Влез

View Full Version : Харесва ли ме..?

sm0ker19
04-16-2012, 16:30
Здравейте :) Има едно момиче от класа ми, което наистина ми грабна вниманието. На 17 години съм. Започнах да говоря повече с нея, взех и номера и сега говорим почти всеки ден по телефона. В началото говорихме поне по 2-3 часа. Говорим за какви ли не теми, споделя ми всичко, всякакви проблеми, които има. Казвал съм и, че я харесвам, но тя замаза положението и вметна леко (не го каза, но се усети) "Но аз теб не". Пробвах да се сближа още с нея, тя не променя отношението си. Вече не съм сигурен дали ме харесва като приятел или като нещо повече. Освен това в училище често говорим и се смеем заедно. Почти винаги, когато се погледнем, някой от нас се засмива и понякога става много странно :D Таа.. вече не знам какво да мисля. Ако може да кажете мнение дали ме харесва само като приятел или като нещо повече (по телефона говори само толкова с мен - дори и с приятелките си говори по-малко). Ако не може така да се определи, то тогава поне да ми дадете съвети как да разбера..

DisappointedDreamer
04-16-2012, 16:33
Остави го тоз телефон. Толкова си ъъ ...., че не си се сетил да я поканиш навън на среща?

nIkEnCeTy_bE
04-16-2012, 16:33
Излезте насаме. Виж как ще се държи, повдигни темата отново.

valdesbg
04-16-2012, 16:44
Прекалил си с тоя телефон, след като е от класа ти. Излизайте на живо, смали бариерата между вас, повече физически контакт се иска. Ако не се дърпа значи е твоя, ако е нещо резервирана ии не ти позволява, значи не е твойта девойка :)

sm0ker19
04-16-2012, 16:45
Проблема е, че съм малко well... awkward и наистина не знам ако и кажа да излезем какво да правя, къде да отидем и т.н. Обикновенно като сме поне 3 човека гледам така да има настроение, говоря доста, но предполагам, че е ясно, че не е същото като с приятели.. Дайте малко съвети :)

DisappointedDreamer
04-16-2012, 16:46
Общи интереси имате ли? Използвай тях за да придобиеш идея къде може да я заведеш и какво може да правите.

nIkEnCeTy_bE
04-16-2012, 16:46
Както можете да си говорите по 3 часа по телефона, така ще намерите тема и на живо. Не е като сега да се опознавате, все пак отдавна се познавате.

SmilezZz
04-16-2012, 16:51
Престани с тоя телефон и я покани на среща. Трудно е да се каже дали те харесва като приятел или като нещо повече, затова излез насаме с нея , ако трябва повдигни темата отново и й намекни, че е специална за теб. Ако не ти отвърне със същото - просто те има за добър приятел, на който може да споделя всичко.