View Full Version : Диета
Здравейте! Открих тази диета, но първите дни не ме устройват.. Дали ще е проблем ако през първия ден добавя някакъв плод или нещо друго (така няма да издържа)? А втория да го заменя със плодове? Не обичам зеленчуци.. :|
+ това си спортувам редовно за 2-3 часа.
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Моля, без излишни коментари. Наясно съм, че ще си върна килограмите (е, ще се опитам това да не се случи..)
ch0c0late44
04-12-2012, 16:57
Не е много добър вариант да замениш зеленчуците с плодове,защото плодовете съдържат много захар и не е препоръчително да ядеш много плодове докогато спазваш диета..
тва ми хареса.. хахаха :D:D цял ден на 2 кисели млека, които са си на практика вода.. ако искаш пробвай с 1 краставица ефекта ще е същия :D тва не е диета, а гладуване :)
DownloadVirus
04-13-2012, 07:03
тва ми хареса.. хахаха :D:D цял ден на 2 кисели млека, които са си на практика вода.. ако искаш пробвай с 1 краставица ефекта ще е същия :D тва не е диета, а гладуване :)
Ама краставицата да я сложи другаде,а не в устата си . За по-голям ефект ;)
Избрала си страхотна диета, резултатът е невероятен- направо в болницата те праща. Ей как не можете да мислите с главите си... Защо не опиташ нещо балансирано и правилно за организма?
Примерно
за закуска мюсли, овесени ядки, домашно зърнено блокче и мляко
за обяд някакво не мазно месо и салата / супа
и за вечеря нещо леко и хранително
А като добавиш към това и 30-60 мин упражнения ,какво повече можеш да искаш? Хем ще се стегнеш, хем ще свалиш.Толкова ли е трудно? Ама не вие избирате да карата на фотосинтеза 1 седмица, да припадате там,но не и да се понапънете малко!