Влез

View Full Version : издаване на звуци

dazyfrog
04-14-2012, 16:03
нормално ли е гаджето ми да не издава почти никакви звуци когато правим секс - не вика не пъшка не охка и не стига до оргазъм. какво правя грешно и как да го правя така че да и харесва повече

thefolenangel
04-14-2012, 16:13
не слушай *miminko аз имах една приятелка, колкото пъти я вкарвах в леглото, главата си я обръщаше на една страна, затваряше очи и това беше - нито звук. А оргазма и се изразяваше в това да подскочи малко нагоре.

Така че...момичета/жени много и всякакви, на някой им идва да крещят, други пък са тихи като дебнещ леопард.

По-скоро поговори с приятелката си на тази тема, виж какво тя ще ти каже. Аз тая горната като я попитах тя ми отговори, че според нея "да пъшкаш било курвенско" О_О....но както казах момичета/жени много и всякакви.

dazyfrog
04-14-2012, 16:31
какво правя грешно и как да го правя така че да и харесва повече ? ? правили сме го десетина пъти и не е свършвала

shmatarok
04-14-2012, 16:38
Ти на нея първият ли си й? Може да не може все още да свършва, ако прави от скоро секс.

Да не се притеснява още от теб? Имам една приятелка, която ми е казвала, че не смее дори да изпъшка, защото много се притеснявала и срамувала... (от какво... и тя не знае х.х)

bad__girl
04-14-2012, 16:47
Струва ми се странно и на мен дори да няма учестено дишане.

dazyfrog
04-14-2012, 17:15
била е с много мъже досега и с тях е свършвала. а на мен ми е втората, но и предишната ми приятелка не свършваше

explosion_
04-14-2012, 17:39
Извод.. не можеш да ебеш :D :razz:

Scarface_
04-14-2012, 17:44
наистина тва е извода ... и сигурно ти е малък :Д кофти

explosion_
04-14-2012, 17:50
наистина тва е извода ... и сигурно ти е малък :Д кофти

+1 ,
Към автора.. btw ти на колко си бе мой, ако си някой подрастващ (така да се изразя) , на 15 годинки с 6 сантиметров дик, не е трябвало изобщо да почваш да е**ш :razz:
ПП. Горкия, не искам да съм на твое място :(

sapphire5
04-14-2012, 17:56
Проблема е в тебе.

dazyfrog
04-14-2012, 18:06
на 20 съм а тя е на 18. щом е в мен проблема как да го реша? и я лижа и всичко др прая и не става. 13см ми е

bella_love
04-14-2012, 18:08
ako e imala drugi v lubovniq jivot i se e darjalam po sa6tiq na4in...zna4i si e takava, ama ako ne e bila tiha s drugite a s teb e tiha...ti si problema

explosion_
04-14-2012, 18:14
ТОЙ Е ПРОБЛЕМА! И ПИЧ, КАК ДА ТИ ПОМОГНЕМ, ДА НЕ БИ НИЕ ДА ЧУКАМЕ МАЦКАТА ТИ... ДРУГ ВАРИАНТ Е ДА СИ ПРЕКАЛЕНО ГРОЗЕН И ДА НЕ Я ВЪЗБУЖДАШ! :D ... :razz: ПИТАЙ Я КВО И ХАРЕСВА КАКВО Я ВЪЗБУЖДА ТВА Е!

explosion_
04-14-2012, 18:19
Много сте груби.
Пробвайте нови пози.

Абе, според мен квато и поза да пробват, ако пича не знае какво му харесва на момичето няма да им се получи и той ще си е комплексиран че не му охка и пъшка... някак си е егоистично ти да свършиш а нея да е оставиш .. не мислиш ли авторе? ;)

SisiStrange
04-14-2012, 18:30
Наистина яко изгрубявате. Човека пита съвсем нормално. И без това се притеснява от проблема. Едва ли иска някой да му набива допълнително комплекси...

Говори с нея и разбери какво и харесва. Наблегни в началото на дълга любовна игра. Докосвай я, целувай я, мачкай я, пъшкай и в ухото, шепни и мръсотийки. Недей прекалено романтично, но не и твърде грубо. Някой път просто я хвани, тръшни я на леглото и я притисни. Не започвайте самия секс прекалено скоро. Нека и стане много много хубаво и ужасно да и се прище. Дет се вика да е на косъм да те помоли да и го вкараш. След това идеята е да поддържаш един-2 ритъма, които да и харесват и редуваш. Какви точно, зависи от момичето. И през цялото време я докосвай, целувай я, въобще... направи го страстно.
На мен ми звучи като да ви липсва баш страст.

explosion_
04-14-2012, 18:32
На мен ми звучи като да ви липсва баш страст.

Или просто на умения...

SisiStrange
04-14-2012, 18:41
Или просто на умения...
Ем да, то идва оттам. Момче, което е неопитно, не знае как да подхване една жена така, че да я възбуди и тя да се разбеснее за секс. Ако на това се научи, нататък няма да има проблеми.

explosion_
04-14-2012, 18:47
Ем да, то идва оттам. Момче, което е неопитно, не знае как да подхване една жена така, че да я възбуди и тя да се разбеснее за секс. Ако на това се научи, нататък няма да има проблеми.

И все пак не се знае дали ще се научи :D Сори ама на 20 не може да докара момиче до оргазъм, тва за кво то говори?!

Успех авторе, дано се научиш.. :(

SisiStrange
04-14-2012, 18:49
И все пак не се знае дали ще се научи :D Сори ама на 20 не може да докара момиче до оргазъм, тва за кво то говори?!

Успех авторе, дано се научиш.. :(
Зависи кога е започнал. Някои започват от 14-15-16 и е нормално до 20 да имат опит. За други не е така.
Не знам, аз не мисля, че има човек, който просто да е калпав и да не го бива в секса. Има хора, които се учат бързо и такива, които не.

GrandProtector
04-14-2012, 19:19
Аман от плейбои!

DragonLady
04-14-2012, 19:46
И аз съм на мнение, че просто не я привличаш; няма страст. А колкото до достигането до оргазъм, щом с други е можела, значи наистина проблема е в теб, дали в размера или техниката, или пък и двете, вече няма как да ти кажем.
Когато една жена желае един мъж тя го показва! Гали го, стене, дори и вика на моменти ( особено като свършва ).

machoka
04-14-2012, 19:56
абе аре бе, в него бил проблема.

има си пръчки в леглото дето стоят като восъчни кукли.. не е и на мен да не ми се е случвало .. а тва дали свършвала с други преди него, дали с тях пъшкала са не толкова известни факти.

какъв съвет да дадем, не знам, при положение че не знаем какво се случва точно -- авторът да не ни пита нас, а да пита НЕЯ защо - какво - как - кога.

AniBG
04-14-2012, 20:15
Пич, говори с нея, не питай нас! Причините може да са всякакви, но пък чак толкова тиха.. O.O Просто говори с нея, много по-добре ще е в случая, отколкото тука да ти пълним главата с всевъзможни причини, а ти да се побъркваш кое от всичките е така. Явно на момичето не и се вика, де да я знаеш. Както виждаш някои искат да си пъшкат и викат, а други предпочитат да са по-тихи, знам ли, може би да се "съсредоточат" по-лесно.. :lol: :lol: :D :D

Scarface_
04-15-2012, 08:48
да пробваш нови пози ъ ъ ... няма да има ефект , пробвай с анален секс ... в кофти положение си ,а след като е била с мн мъже , както и да е - не е за теб по принцип

dream1707
04-15-2012, 13:24
Е кво пък и в него да е проблема.. явно не е опитен.. то няма да му дойде опита от нищото я .. Пробвайте нови пози, питай я какво и харесва и тнт .. старай се (но не се престаравай) и все ще се научиш