факт е,че никога не съм докосвала цигара и не съм близвала алкохол,но това е защото не искам и тези техни коментари доста ме засягат (попринцип съм такава,лесно се засягам).Зайче.. не съм някоя затворена - напротив държа се отпуснато,гледам да се забавлявам на макс винаги,но често това мое настроение се скапва като ми подхвърлят злобен коментар от този вид.Сякаш това е най-важното.Еми на не съм "манячка" като другите.
thegreenzombie
04-11-2012, 18:27
Да разделяш хората на групи е детинско.
това е вярно, но пък хората цял живот живеят разделени на групи...
авторке, ако смяташ, че ще си готина, ако почнеш да пиеш, пушиш и там всичко, което следва, тогава не смятам, че има кой да те спре... все пак си имаш глава на раменете и си във възраст, в която можеш и сама да си решаваш проблемите .. не всички, но..
абе мацка споко бе ще им дойде акъла в главата и ще видят сами че са сгрешили
на мен пък ми викат понякога "монахиня" дано разбираш защо :D
просто да ти дреме на елегантното продължение на гърба и тва е ;)
Ох, как мразя това делене на групи.. Готино е, че в нашите приятелски взаимоотношения го няма, обаче в училище преподавателите много ни делят на "добри" и "лоши" деца.. ама навсякъде предполагам е така :д.
пп: Уточнение:
Преди малко споменах по принцип от коя "група" уж съм, а сега казвам, че мразя групирането и искам да кажа, че де факто аз съм една от тълпата и не деля никой, а това с по-горния коментар беше като ориентировка.. :D
vermili0n
04-11-2012, 18:39
'ми то и аз съм като теб(не пуша, не пия, не правя другите "яки" неща), дай да пра'им клуб на задръстените :D
Това не е критерий дали си задръстен или не. Изобщо не трябва да обръщаш внимание на подобни коментари. Знам, че в действителност е трудно, но не е невъзможно. Дори всички около теб да са такива пак не трябва да ти пука! Хората са казали "По-добре сам отколкото с лоша компания". В краен случай аз се придържам към последното :D
qkakukla2
04-11-2012, 18:43
Ох, как мразя това делене на групи.. Готино е, че в нашите приятелски взаимоотношения го няма, обаче в училище преподавателите много ни делят на "добри" и "лоши" деца.. ама навсякъде предполагам е така :д.
пп: Уточнение:
Преди малко споменах по принцип от коя "група" уж съм, а сега казвам, че мразя групирането и искам да кажа, че де факто аз съм една от тълпата и не деля никой, а това с по-горния коментар беше като ориентировка.. :D
мхм даскалите и нас ни делят ;х
simonaaaaa
04-11-2012, 18:44
патенце на мен също са ми викали така :D наистина може да си основем клуб.А колкото до това не аз не смятам да започвам да правя нещо което не искам само,за да съм готина,преценила съм така и никой не може да промени това решение.Ще се опитам да не обръщам внимание и дано се получи.Болно ми е,че хората като ме опознаят бягат само като чуят,че аз не съм от "готините",но в крайна сметка аз не мога да променя тяхното мнение.Зайче..радвам се,че вие не се делите така,но това което правят госпожите ви е много глупаво ама и при нас се среща.
thegreenzombie
04-11-2012, 18:54
давам заявка за председател на клуба.. само че, имайте на предвид, че пия(рядко, но се случва :д) ...
simonaaaaa
04-11-2012, 20:57
Одобрен си хаха малко е позволено :D Иначе ще се радвам да чуя и още мнения!
Донякъде обаче мисля, че и вие сте виновни, защото сами на себе си си поставяте етикети. Ако не го правите може би няма да сте от "спрелите".. (:
Всяка ситуация има много гледни точки, а и винаги трябва да търсим и вината в себе си. :)
Не си задръстена, просто вероятно имаш доста по-добро възпитание от лапетата в класа и повече сиво вещество от тях. Я кажи в кое училище си да дойда да ги видя тия "яките" дето се правят на много големи преди да са разбрали от къде се пикае.
Едит: Я марш в леглото, какво правиш по това време на денонощието на компютъра ?
FuCKkK13
04-11-2012, 22:54
+.. това е като преди години,който носи брекити е смотан ;дд;д .. беше адски тъпо схващане,но и това отмина..
по темата: бъди себе си.. просто започни да общуваш с нови хора,все ще намериш няколко човека като теб с които ще имате общи интереси.. колкото за пушенето и пиенето -недей ! .. аз не пуша,не пия,не се дрогирам,не правя секс,но това не ме прави по-малко от останалите ! .. като мъничка ме дразнеха защото казвах,че няма да пропуша като порасна и ми казваха,че като родителите ми пушат и аз рано или късно съм щяла да почна,че крушата не падала по-далече от дървото и т.н. но не ми пука.. не пуша и се гордея с тоя факт.. просто общувай с другите,но не страни от тях.. колкото повече страниш толкова по-лошо за теб.. просто нови контакти,нови хора.. запиши се на някакъв спорт,на извънучилищно занимание,на нещо,което да ти е като хоби и там няма как да не се запознаеш с нови хора.. и като се запознаеш вече със сиг. ще имате едно общо нещо..
FuCKkK13
04-11-2012, 22:55
а на авторката да не и пука за хорското мнение..
FuCKkK13
04-11-2012, 22:57
Не си задръстена, просто вероятно имаш доста по-добро възпитание от лапетата в класа и повече сиво вещество от тях. Я кажи в кое училище си да дойда да ги видя тия "яките" дето се правят на много големи преди да са разбрали от къде се пикае.
Едит: Я марш в леглото, какво правиш по това време на денонощието на компютъра ?
е де,ако ваканцията не сме кога ще сме ние децата ;д;д;д;
Verminaard
04-11-2012, 23:29
Направих този профил само , за да споделя проблема си.Аз съм нормално момиче на 15 години.В последно време се чувствам не на мястото си.Повечето от връстниците ми(даже бих казала всички) и много по-малки от мен целодневно пушат;пият;дрогират се;правят секс .Не ми пречи това тяхно поведение защото всеки сам си решава какво да прави.Въпросът е там,че постоянно ми се подиграват и ми подхвърлят злобни коментари защото аз не правя всичко това.Изостанала ли съм по някакъв начин ?Задръстена ли съм?Имам чувството,че всички ме приемат като нищожно същество,отбягват ме,не ме понасят.Не издържам на това поведение и просто не знам какво да правя.Много често и се запознавам с хора по интернет,но след като ме опознаят,видят на живо и някак не искат да дружат с мен може би защото не съм от “готините“.Толкова ли не мога да се впиша в новата мода ... Надявам се да не се подиграете на темата ми.
Не си задръстена.Просто ужасяващата деградация на младежта по някаква мистериозна причина те е пропуснала...за момента.И това не е 'мода' а е обществена упадък,благодарение на дългогодишният еврейски план за превръщане на народа ни във фъфлеща маса лоботомити...но това е отделна тема.
С други думи,ако успееш да издържиш на 'нуждата' да се впишеш при останалите малоумници - ще спечелиш един интернет от моя милост.
А мен ми се струва, че има нещо, което още не е изплувало на хоризонта. Авторката май е прекалено горда, че не върши тия неща, благо й е да иронизира чуждите пороци и се смята за нещо много повече от другите като не пие и не пуши. Just a hunch.
dimitar_ak
04-12-2012, 06:29
Какво предпочиташ? Да си уникална по своя си начин или да правиш като другите и да се изгубиш в общата маса?
Concussion
04-12-2012, 08:36
Въпросът е там,че постоянно ми се подиграват и ми подхвърлят злобни коментари защото аз не правя всичко това.Изостанала ли съм по някакъв начин ?Задръстена ли съм?Имам чувството,че всички ме приемат като нищожно същество,отбягват ме,не ме понасят.
Мен малко ме съмнява че само защото не пиеш, не пушиш и не чукаш те подиграват, подхвърлят злобни коментари и те приемат като "нищожно същество", явно има нещо друго в поведението ти което го предизвиква, не че имат право да те обиждат. По-важен за хората е характера и това как се държиш, не толкова дали се боцкаш. Помисли над това.
radeberger
04-12-2012, 09:16
Болно ми е,че хората като ме опознаят бягат само като чуят,че аз не съм от "готините"
Ако не преувеличаваш, запознавай се с друг тип хора. Но от това както го обясняваш ми се струва, че пресилваш някои от нещата. И аз не пуша, но никой от приятелите ми не ме е убеждавал, че трябва да започна. Пия само по поводи, но никой не ме убеждава, че трябва да се напивам ежедневно. Сигурна ли си, че нещата стоят така, както ги казваш?
SmilezZz
04-12-2012, 15:57
Не се притеснявай. Просто те са недорасли и тъпи , и точно поради тая причина ти се и подиграват. Да не ти пука, след време и те ще се осъзнаят , но ще е доста късно.
Ти си гледай образованието. Прави това, което самата ти искаш , а не защото другите го искат или го правят. Тая мода на " готините" въобще не съществува, виж, ако е наречена "Тъпите" 100% да.
Та, така де. Гледай си животеца, който е напълно нормален. Този , който ще те хареса - ще го направи заради това, което си. Спокойно.
simonaaaaa
04-12-2012, 17:42
Ухуу благодаря за новите мнения.Chacho - напротив това даже не ми е минавало през ума.Казах и преди това,че всеки решава какво да прави с живота си и не претендирам,че аз като съм избрала да не пуша,пия,друсам и правя секс съм нещо повече от тях,просто ми е неприятно,че те не уважават това което съм АЗ ! Не извъртам нещата, наистина е така както описах.Отбягват ме след като ме опознаят защото не правя тези неща и съответно си вадят извода,че сигурно съм скучна.Любопитно ми е вие кога сте започнали да пушите или по-скоро опитали за първи път?Лично за себе си наистина не бих опитала и не,не го казвам така като поредната лигла,а го мисля!
radeberger
04-12-2012, 19:10
Отбягват ме след като ме опознаят защото не правя тези неща и съответно си вадят извода,че сигурно съм скучна.Любопитно ми е вие кога сте започнали да пушите или по-скоро опитали за първи път?
В такъв случай си попаднала на хора, с които явно не си пасвате. ;) Или пък са някакви недорасли, които все още си мислят, че пушенето ги прави по-готини или по-зрели. Не бъди като тях, намери си хора, с които можеш да се отпуснеш и да се държиш естествено.
А на въпроса: за първи път опитах цигара някъде 1-2 клас. Но за сега съм непушач и си мисля да не започвам с този навик, пък ще видим. :)
SummerRoberts
04-12-2012, 20:09
Всички ти казаха, че не си изостанала и ти много добре си го знаеш. Ако не го знаеше до сега да беше станалa като другите . Такива теми винаги са ми били странни . Един обеснява колко възпитан и добър човек е, а другите колко са лоши, а след това пита дали е нормален. После следват купища коментари с похвали :D
StolenBliss
04-12-2012, 20:10
Ох направо се чудя къде са им родителите на сегашните 12-16 годишни тийнове. Тая 'мода' толкова яко съкс, че си не е истина. Добре правиш според мен като не правиш квото правят и те и дано задържиш така на положение. Те явно са достатъчно плиткоумни, за да отсъждат каква си само от факта, че не им подражаваш, та ти си прави сметка дали си заслужава да се обиждаш от тях.
Надявам се наистина както каза да не опитваш цигари и да не пропушиш. Само дето се сещам, че и аз преди повтарях, че никога няма да пропуша, ама зех че излъгах на практика. Затова се казва 'никога не казвай никога', хах.
Иначе за първи път опитах цигара мисля някъде 4-5 клас. Но пропуших началото на 9ти клас и определено не защото е 'модерно' и много се гордея от което. В смисъл далеч не се гордея, че пуша, но се радвам, че не съм почнала щото стадото пуши, та дай и аз.
ScarlettS
04-12-2012, 20:22
Не се дръж като сноп
:D
Много често и се запознавам с хора по интернет,но след като ме опознаят,видят на живо и някак не искат да дружат с мен може би защото не съм от “готините“.
А може би има друга причина? Извинявай, но преди да се включа към мнозинството, коментиращо днешното деградирало население, първо има някои неща в темата ти, които ми привлякоха вниманието и не мога да пренебрегна. Твърдиш, че се държиш напълно нормално и се забавляваш с останалите, което някак не ми се връзва с ''постоянно ми се подиграват и ми подхвърлят злобни коментари''. Колкото и да са зле (все пак с такива нечовешки пороци като пушене и пиене?!) нещо не ми се вярва макар да се вписваш нормално по всеки друг параграф, да те обиждат и да ти се подиграват постоянно, ако просто не запалиш цигара или не пиеш. Звучи ми някак неправдоподобно, но пък може връстниците ти да са действително изключително малоумни, няма как да знам.
Също така малко ме съмнява целта на темата ти. Уж питаш дали си толкова изостанала, а после обясняваш колко си наясно с това, че са 'зле'. Струва ми се, че просто искаш някой да те похвали, че не правиш такива неща. Извинявам се, ако съм те преценила погрешно - винаги има такава вероятност.
simonaaaaa
04-13-2012, 09:10
мерси за всички мнения до тук.Не знам защо ме преценихте така,но не бих писала тема само,за да ми галите егото и за комплименти.Напротив,прост о исках да чуя вашите мнения.Може и да отблъсквам хората с държанието си не знам.Дано това се промени.
Аз съм малко по-голяма от теб, ама когато бях на 15 нямаше такова нещо.
Попаднала си на гадна компания.
И аз съм от непушачите и пиещите рядко и по малко. Никой не се е подигравал с мен.
И между другото запознавала съм се с много стойностни хора точно по интернет. А за да е един човек такъв, той би те приел дори и малко да се отклоняваш от мнението, което си е изградил за теб.
RockLady
04-14-2012, 22:55
Виж сега...Убедила съм се ,че повечето пъти когато се отнасят с някого като с аутсайдер си има някаква причина.Познавам хора, които също не пушат,не се друсат,не пият и са си големи пичове и никой не им поставя етикети.Незнам...помисли върху опцията,че и ти можеш да дразниш околните с нещо..другият вариант е наистина да си заобиколена от идиоти.Крайно време е да се спре с тая простотия с групичките!!Няма по тъпо нещо от това.Писна ми да слушам някакви лапета да разправят кой бил "готин" и кой бил "загубеняк"...
Авторке, може ли да ти задам един въпрос, за да си отговоря дали и ти имаш някаква вина за това? :д
Ще ти отговоря с един диалог:
-Всички яки в училище имат пари само сдуханите нямат. Ние вече к'во? От сдуханите ли станахме?
-Едно време всички имахме еднакво пари и пак имаше яки и сдухани. НЕ е до парите!
ми.......
bowlingForBeer
04-22-2012, 04:40
Това, че не пиеш и не пушиш, не означава нищо. Лесно се забелязва, ако си приятна компания, но ти явно имаш некви странни предрасъдъци, от които ще се отъpвеш до 1-2 години. Но дори това няма значение. Ти имаш проблем с тях, не обратното.
New_Teen_Mashine
05-20-2012, 14:17
Виж ,в моят клас сме 30 човека от които повечето пушат , обличат се като курви и така нататък.
Бих ти дал съвет да се чувстваш по-специална , защото ако всички около теб са такива значи си е така :)
Your.Passion
05-22-2012, 18:12
Изостанала ??! .. Не ти а те са умствено изостанали .. ;хххх Но все пак всеки решава какво да прави с живота си ;) ! Те са незрели лапета които ще съжеляват след години ..;) Цялото ми даскало е претъпкано с такива хлапенца на които още сопола им тече ,майките им перът нацапаните гащи ,а те ще ми се правят на много големи и "готини" като пушат ,пият и се еб*т ;) .. Живей си спокойно живота :) !! И без това ще си навлечеш МНОГО проблени .. Ще се скараш с вашите ще си навредиш на здравето и т.н :) !! ;)
kolegata88
05-22-2012, 18:39
Дайте да не се лъжем.В тъпото даскало който не пие не пуши и не се е*е е няма пари и не слуша чалга здухан.Вскички сме ходили на училище някой ходят в момента и всички знаем какво е дереджето
Your.Passion
05-22-2012, 19:00
Дайте да не се лъжем.В тъпото даскало който не пие не пуши и не се е*е е няма пари и не слуша чалга здухан.Вскички сме ходили на училище някой ходят в момента и всички знаем какво е дереджето
не съм на това мнение ..Е да има едно -две изключения .. :D Амма .. аз например не пия не пуша и не се е*а ..СЛУШАМ чалга ,не съм някоя богата разглезена принцеса ,ама това не означава че съм сдухана ;) ... смисъл трябва ли да се правиш на много "готин" за да не бъдеш сдухан ,да пиеш ,да пушеш да се ебеш да се натискаш да отговаряш и т.н само и само за да бъдеш от "готините" .. За мен това е пълна простотия .. |(((
kolegata88
05-22-2012, 19:09
За теб е простотия но за +1000 човека в даскалото не е простотия.БТВ направиха репортаж преди години точно по тоя въпрос.Разровете се в архивите и вижте какво казват учениците
crazy_Smile
05-22-2012, 19:11
Ооо Боже мой .. !! Да пушиш, да пиеш, да се ебеш, да си по яла нощ по дискотеките, да обикаляш цял ден кафенетата и да се държиш като първия наркоман .. Това ли е за вас да си готин ?! Да имаш пари .. Да ходиш с скъпи дрехи и да имаш по 300 харесвания на снимките в Facebook ?! Момичето не е изостанало .. Това, че вие се превръщате от малки (както каза Your.Possion майките ви още ви перът гащите) в курвички не значи, че сте готини !! kolegata88 това, че ти правиш/си правил така и си се смятал за готин не значи, че си бил .. ;) И аз СЛУШАМ чалга .. да ходя на кафе, не съм богата и разглезена, но тва пак не значи, че не съм готина .. !! Не трябва да приличаш на останалите изроди за на не си изостанала .. : )) !! Живей си живота така както ти искаш .. А не както другите ти казват : ))
Your.Passion
05-22-2012, 19:14
Ооо Боже мой .. !! Да пушиш, да пиеш, да се ебеш, да си по яла нощ по дискотеките, да обикаляш цял ден кафенетата и да се държиш като първия наркоман .. Това ли е за вас да си готин ?! Да имаш пари .. Да ходиш с скъпи дрехи и да имаш по 300 харесвания на снимките в Facebook ?! Момичето не е изостанало .. Това, че вие се превръщате от малки (както каза Your.Possion майките ви още ви перът гащите) в курвички не значи, че сте готини !! kolegata88 това, че ти правиш/си правил така и си се смятал за готин не значи, че си бил .. ;) И аз СЛУШАМ чалга .. да ходя на кафе, не съм богата и разглезена, но тва пак не значи, че не съм готина .. !! Не трябва да приличаш на останалите изроди за на не си изостанала .. : )) !! Живей си живота така както ти искаш .. А не както другите ти казват : ))
+1 ;)
(10 букви)
kolegata88
05-22-2012, 20:06
Дали съм правил така или не няма значение,просто казах истината в очите и колкото да я отричате нищо няма да се промени.
Мързи ме да чета всички коментари но...
ТЕГЛИ ИМ МАЙНИТЕ НА ВСИЧКИ И ДА НЕ ТИ ПУКА !
crazy_Smile
05-23-2012, 19:40
Мързи ме да чета всички коментари но...
ТЕГЛИ ИМ МАЙНИТЕ НА ВСИЧКИ И ДА НЕ ТИ ПУКА !
+1 !! :)
(10 букви)
sweetycherry33
05-24-2012, 10:47
Според мен не трябва да започваш да правиш като тях и да се държиш като ... всички други хора.Никога не позволявай да се слееш с тълпата !
Може наистина да не си добре щом пускаш такава тема . Явно днешните деца сте доста объркани :X
megiasas
05-29-2012, 11:27
Да не ти пука ! Да пушиш не е хубаво и да се друсаш гордей се че не правиш всичко това !
Elizabettt
05-29-2012, 18:18
Въобще не си изостанала и аз бях така и мен ме отписваха, но хич да не ти пука не си длъжна на никого и не е нужно да правиш това, което всички правят, прави това, което на теб ти харесва
Това нещо натрол миприлича. Тук форума е нещо като представителна извадка и 100 човека ти казаха, че не си изостанала, а не може да намери такива в училище. Пълни глупости. Между другото пиянството е модерно до време. На голяма част от хората в университета целите са им съвсем различни и са доста далеч от тревата и водката (не че не се употребява понякога де)
Ако темата не е е.... си по-скоро досадно лапе и там е проблема. Много е грешно да се опитваш да бъдеш постоянен център на внимание. В един момент на стадото му писва и те изритва. Може и това да ти се е случило. Зора да впечатлиш хората на всяка цена също е фатален.
mitzubi6i
06-06-2012, 05:06
И аз не пуша и не пия, но това не ме прави изостанал. Вярно, като бях около 14-16 години много ми се подиграваха заради това. С времето всичко се промени и сега тези, които тогава са пушили и пили, сега ми казват, че е добре, че не съм почнал и аз. Simonaaaaa, остави ги тези твои "приятели" да пораснат още малко и да започнат да мислят трезво. Според мен до този момент не ти си изостаналата, а те. Мисленето им е детинско и няма смисъл да им се обиждаш. Прави това, което ти смяташ за добре, избягвай да се влияеш от външни хора, особено такива като хората, които ти се подиграват. :)
AnOHuMeH
06-06-2012, 17:22
Никога не си позволявай да паднеш до тяхното ниво ! Каквото и да ти говорят, не се засягай въобще. Сега им е хубаво на тези "момичета", но след време като започнат проблемите всичко ще се обърне на обратно. Не си изостанала ама изобщо, аз се отвращавам от "подобия на жени", тоест наркоманки, пушачи, к*рви и всичко останало. Пази си здравето, гледай напред в живота и ни най - малко, не се вслушвай в подобни подигравки.
Не си изостанала. Не си задръстена. Връсниците ти са поредните тъпаци, резултат от манипулаций.
http://rustocks.blog.bg/politika/2012/06/01/10-nachina-za-manipulirane-na-syznanieto-na-horata-s-pomosht.961910
8 - Насърчаване на гражданите да се възхищават на посредствеността
Да се насърчава в хората идеята, че е модерно да си глупав, вулгарен и груб …
Е това са те. Ти не си. Ти си повече. 1 проблем - накарали са те да мислиш обратното. Позволила си това да стане. Почти всички мои приятели пушат, но до сега не са ми се подигравали, че не пуша.
БТВ. От Благоевград си, аз също съм живял там. Много як град. Не е ли големичък? Няма ли хора като теб?
nanchetoyo
06-12-2012, 21:51
И аз мисля, че характерът е много по-важен от това дали пушиш и пиеш....
Но все пак... колкото и да искаме и да не искаме ВИнаги се делим на групички... това просто си е стериотип.. :D
И защо се стремиш точно към тази "група" ? Предполагам класът ти е голям .. няма ли момичета или момчета с които да бъдеш по-близка като приятелка , защото например аз като съм сама съм си по-стеснителна :D ....... ноо винаги като си с приятел .. самочувствието ти се вдига и т.н.н.н.н.н... :D а пък, ако и от твоя клас не си намериш сродна душа има и други класове ; ) А и трябва ли да се променяш само заради мнението на другите? Помисли :)
Sladichkoto0
06-13-2012, 05:31
Здравей ... Не се сърди, но приятелите ти са доста тъпи ... И въобще всички 15 16 годишни, които се мислят за много яки, като са станали разхайтени ... Наистина пушенето и пиенето са такива неща, които не ти ги препоръчвам, но изборът си е лично твои :) Каквото и да ти казват ти недей да падаш на тяхното ниво, те не са никак готини и повярвай ми след време много добре ще го осъзнаят, но ще е много късно ... Не обръщай внимание на такива хора, даже, ако е възможно дори недей да дружиш с тях, защото можеш да затънеш с тях ... Както казват : "С какъвто дружиш, такъв ставаш" ... Казвам ти го от личен опит :) ... Ето и аз съм като теб, не пуша, не пия, не ходя по дискотеките нощем ... просто, защото още не е дошло времето за тези неща, много рядко някой мой приятел не е отишъл на дискотека и не ми е разправял как се е напил и как му е било много "яко" ... А аз също съм на 15 като теб ... Както казаха в по-горния пост ... винаги можеш да намериш сродна душа и да не ти пука за другите, които не знаят, че по този начин си съсипват живота ... Направо ме е яд на такива хора, защото има доста свестни и си мислят, че дори и да са умни те пропадат надолу все повече и повече и хората го забелязват ...
Да си призная честно и аз на тази възраст бях някакво пропадняче... това сеедно не съм го казал. Аз съм перфектен и велик!
Ospi веднага се сещам за босфор тв и тв 7. Няма по-пропадняшки телевизии. А всичко това в линка ти за манипулациите е истина.
По тези две пропадняшки телевизии по време на протестите на зърнопроизводителите не спряха да плюят по тях. Онзи дудука дето навремето е правел сви... на мутрите по заведенията, а сега на Борисов даже щеше да реже гуми в ефир се пенеше че му пречели на софиянеца тракторите да отиде на работа и му запушвали центъра
http://vbox7.com/play:c7e8ed67
По-голям кенеф от Борисов не ни е управлявал. От мен да го знаете. Достатъчно умен съм за да виждам неща, които вие изпускате.
Гледах едно предаване дошли от южна африка (най-развитата държава в африка) инвеститори, които правят 50% от кожените салони на бмв, събрали се мениджъри от бмв (компания с 82 милиарда лева приходи от продажби за 1 година толкова е брутния вътрешен продукт на цяла България за година) и откриват фабрика в България на ден ще се правят тук по 1000 кожени салона. И селтака отишъл по късо ръкавче (а всички с костюми). Пълен простак. Изглеждаше точно като бай ганьо там някакъв изтърсак. То и Станишев не беше нещо особено (миналото управление беше класи над сегашното), но поне не ни излагаше.
B.Kingston
06-13-2012, 16:00
Може би просто си различна,а това е прекрасно! ^^
tattoobitch19
06-14-2012, 15:26
не си длъжна дори да говориш с тях, бъди..индивидуалистка! Пробвай да си намериш една приятелка/един приятел, с когото да имате общи неща и се разбирате, приятно ви е да прекарвате време заедно и т.н. и това ти е достатъчно!
само че..моля те..не се поддавай на тази нова мода на кифлите с тесните дънки, сладките блузки, гигантските очила, с които приличат на мухи, шантавите грозновати лакове, големите "вафлени" прически и тем подобни..защото най-важното е да не ставаш като всички тези парцалени кукли, а да бъдеш уникална, различна! да изпъкваш по свой начин! :)
хей, желая ти успех.. !!!
TaylorGang
06-14-2012, 21:53
Не си изостанала ,нито пък задръстена ! Това ,че те пушат и пият не значи ,че ти като не го правиш си задръстена .. хич не им обръщай внимание и да не те вълнува какво казват за теб .. на всеки ако му пукаше какво казват за него до сега до никъде нямаше да стигнем .. ти си имаш глава на раменете и можеш сама да преценяш дали да пушиш и пиеш и не ги гледай тях .. най-голямата грешка е да правиш нещо само ,защото другите правят така.