PDA

View Full Version : Ходене на високи токчета - съвети и препоръки

youmakemewannadiee
04-17-2012, 11:03
Здравейте гледах преди около седмица една тема за високите токчета как се ходи и така нататък но не помня дали е в този сайт и след като потърсих и не успях да я намеря реших да няправя нова тааа към въпроса ми ;д налага ми е се довечера да съм на токче около 10/13 см и нямам никаква идея как да вървя, наистина в слячай ми се НАЛАГА а не е по мое желание така че не ме нападайте че ще съм на ток за да съм интересна ако може някой да ми даде съвет как да се найча за минимално време да вървя на ток и да пазя равновесие ;д като се има напредвит че имам обувки все на плотформи и то по.ниски. Благодаря ви много предварително :))))

BonnieandClyde666
04-17-2012, 11:38
Да не би някой да ти е опрял пистолет у челото???

playDC
04-17-2012, 11:57
няма правила..просто ще се научиш да пазиш равновесие като се упражняваш.. т'ва е

In*The*Face
04-17-2012, 12:08
директно нахлузвай обувките и започва да се разхождаш из апартамента или къщата, в каквото там живееш. Няма конкретни стъпки, които можеш да следваш, за да се научиш по-бързо. Вдигай краката малко по-високо при крачкире и сложи една книга на главата си без да я държиш.

DisappointedDreamer
04-17-2012, 12:14
Да не би някой да ти е опрял пистолет у челото???

+1 Авторке, защо ти се НАЛАГА?

директно нахлузвай обувките и започва да се разхождаш из апартамента или къщата, в каквото там живееш. Няма конкретни стъпки, които можеш да следваш, за да се научиш по-бързо.

Иначе т'ва.

Впрочем не можеш ли да обуеш поне токчета на 6-8см, макс 10?

Goddess
04-17-2012, 13:36
Не е голяма философия, наистина няма нищо трудно. Само не се прегърбвай и не прави по-големи крачки, отколкото по принцип, защото ще изглеждаш като кон. Мисли си, че си на ниски..то и разликата не е голяма, освен, че в случая с токчетата има повече напрежение в краката.

TheBeliever
04-17-2012, 15:33
Не се стягай в коленете и дръж раменете изправени. Прави по-малки крачки, за да не се кривиш излишно. Старай се пръстите на краката да сочат напред, а не навън. Опитвай да стъпваш крак пред крак - всичко друго изглежда смешно и непохватно.

Това са нещата, които ми идват на ум на първо време. Може да потърсиш някакви клипчета из интернет със съвети и трикчета.

Rebirthing
04-17-2012, 15:57
От сега ти казвам, че правилната стойка е от огромно значение, а нея няма как да постигнеш за няколко часа...сори :) !