.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ходене на високи токчета - съвети и препоръки

Здравейте гледах преди около седмица една тема за високите токчета как се ходи и така нататък но не помня дали е в този сайт и след като потърсих и не успях да я намеря реших да няправя нова тааа към въпроса ми ;д налага ми е се довечера да съм на токче около 10/13 см и нямам никаква идея как да вървя, наистина в слячай ми се НАЛАГА а не е по мое желание така че не ме нападайте че ще съм на ток за да съм интересна ако може някой да ми даде съвет как да се найча за минимално време да вървя на ток и да пазя равновесие ;д като се има напредвит че имам обувки все на плотформи и то по.ниски. Благодаря ви много предварително )))

Голям фен
    Град
    София
    Да не би някой да ти е опрял пистолет у челото???
    Queen of the Damned

Град
    Plovdiv
    няма правила..просто ще се научиш да пазиш равновесие като се упражняваш.. т'ва е
    Айде всички на купонаа.. !

Голям фен Аватара на In*The*Face
    директно нахлузвай обувките и започва да се разхождаш из апартамента или къщата, в каквото там живееш. Няма конкретни стъпки, които можеш да следваш, за да се научиш по-бързо. Вдигай краката малко по-високо при крачкире и сложи една книга на главата си без да я държиш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Да не би някой да ти е опрял пистолет у челото???
    +1 Авторке, защо ти се НАЛАГА?

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    директно нахлузвай обувките и започва да се разхождаш из апартамента или къщата, в каквото там живееш. Няма конкретни стъпки, които можеш да следваш, за да се научиш по-бързо.
    Иначе т'ва.

Впрочем не можеш ли да обуеш поне токчета на 6-8см, макс 10?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не е голяма философия, наистина няма нищо трудно. Само не се прегърбвай и не прави по-големи крачки, отколкото по принцип, защото ще изглеждаш като кон. Мисли си, че си на ниски..то и разликата не е голяма, освен, че в случая с токчетата има повече напрежение в краката.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не се стягай в коленете и дръж раменете изправени. Прави по-малки крачки, за да не се кривиш излишно. Старай се пръстите на краката да сочат напред, а не навън. Опитвай да стъпваш крак пред крак - всичко друго изглежда смешно и непохватно.

Това са нещата, които ми идват на ум на първо време. Може да потърсиш някакви клипчета из интернет със съвети и трикчета.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    От сега ти казвам, че правилната стойка е от огромно значение, а нея няма как да постигнеш за няколко часа...сори !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си