View Full Version : Летни кожени / велурени ботуши
Здравейте , харесала съм си много един модел ботуши нещо подобно на тези https://tendenzstore.com/bmz_cache/4/442bd7269b0770f15e54860f833623c2.image.256x256.JPG , но се колебая дали да си ги купя , тъй като се чудя дали няма да ми е топло с тях лятото в голямата жега . Някой от вас имали такъв модел или подобни ? ЗА колко пари си ги взехте и харесват ли ви ?
bloodymirror
04-17-2012, 14:49
нямала съм,но знам,че сууупер много запарявали краката..
Може да изглеждат добре, обаче е супер неуместно да се носят лятото, нищо, че се водят "летни". Вечер може, ама да видя някое момиче през деня, в най-голямата жега с такива, най-много да й се изсмея. Иначе има ги, в София по центъра..около 40-50 лв са.
Да затова питам , мерси много , защото много ми харесват , но много хора ми казват , че не си заслужава да дам толкова пари за тия ботуши . Пак и ми се струва , че ако им намалят цената ще стане както миналата година с плетените ботуши . ДА не кажа , че всяка мацка има такива . :D
zlatit0o
04-19-2012, 09:08
На мен повече ми се връзват със сухите пролетни дни.
TheBeliever
04-19-2012, 09:21
"Летен" и "ботуш" са ми несъвместими понятия.
shmatarok
04-19-2012, 09:29
"Летен" и "ботуш" са ми несъвместими понятия.
+1.
А на плетените ботуши мин. година как съм се смяла - навън 40 градуса, те с ботуши тръгнали. И то куцо и сакато ги носеше...
аз си взех такива бежови,но са естествена кожа.Нося ги сега ,а лятото евентуално вечер отвреме навреме. Ако ще си взимаш те съветвам да са естествена кожа,защото първо , че за другите не си струва ( цените са високи ,не заради качеството,а заради това,че се търсят адски много) и второ ,защото спарват кракaта супер много.