PDA

View Full Version : Усещам...

GoldenHeart
04-16-2012, 22:41
Усещам, че момчето с което се занимавам ме мисли за глупава. И преди съм се чувствала по такъв начин, но като чета предишните ни хронологии, не ми изглежда така. Напоследък много започна да ме дразни, не само заради това. Някак си държанието му и самият Той, ме отблъскват. Не искам да е така и не искам да се карам с него, защото знам, че след време ще съжалявам за постъпката си. Какво да правя? Да се отдръпна малко, докато ми мине или ...?

П.С. Неразположена съм, може и заради това да е!

Eclipsercho
04-17-2012, 00:20
С последното изречение сама си отговори.
Изчакай да ти мине.. времето.. и почни пак с наблюденията..
Ако те дразни без конкретна причина явно е направил нещо, от което яда още те държи..

Най-доброто което можеш да направиш при всички случаи е да поговориш с него, а не да питаш разни хора..

anonymous708973
04-17-2012, 03:23
С последното изречение отказа много хора да пишат в темата. Сериозна съм, изчакай да ти мине и прецени реално нещата, когато не те е пернал хормонът.

TheBeliever
04-17-2012, 06:31
С последното изречение отказа много хора да пишат в темата. Сериозна съм, изчакай да ти мине и прецени реално нещата, когато не те е пернал хормонът.

Мдам.

След няколко глупави грешки от миналото вече съм на принципа "Всякакви сериозни разговори и решения - след М-то". В този период от месеца голяма част от здравият ни разум не може да бъде намерен. Прекалено емоционални сме и това ни размътва преценката. Изчакай няколко дни и тогава си преразгледай ситуацията отново.

DisappointedDreamer
04-17-2012, 08:17

Мда.

Въпреки че и аз съм била в такова положение като теб, авторке. С едно момче се зарибявахме, даже ходихме за кратко заедно, но колкото повече го опознавах, толкова повече не го харесвах. В началото и аз си помислих, че може да е ПМЦ и заради идващото ми МЦ, пък и се намирах в не особено хубав период от живота ми, обаче седмици след всичко, това чувство оставаше. Просто не можех да го слушам, отбслънах го, разделихме се, сега дори и не се поглеждаме.

Изчакай да ти мине МЦ-то, след това преоцени хубаво ситуацията и чувствата си, ако трябва седни и поговори с въпросния човек, и ако продължаваш да изпитваш същите чувства като преди МЦ-то си, е най-добре да се разделите.

In*The*Face
04-17-2012, 11:12
Пиши пак като ти мине и обмислиш на трезво отношенията ви.
Ако те мисли за глупава или се държи по начин, който те кара да се чувстваш зле - кажи му го директно, но спокойно.

TheNormalGuy
04-17-2012, 11:16
Трябва да се мисли на трезва глава!!!

ivcheto0o
04-17-2012, 13:02
Ще се съглася с писалите преди мен-изчакай да се успокоиш.

SmilezZz
04-17-2012, 13:13
Независимо дали е от менструацията или не , се замисли за това дали наистина е така: дали просто си го опознала до някаква степен и си разбрала, че не сте един за друг и че характерите ви не съвпадат. Ако те кара да се чувства по тоя начин, ако вече не го харесваш и ти е по - добре без него: мисля, че знаеш какво е решението. Но би било добре да поговориш с него по проблема, защото той е този, който ще успее да ти помогне до някаква степен, че да се почувстваш щастлива и желана с него.