- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Летни кожени / велурени ботуши
Здравейте , харесала съм си много един модел ботуши нещо подобно на тези https://tendenzstore.com/bmz_cache/4...ge.256x256.JPG , но се колебая дали да си ги купя , тъй като се чудя дали няма да ми е топло с тях лятото в голямата жега . Някой от вас имали такъв модел или подобни ? ЗА колко пари си ги взехте и харесват ли ви ?
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
нямала съм,но знам,че сууупер много запарявали краката..
Може да изглеждат добре, обаче е супер неуместно да се носят лятото, нищо, че се водят "летни". Вечер може, ама да видя някое момиче през деня, в най-голямата жега с такива, най-много да й се изсмея. Иначе има ги, в София по центъра..около 40-50 лв са.
Да затова питам , мерси много , защото много ми харесват , но много хора ми казват , че не си заслужава да дам толкова пари за тия ботуши . Пак и ми се струва , че ако им намалят цената ще стане както миналата година с плетените ботуши . ДА не кажа , че всяка мацка има такива .![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
На мен повече ми се връзват със сухите пролетни дни.
"Летен" и "ботуш" са ми несъвместими понятия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
аз си взех такива бежови,но са естествена кожа.Нося ги сега ,а лятото евентуално вечер отвреме навреме. Ако ще си взимаш те съветвам да са естествена кожа,защото първо , че за другите не си струва ( цените са високи ,не заради качеството,а заради това,че се търсят адски много) и второ ,защото спарват кракaта супер много.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...