- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изостанала ли съм?
Направих този профил само , за да споделя проблема си.Аз съм нормално момиче на 15 години.В последно време се чувствам не на мястото си.Повечето от връстниците ми(даже бих казала всички) и много по-малки от мен целодневно пушат;пият;дрогират се;правят секс .Не ми пречи това тяхно поведение защото всеки сам си решава какво да прави.Въпросът е там,че постоянно ми се подиграват и ми подхвърлят злобни коментари защото аз не правя всичко това.Изостанала ли съм по някакъв начин ?Задръстена ли съм?Имам чувството,че всички ме приемат като нищожно същество,отбягват ме,не ме понасят.Не издържам на това поведение и просто не знам какво да правя.Много често и се запознавам с хора по интернет,но след като ме опознаят,видят на живо и някак не искат да дружат с мен може би защото не съм от “готините“.Толкова ли не мога да се впиша в новата мода ... Надявам се да не се подиграете на темата ми.
Последно редактирано от simonaaaaa : 04-11-2012 на 18:02
Не си изостнала. Дай им няколко годинки и ще им писне, ще пораснат, и тази мода ще отмине.
Чак пък изостанала.. всеки решава какво да прави с живота си. Не започвай нищо, заради някого просто се опитай да се впишеш с поведението си. Не се дръж като сноп, а се разчупи малко. Говори малко на жаргон, както те говорят, бъди по-нахакана. Според мен това би ти помогнало, ама не знам все пак аз по принцип съм от групата на "пушачите и пиещите".
PS1: Не винаги това, което правят ги прави готини, имай го в предвид! (:
Няма значение от коя "група" е човек. Ама да наричаш човек тъп и озостанал само защото не иска да пуши и пие е детинско. Да разделяш хората на групи е детинско.
^Мисля като теб.Това,че не искам да съсипвам живота си още от ранна възраст не мисля,че ме прави по-нищожна от тях.Да факт е,че никога не съм докосвала цигара и не съм близвала алкохол,но това е защото не искам и тези техни коментари доста ме засягат (попринцип съм такава,лесно се засягам).Зайче.. не съм някоя затворена - напротив държа се отпуснато,гледам да се забавлявам на макс винаги,но често това мое настроение се скапва като ми подхвърлят злобен коментар от този вид.Сякаш това е най-важното.Еми на не съм "манячка" като другите.
това е вярно, но пък хората цял живот живеят разделени на групи...
авторке, ако смяташ, че ще си готина, ако почнеш да пиеш, пушиш и там всичко, което следва, тогава не смятам, че има кой да те спре... все пак си имаш глава на раменете и си във възраст, в която можеш и сама да си решаваш проблемите .. не всички, но..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
абе мацка споко бе ще им дойде акъла в главата и ще видят сами че са сгрешили
на мен пък ми викат понякога "монахиня" дано разбираш защо![]()
просто да ти дреме на елегантното продължение на гърба и тва е![]()
Ох, как мразя това делене на групи.. Готино е, че в нашите приятелски взаимоотношения го няма, обаче в училище преподавателите много ни делят на "добри" и "лоши" деца.. ама навсякъде предполагам е така :д.
пп: Уточнение:
Преди малко споменах по принцип от коя "група" уж съм, а сега казвам, че мразя групирането и искам да кажа, че де факто аз съм една от тълпата и не деля никой, а това с по-горния коментар беше като ориентировка..![]()
Последно редактирано от Зайче.. : 04-11-2012 на 18:42
'ми то и аз съм като теб(не пуша, не пия, не правя другите "яки" неща), дай да пра'им клуб на задръстените![]()
Това не е критерий дали си задръстен или не. Изобщо не трябва да обръщаш внимание на подобни коментари. Знам, че в действителност е трудно, но не е невъзможно. Дори всички около теб да са такива пак не трябва да ти пука! Хората са казали "По-добре сам отколкото с лоша компания". В краен случай аз се придържам към последното![]()
патенце на мен също са ми викали таканаистина може да си основем клуб.А колкото до това не аз не смятам да започвам да правя нещо което не искам само,за да съм готина,преценила съм така и никой не може да промени това решение.Ще се опитам да не обръщам внимание и дано се получи.Болно ми е,че хората като ме опознаят бягат само като чуят,че аз не съм от "готините",но в крайна сметка аз не мога да променя тяхното мнение.Зайче..радвам се,че вие не се делите така,но това което правят госпожите ви е много глупаво ама и при нас се среща.
давам заявка за председател на клуба.. само че, имайте на предвид, че пия(рядко, но се случва :д) ...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Одобрен си хаха малко е позволеноИначе ще се радвам да чуя и още мнения!
Донякъде обаче мисля, че и вие сте виновни, защото сами на себе си си поставяте етикети. Ако не го правите може би няма да сте от "спрелите".. (:
Всяка ситуация има много гледни точки, а и винаги трябва да търсим и вината в себе си.![]()
Не си задръстена, просто вероятно имаш доста по-добро възпитание от лапетата в класа и повече сиво вещество от тях. Я кажи в кое училище си да дойда да ги видя тия "яките" дето се правят на много големи преди да са разбрали от къде се пикае.
Едит: Я марш в леглото, какво правиш по това време на денонощието на компютъра ?
+.. това е като преди години,който носи брекити е смотан ;дд;д .. беше адски тъпо схващане,но и това отмина..
по темата: бъди себе си.. просто започни да общуваш с нови хора,все ще намериш няколко човека като теб с които ще имате общи интереси.. колкото за пушенето и пиенето -недей ! .. аз не пуша,не пия,не се дрогирам,не правя секс,но това не ме прави по-малко от останалите ! .. като мъничка ме дразнеха защото казвах,че няма да пропуша като порасна и ми казваха,че като родителите ми пушат и аз рано или късно съм щяла да почна,че крушата не падала по-далече от дървото и т.н. но не ми пука.. не пуша и се гордея с тоя факт.. просто общувай с другите,но не страни от тях.. колкото повече страниш толкова по-лошо за теб.. просто нови контакти,нови хора.. запиши се на някакъв спорт,на извънучилищно занимание,на нещо,което да ти е като хоби и там няма как да не се запознаеш с нови хора.. и като се запознаеш вече със сиг. ще имате едно общо нещо..
а на авторката да не и пука за хорското мнение..
Не си задръстена.Просто ужасяващата деградация на младежта по някаква мистериозна причина те е пропуснала...за момента.И това не е 'мода' а е обществена упадък,благодарение на дългогодишният еврейски план за превръщане на народа ни във фъфлеща маса лоботомити...но това е отделна тема.
С други думи,ако успееш да издържиш на 'нуждата' да се впишеш при останалите малоумници - ще спечелиш един интернет от моя милост.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
А мен ми се струва, че има нещо, което още не е изплувало на хоризонта. Авторката май е прекалено горда, че не върши тия неща, благо й е да иронизира чуждите пороци и се смята за нещо много повече от другите като не пие и не пуши. Just a hunch.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какво предпочиташ? Да си уникална по своя си начин или да правиш като другите и да се изгубиш в общата маса?
Мен малко ме съмнява че само защото не пиеш, не пушиш и не чукаш те подиграват, подхвърлят злобни коментари и те приемат като "нищожно същество", явно има нещо друго в поведението ти което го предизвиква, не че имат право да те обиждат. По-важен за хората е характера и това как се държиш, не толкова дали се боцкаш. Помисли над това.
Последно редактирано от Concussion : 04-12-2012 на 08:39
Ако не преувеличаваш, запознавай се с друг тип хора. Но от това както го обясняваш ми се струва, че пресилваш някои от нещата. И аз не пуша, но никой от приятелите ми не ме е убеждавал, че трябва да започна. Пия само по поводи, но никой не ме убеждава, че трябва да се напивам ежедневно. Сигурна ли си, че нещата стоят така, както ги казваш?
Не се притеснявай. Просто те са недорасли и тъпи , и точно поради тая причина ти се и подиграват. Да не ти пука, след време и те ще се осъзнаят , но ще е доста късно.
Ти си гледай образованието. Прави това, което самата ти искаш , а не защото другите го искат или го правят. Тая мода на " готините" въобще не съществува, виж, ако е наречена "Тъпите" 100% да.
Та, така де. Гледай си животеца, който е напълно нормален. Този , който ще те хареса - ще го направи заради това, което си. Спокойно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥