Влез

View Full Version : какво ви отблъсква в момчетата

stone4
04-17-2012, 17:34
какво ви отблъсква в момчетата ,всичко за което се сетите и което ви прави най-голямо впечатление?

Summonera
04-17-2012, 17:52
аз мисля че това защото съм дебел и не съм красив :Д

jghgh
04-17-2012, 18:15
Отблъсква ме самонадеяността и бековското поведение.
Привлича ме самоувереността, нормалното поведение на нормален човек, който не е надут, но не е и залупен.
Ддз.
Но много ме дразнят бекове и бабаити.
Кефя се на олдкул джентълмени и кавалери... мм, много мъжкарско.
И колкото се може мъжът да е по-особен, особняк.

Но както и да е, темата беше за отлбъскване, но аз си казах вече.

SmilezZz
04-17-2012, 18:15
^ Не си създавай излишни комплекси. Проблемът с килограмите е напълно разрешим, а за красотата - всеки си има някакъв чар, който привлича другите, така че.
Иначе по темата:
1. Обръщам най - голямо внимание на характера:
- Говор, жестове, действия.
- отблъсква ме момчета, които през две секунди псуват.
- агресивни и такива, които се сърдят и цупят за най - малкото.
- нямат ни най - малка елементарна обща култура
И подобни.
2. Не обръщам в доста от случаите внимание на външния вид, но ме дразнят такива, които:
- имат по - тънки и оформени вежди от моите.
- прекалено тесните дънки и розовите тениски.

Hayashi
04-17-2012, 18:43
Някой без елементарен контрол над емоциите, които се цупи и ядосва за най-малкото нещо.
Некултурни диваци.
Надути пуяци.

И все подобни индивиди.

DisappointedDreamer
04-17-2012, 18:46
Отблъскват ме безинтерасовани, неамбицирани, тъпи, но въпреки всичко много самовлюбени момчета. Момчета, с които не мога да обсъждам нищо, тъй като не се интересуват от нищо, не четат нищо, мързеливи, но въпреки това с високо самочувствие, че те са най-най, защото мама и тати имат парички.

ledenakrasota
04-17-2012, 18:49
Няма да се сетя повечето, но поне тези от настоящето неща, които не са ми приятни.

1. Само да ми приказва как ще ме оправя и по какъв начин (поза и т.н.).
2. Да обижда без причина и да бъде супер груб.
3. Да е мъжка п*тка. << Да си трае, когато трябва да е обратното и да не си гони интереса. Да остави беззащитно момиче в беда и да гледа как го унижават, особено, ако е неговото собствено. :cry:
4. Да не може да се разчита на него.
5. Да бъде мамино синче.
6. Да смърди от километри. << Просто да има нормални хигиенни навици. :-)
7. Да не може да завърти една крушка.
8. Да не е самостоятелен в мисленето си.
9. Да няма цели в живота и да обвинява другите, че няма пари, а в същото време да пуши като комин. :)

TheBeliever
04-17-2012, 18:49
Отблъскват ме крайностите. Не харесвам нито прекалено отворени, нито прекалено срамежливи. Нито занемарени, нито вманиачени на тема външен вид. Нито шутове, нито надувки. Не харесвам комплексарчета, но не харесвам и егоманиаци.

Отблъскват ме също прекалените ласкателства и заучените комплименти. Отблъсква ме самочувствие до небето и поведение стил "аз съм бог и мога да имам всяка". Отблъсква ме парадирането с пари/коли/ланци и прочие.

И още много неща, ама ме мързи да пиша.

Ей, голяма съм хейтърка днес. :lol:

ivcheto0o
04-17-2012, 18:53
Самовлюбени,нахални,нагли, еамбициозни,с детско поведение,надути,да се прави на нещо повече от другите,всезнайко,с липса на каквото и да било мъжко в него и още много неща....

Зайче..
04-17-2012, 19:06
Ревността, прекалено голямото самочувствие, навика да четат морал, въпреки че и те не са цветя за мирисане /това, че говоря в множествено число не означава, че поставям всички под общ знаменател/.

prinncess
04-17-2012, 19:15
Отблъсква ме тъпото и грубо поведение. Също така и агресивността.

shmatarok
04-17-2012, 20:13
Отблъскват ме такива, които псуват без прекъсване и такива, които плюят (леле, ненавиждам някой да ми храчи наоколо. ;х)
- които говорят, говорят, говорят, говорят, говорят, говорят и никога не се усещат, че не са сами и че разговорът се води от двама души. Особено ако говорят пълни глупости, лишени от всякаква мисъл, ей такива най-обичам...
- тези, които на думи са страшно велики, а дойде ли момент да си защитят момичето се свиват и гледат тъпо (дъ, много е кофти - накрая ти е кофти хем от обидата/проблема, хем от спеклото гадже, което веднага след историята отново започва да се пали "ама да видиш какво щях да го направя". дъ, видяхме...)
- прекалено големи нерваци... да, човек може да си изпусне нервите от време на време, ама това да става системно, за някакви пълни дреболии... не, мерси
- и прекалено големи ревнивци... блах. Тук спадат и тези обсебващите, които имат навика да поставят какви ли не забрани тип "Ама няма да излизаш с бфф-то ти, ще излизаш само с мен!". Мдам, разбира се.
- онези, които изобщо не се интересуват от лична хигиена - говорим за елементарно къпане, миене и пране, не за някакви "оххх, трябва да си оскубя веждитиии"
- "The world is mine!"/Аз съм по-по-най! ('ма без покритието...)
- ограничени, тесногръди, неамбицирани, мързеливи, раздаващи се бясно на кючеци и незачитащи други музикални вкусове (към това число влизат и много момичета, 'ма както и да е)

Хм. На първо време това се сещам.

SisiStrange
04-17-2012, 20:21
Отблъскват ме тесногръди хора без твърди принципи. Не обичам да се държат с мен грубо, надменно, прекалено самовлюбено, тежкарски.

msdattt
04-17-2012, 20:29
Мразя момчета със самочувствие без покритие! :?

PetyaaP
04-17-2012, 20:30
Ами то доста си зависи от момчето,според мен повечето момчета който са красиви са по надути и с по гаден характер.А по обикновенните момчета са толкова мили и знаят как да се държат с момиче.Аз не казвам,че няма хубави момчета с хубав характер,но много мразя някоя надувка да ми се прави на каквото не е. :)

mrazqkindergarten
04-17-2012, 20:31
Мързи ме да опиша последния ми бивш. :D

NeverBack
04-17-2012, 20:34
Дами , вие ме разбихте е (във добрия смисъл) Не вярвах ,че някой обича момчета от този тип ,който съм аз..Смисъл не е модерно да се държиш прилично днешно време.. Нали трябва да се правиш не "тъшкар" :D...

anonymous708973
04-17-2012, 21:16
Отблъскват ме крайностите. Не харесвам нито прекалено отворени, нито прекалено срамежливи. Нито занемарени, нито вманиачени на тема външен вид. Нито шутове, нито надувки. Не харесвам комплексарчета, но не харесвам и егоманиаци.

Отблъскват ме също прекалените ласкателства и заучените комплименти. Отблъсква ме самочувствие до небето и поведение стил "аз съм бог и мога да имам всяка". Отблъсква ме парадирането с пари/коли/ланци и прочие.

Точно.
Отблъсква ме селското поведение, независимо дали ще е храчене по улиците, обръщения от рода на "курво" към момиче, заплахи като "Шта пребия ве, гомньо".
Отблъсква ме гаден диалект и лош правопис и пунктуация. Гола глава. Девствен мустак. Ярки дрехи. Липса на амбиции. Липса на детското в него. Прекалено философстване. Тънък и/ли висок глас. Привидна моралност... или непривидна, все тая - просто ме дразни човек, който ще седне да ми опява защо, аджеба, обичам да паля цигара след цигара, когато пия.

Стана малко манджа с грозде.

NeverBack
04-17-2012, 21:19
Точно.
Отблъсква ме селското поведение, независимо дали ще е храчене по улиците, обръщения от рода на "курво" към момиче, заплахи като "Шта пребия ве, гомньо".
Отблъсква ме гаден диалект и лош правопис и пунктуация. Гола глава. Девствен мустак. Ярки дрехи. Липса на амбиции. Липса на детското в него. Прекалено философстване. Тънък и/ли висок глас. Привидна моралност... или непривидна, все тая - просто ме дразни човек, който ще седне да ми опява защо, аджеба, обичам да паля цигара след цигара, когато пия.

Стана малко манджа с грозде.
Какво за гласа нещо не можах да разбера? Нито да ти е тънък нито дебел ,така ли?

Alabalaportokala
04-18-2012, 02:38
Дами , вие ме разбихте е (във добрия смисъл) Не вярвах ,че някой обича момчета от този тип ,който съм аз..Смисъл не е модерно да се държиш прилично днешно време.. Нали трябва да се правиш не "тъшкар" :D...

Ама ти сериозно ли?Нека ти кажа 90-95% от момичетата в днешно време на какво се кефят. Първи тип- точат лиги на самоуверени татуирани бабаити които като им обърнат малко по специално внимание и подмокрят бельoто :D. Другия тип е точно някой готин тежкар с високо самочувствие който приемат като предизвикателство да подчинят като винаги се провалят в опита си и после пишат в такива теми как не ги харесват или са отблъскани. Третите са отракани шутове с доволно самочувствие които определено знаят как да ги разсмеят, които има добри комуникативни умения. Те са и типа момчета които имат най- голяма възможност да вкарат момиче в леглото без да се набутали със сериозна сума пари преди това

В крайна сметка ако ги питаме с кого биха легнали готин тежкар или "свястно" момче което отговаря на всичките им морални изисквания (но не толкова готино като тежкаря) познай кой ще спечели и респективно кой ще отиде в графа "просто приятел" :D.

А сега докато ми четеш поста се замисли каква е вероятноста някое от тези 5-10% изключения да пише точно тук в този форум в тази тема в това необятно интернет пространство където 99% от потребителите не отговарят на това за което се представят било от морална, физическа или психологична гледна точка. Не бъди толкова наивен когато четеш такива писания. Физическата реалност е далеч по различна и сурова от виртуалната...

Само това клипче може да опише какъв FAIL е мнението на пантерата. Скоро не бях чел по голяма простотия...

http://www.youtube.com/watch?v=8yo6MSCJaa8&feature=relmfu

anonymous708973
04-18-2012, 03:50
Нека позная, ти не си нито един от трите типа и ти се налага да даваш пари, за да вкараш момиче в леглото?
Замълчи, моля те, излагаш се с тия смешни статистики. Аз каквото съм имала да казвам, съм го казала. По-важното - имам такъв човек до себе си. Отговаря на всичките ми "изисквания" (които, впрочем, в тази тема не са нищо особено) и е далеч "по-готин" от някъв тежкар. Не знам защо смяташ, че за да отговаряш на написаното, трябва да си задръстен и прочее.

Ама така де... ти не си татуиран бабаит, а си прекрасен човек, ама момичетата не ти обръщат внимание, щото и те не знаят кво искат, нали? Гроздето е кисело. sad.

Alabalaportokala
04-18-2012, 04:13
Нека позная, ти не си нито един от трите типа и ти се налага да даваш пари, за да вкараш момиче в леглото?
Замълчи, моля те, излагаш се с тия смешни статистики. Аз каквото съм имала да казвам, съм го казала. По-важното - имам такъв човек до себе си. Отговаря на всичките ми "изисквания" (които, впрочем, в тази тема не са нищо особено) и е далеч "по-готин" от някъв тежкар. Не знам защо смяташ, че за да отговаряш на написаното, трябва да си задръстен и прочее.

Ама така де... ти не си татуиран бабаит, а си прекрасен човек, ама момичетата не ти обръщат внимание, щото и те не знаят кво искат, нали? Гроздето е кисело. sad.

Хахаха. Човръкнах те май нещо :D като гледам колко заплашителна и нервна интонация ползваш. Така е истината боли. И ще те разочаровам пантерке- не позна. Ако трябва да се характеризирам съм от 1 и 3-ти тип по малко. Като имам високи комуникативни умения и високо самочувствие, но не се държа като шут, имам татуси, но не се считам за бабаит :D. Оттам нататък няма какво да коментирам поредната доза глупости които си наръсила. Като се научиш да интерпретираш правилно това което съм написал тогава ще ми казваш да замълча и съответно ще отговоря на въпросите ти. В противен случай разговора е равносилен на разговор със стена. За разлика от теб си падам по градивни дискусии.

П.С. И по малко хейт, че ще се сбръчкаш, а си хубаво девойче :D

П.С.2 Позволи сега аз да позная. Ти влизаш в 5-10% златни изключения нали?

brutaLxxbunny
04-18-2012, 05:18
Отблъсква ме липсата на хигиена. И мекостта също.. на характера :D

SisiStrange
04-18-2012, 05:49
Alabalaportokalа, ти пък откъде я познаваш толкова добре, че знаеш в каква връзка е. Отстрани по това, което наблюдавам, имат много свястни отношения.
Кой ти изчисли на теб тия 5-10%? Околко себе си не виждам такова нещо. Точно тези кифлите са изключението. Не свястните момичета. Поне не и от 17-18 нататък.
Сега и мен ще ме пречислиш към 90-95%. Ще ми бъде забавно да го видя, познавайки моя човек и характера му.

loveca777
04-18-2012, 06:05
АМА Всички момичета сте влюбени в героя МИЛОТО от 7 чаСа Разлика :D

kyon
04-18-2012, 08:24
@DisappointedDreamer +++

Alabalaportokala
04-18-2012, 08:28
Alabalaportokalа, ти пък откъде я познаваш толкова добре, че знаеш в каква връзка е. Отстрани по това, което наблюдавам, имат много свястни отношения.
Кой ти изчисли на теб тия 5-10%? Околко себе си не виждам такова нещо. Точно тези кифлите са изключението. Не свястните момичета. Поне не и от 17-18 нататък.
Сега и мен ще ме пречислиш към 90-95%. Ще ми бъде забавно да го видя, познавайки моя човек и характера му.

А тя от къде ме познава достатъчно добре, че да ми налага някакви интересни характеристики? Това беше 2-рия въпрос който трябваше да зададеш и към нея ако беше обективна в мнението си. Но, ти си пристрастна и предубедена да защитиш голямата си форумна приятелка. От тука и разговора започва да рухва. Какво и да кажа няма да има особен смисъл така като ти си повлияна от горенаписаните неща. Около себе си не виждаш такова нещо, това го ТВЪРДИШ ТИ именно тази която си пристрастна, но това доказва ли нещо? Не, всъщност думите ти нямат никаква стойност. И в крайна сметка форумите са затова. Да се изразяват мнения и образуват дискусии. А не да се въвличаме в спорове за относителни недоказуеми неща които ковстват време и нерви, но и не се стига до важни градивни изводи и причинно-следствени връзки. Да, ако искам мога да те причисля към тези 90-95% защото нищо в думите ти (действията) не ми показва че си от изключенията ти както и обратното. Въпрос на гледна точка.

И стига с тези кифли вече. Изтъркахте се да се оправдавате за всичко с тях. Не върви вече. Логиката ви е странна- някое момиче харесва лошо момче автоматично става кифла... После защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.

Колкото до 17-18 годишните. Ох тцтц заблудата е голямо нещо наистина.

Ах, да. Ти беше онази симпатяга която заедно с пантерата се мъчеше да ме убеди, че било невъзможно да давам по 30 лв на ден за храна само защото се наяждате с по- малко. Сега започвам да съжалявам, че отделих 5 минути да напиша това мнение.

П.С.2 Пише се прИчислявам, а не прЕчислявам.

Поздрави

TheBeliever
04-18-2012, 08:35
това го ТВЪРДИШ ТИ, но това доказва ли нещо?

Същото може да се каже и за твоите мнения и заключения.

А от къде ги вадите тези статистики, че да заставате с такава сигурност зад тях? Само аз ли не съм чула за провеждането на подобни изследвания и публикуваните от тях резултати?

Айде, класифицирай ме и мен и да си продължаваме с темичката.

Alabalaportokala
04-18-2012, 08:51
Още една заблудена овца която не чете мненията ми докрай :D. Аман вече...

SisiStrange
04-18-2012, 08:57
Пантерата не ми е някое огромна форумна приятелка. В не една тема и с нея сме спорили. Това не пречи да виждам, че е направила хубава връзка със свестен човек. Хайде пък чак такова пристрастие и усилена форумна защита за момиче, което познавам само от един сайт. Просто мнението ми в тази тема се припокрива с нейното.

Колкото до това къде ще ме причислиш, хах. Имам сериозна връзка с човек, който е по-мил и добър от всички, които познаваш, вероятно. Разбран е, каквато и глупост да ми е влязла в главата, ме изслушва и изказва мнение. Говори ми всички възможни мили думи, подплатявайки ги с действия после. Тъй, че да ми заявиш, че си падам по лоши момчета... мне. Смешно е.

Ако пък имаш да кажеш нещо за пари, съжалявам, по-голямата част от връзката ни беше безработен. Сега най-сетне е щастлив и си намери хубава работа, но мисля е очеизвадно, че не съм хукнала да му приседна заради огромната банкова сметка.

Та те такива неща.

Кифла е най-близкото като кратичко определение. Не ми се пише: "Момиче с неориентирана преценка спрямо мъжете, които си струват и тези, които ще я правят на парцал, която се крие във форума под фалшива самоличност и пише, че е изключение, а всъщност не е."

ПП. Колкото до 30те лева на ден, много зависи какво готвиш и на какво си свикнал. Никой не е казал, че е невъзможно, а че много хора могат да минат и с по-малко. И във въпросната тема не ставаше дума за изхранване, ако си спомняш. Идеше реч за това мама да си те храни пък ти да и помагаш.

ЕДИТ: Впрочем, да. От 17-18 нататък всичките ми приятелки, които ги гонеха различни мании тип: "Тоя може да е идиот, но е хубав и аз ще го променя" улегнаха и сега от години вече имат сериозни връзки. С приятни момчета. 1-2 вече живеят на семейни начела. Вярно, за някои момичета може да дойде по-късно въпросното осъзнаване, но все е някъде около този диапазон.

jghgh
04-18-2012, 09:16
Стига стереотипизирахте (всички).
С Алабала съм съгласна дотолкова, че наистина мъжете и жените в голямата си част са "кифли" (неориентирани, привлечени от първичното) и т.н., но това е природа и не бива да я осъждаме. Винаги смотаняците, на които не им пускат, биват изкарвани добри момчета, жертви и т.н.
Еми не.. не са виновни жените. Може да им е сбъркана природата, но тя си е природа. Те се държат по начин, по който им е заложен, и който е естествен - да си падат по мъжкари, самци и т.н.
Това обяснява защо на "добрите момчета" (по-скоро тези без характер и необходими качества като интересност, самоувереност и др.) не им върви.
Аналогична е ситуацията и с добрите момичета и мъжете, които сякаш винаги забелязват и тичат след мръсниците и "кифлите" и т.н.

И тук, като казвам "кифла", визирам точно тея обикновени хора, които просто не са супер високоморални, и към които, понякога си мисля, че спадам и аз. Защото е така на харабията ме отблъсква да ми показват чувства, не зная какво искам и т.н. -> но в този форум като чета мнения все се чувствам гузна от себе си, че съм такава. Но явно е нещо естествено.

По темата... не знам изключение ли съм, не съм ли, но 3 години се сополивех по едно момче, което всичките ми приятелки намираха за грозен, супер слаб, срамежлив и т.н. :Д Не знам... Аз си падам по смотаняци, които не са смотани. Т.е. смотаняци, които обаче не са отчаяни и са С ХАРАКТЕР (това 1384793 пъти съм го обяснявала в темите.. не опира до "лош", "добър", а до човек, който е личност и отстоява себе си, и има характер) . Ддз как да го обясня.
Сегашното момче е красавец и самоуверен, но ми показва нежната си същност.. а в него има много нежност. И си ме кефи.

пп. Философства ми се.
пп2. Пантерата ходи с възможно най-големия самец в тоя форум според мене :Д И за разлика от теб, Ала, не се самоопределя какъв е, що е, ми си личи че е някакъв пич, аз съм го признала (не че съм голям авторитет, но и форумът е съгласен с мен, предполагам.) Пичът е мега директен, наясно с живота, явно и наживо има такъв доминантен attitude, и не се хвали сам (което е доста грозно)

Blab
04-18-2012, 09:18
сексистките нагласи
+∞

TheBeliever
04-18-2012, 09:24
Още една заблудена овца която не чете мненията ми докрай :D. Аман вече...

Само толкова ли? Очаквах подробна класификация с проценти и анализи на личността и връзката ми. Жалко...

Сега сериозно. Не виждам какво толкова те закачи писаното в тази тема, та тръгна да скачаш по този и онзи. И защо във всяка подобна тема (независимо дали е насочена към момчетата или момичетата) се пръква по един от противоположния пол, който да обяснява как всички мнения в темата са пози и как реалността е коренно различна. За кого да позираме, бе душа? (просто обръщение, да не се засегнеш пък нещо) Нито аз ви знам кои сте, нито вие мен, че да се интересувам от това какво впечатление ви оставям с писаниците си. Както в едни други теми стана на въпрос скоро, може и да съм 40 годишен плешив чичко - защо взимате форума толкова на сериозно?

trader
04-18-2012, 09:31
Просто и ясно Неграмотност.

Pamaa
04-18-2012, 10:14
Селяниятааа.. нечистоплътността :X

anonymous708973
04-18-2012, 11:01
АПосле защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.

Честно казано, боли ме фарът дали ми вярваш. Нямам абсолютно никаква полза от твоето доверие или недоверие - съответно.
Не мога да разбера защо търсиш под вола теле, след като си има момичета около теб, какъв е проблемът въобще? Ако вървим по твоята логика, да, от изключенията съм. Никога не съм била скромна, тъй че не ми пречи особено да кажа, че мога да се закълна, че всеки мой близък човек ще каже, че съм свястна. А пък по моята логика има доста повече от 9-10% (колко там бяха по твоята статистика?) свестни момичета.

Я вземи поне да кажеш какво, аджеба, в моя първи пост те засегна? Неграмотен очевидно не си, за какво толкова се хвана, че тръгна да ми обясняваш колко са ми фалшиви претенциите? За голата глава? Селските маниери? Липсата на детското или прекаленото философстване? Сериозно, грам не виждам какво провокира тая реакция.

Впрочем, едно време, базирайки се на мои мнения в тая форум, ме нарекоха "малка, все още глупава и високомерна". В момента излизам със същия човек. Дали все още мисли така, според теб?

Не ми вярвай, все ми е тая.
Нали в момента аз съм тази, която допреди 15 минути се въргаляше в леглото с момчето си, което, впрочем, покрива далеч по-високи претенции от грамотност, амбиции и т.н.

Chacho
04-18-2012, 12:09
Айде да ви разкажа една бърза приказка за овцата във вълча кожа:

Момчетата ги възпитават да са мили и грижовни. После порастват и искат да оплождат всичко шаващо. Никоя не им дава, щото са прекалено мили и грижовни. Живота ги научава, че не е такъв, какъвто са им го представяли вкъщи. Зарязват милото и грижовното, и почват да се правят на "мъжкари", като обръщат поведението на 180 градуса (уж). Вече някои женски почват да им пускат. Сега трябва да търсят отговорност от някой, че не им е казал по-рано за "истината", без да знаят, че има да долавят още хиляди нюанси, докато (ако) им се избистри. Така почват да хокат жените, че не им представяли истината, цялата истина и само истината; почват да им държат сметка. И се чувстват месии. Овци във вълчи кожи. Така и не се научават да хапват месце.

Сега очаквам и аз едносричен коментар като при Бълийвърката.

IWannaBeSedated
04-18-2012, 13:41
Селския манталитет, липсата на хигиена, както и прекалено високото самочувствие без покритие.

weti
04-18-2012, 15:54
Отблъсва ме да е някакъв курвар от онези,които подсвиркват на всяка фльорца.Не харесвам и такива със самочувствие до небето,мамини синчета и още но не се сещам.Най-важното в едно момче за мен е да е забавен и да ме привлича по някакъв начин.

NambyPamby
04-18-2012, 16:53
Главата си залагам, че отговарях в абсолютно същата тема преди около месец, сигурно отново пусната от теб. Тогава отговорих, че квото ме отблъсква в една жена, това ме отблъсква и в един мъж, но сега определено бих казала негативната нагласа. Типична българска черта е тва да се мрънкоти като за световно и все с рогата напред да се тръгва. Защо трябва тъпата тема да е "какво ви отблъсква", като може да е "какво ви привлича"? Не че темата пак няма да е изтъкана от клишета и няма да пишат в нея пак великите изключения, събрали се от цяла България в тоя куция форум, дрънкайки как се кефят на дълбоката душевност и ненавиждат всичко пошло, но все пак щеше да е в пъти по-добре.

ledenakrasota
04-18-2012, 17:03
Защо трябва тъпата тема да е "какво ви отблъсква", като може да е "какво ви привлича"? Не че темата пак няма да е изтъкана от клишета и няма да пишат в нея пак великите изключения, събрали се от цяла България в тоя куция форум, дрънкайки как се кефят на дълбоката душевност и ненавиждат всичко пошло, но все пак щеше да е в пъти по-добре.

"Тъпата" тема е тема като всички останали във форума, включително твоите теми. Щом форумът е "куц", какво дириш в него бря?! Клишетата са по целия свят. Не само у нас. Говориш за рога и бълваш негативи. Айде не ни мрънкай!

NambyPamby
04-18-2012, 17:07
Само искам да дишаш дълбоко, нЕма смисъл да се хабиш толкова, и без това няма да те направят модератор.

horacio
04-18-2012, 17:13
По-лесно ще ми е да кажа какво НЕ ме отблъсква :D
Най-важното е да е човек. Не в буквалния смисъл - да е човек, а не животно ;д
Да се държи човечно и нормално... не е много. Пък и както някой каза, това което ме отблъсква при момчетата ще ме отблъсне и при момичетата ;д пък са и доста нещата. Всичко си опира до възпитание и гледни точки и начин на мислене... морални ценности и т.н.

ledenakrasota
04-18-2012, 17:22
без това няма да те направят модератор.

Ясно защо плюеш. :lol:

Glamour92
04-18-2012, 17:24
1.Тесногръдието и ограничеността,както и липсата на каквито и да било интереси и желание за движение,развитие.
2.Прекалено ниското самочувствие и ясно различим комплекс за малоценност.
3."Тежък" характер,прекалена затвореност и изкривени представи,всичко това породено от разни неизлекувани/потиснати психически травми в миналото.
4.Неискреност,прикритост,дв уличие,нуждата да играе роли,да носи маска и да се изживява като неизлечим патологичен лъжец.
5.Най-вече-погазване и незачитане на личното ми пространство...мразя да се вкопчват в мен и да ме задушават,оставяйки ме с усещането за открадната лична свобода.

Това е.Някои точки се припокриват или са вследствие една от друга,ама карай...

loveca777
04-18-2012, 17:26
Животните са по-добри от хората хорацио
Иначе да ви кажа - в моето уж елитно даскало по български стандарти - 80 -90% процента от нас -момчетата до 18 годишна възраст се държат като олигофрени и рязарени глигани ;D , а кавалери , такива каквито ги описвате момичетата от форума -да ви кажа често не съществуват
И всеки независимо колко просташки се държи като си намери приятелка се кротва
А не знам някое момиче въобще да има любовна връзка с какъвто и да е човек, но да й харесва - да приказва лоши работи за него

toad
04-18-2012, 18:06
Логичното се случи , женската солидарност срещу Alabalaportokala :D

horacio
04-18-2012, 18:11
Животните са по-добри от хората хорацио

разбира се, но все пак не можеш да изградиш сериозна връзка или брак с животно ако не си някакъв откачен :D

x7aZzy
04-18-2012, 18:19
Повърхностното мислене, ограничеността, неграмотността, липсата на амбиции, ниското самочувствие, стремежът винаги да е център на внимание - това ме отблъсква у всеки човек. Без значение дали ми е приятел, познат или нещо повече.

umri
04-18-2012, 21:09
Таман ми стана забавно, вие спряхте..

пп. гугълнах 'самец'

irreparable_
04-18-2012, 22:14
Някои момчета не знаят какво искат , други се мислят за велики , за много пекани , а всъщност за нищо не стават .

Alabalaportokala
04-19-2012, 17:22
SisiStrange

А така ли било с пантерата. След като не в една тема тема сте спорили можеш ли да ми дадеш линкове към поне 10 такива? Ще чакам да го видя. Това няма да докаже, че не си пристрастна точно в тази тема, но ще покаже, че поне малко се мъчищ да защитиш думите си и автоматично да ти отдам кредит на доверие за останалите недоказуеми факти които твърдиш. Хайде давай ти си. Да не говорим, че ако тръгна да ви ровя мненията ще ти извадя доста повече теми в които сте на 1 мнение и се защитавате и адмирирате.

Втори абзац- явно не схващаш за какво ти говоря. За мене ти си тотален стрейнджър. Айде сега кажи ми защо трябва да вярвам на приказките и с какво това ми показва, че точно ти си златното изключение на форума?

Трети- ето пак. Виждаш, пантерата да използва думата пари. Само не разбрах къде видя да я използвам аз? Напълно излишен. Въпреки, че в днешно време, човек ако няма пари си е кръгла нула и вероятността да си хване приятелка е малка. Факт

Кифла- съгласен донякъде с опредлението, но не всяко момиче което е с неориентирана преценка за мъжете е кифла. И второ какво въобще гарантира, че ако някое момиче не си пада по изброените от мене типове мъже, няма да си хване мъж който пак да я тъпче и прави на парцал? Въпроса е ритуричен, не ми отговаряй.

Ама ти още ли спориш за 30-те лв?

Колкото до за 17-18 годишните поне 20 момичета (жени) между 25-30 години които са с мафиоти гангстери сутеньори и т.н. Както искащ ги наречи. Те дали не са по ориентирани от твоите приятелки. Е? Кой крив кой прав?

Не ми отговори на някои от въпросите…Защо?

PinkPan7her

Пантерке. Поеми дълбоко въздух. Пий една студена вода и тогава пиши мнения, че като гледам какви глупости пишеш лишени от всякакъв смисъл получавам обрив.

Я сега ти вземи да ми кажеш аджеба ти каква се явяваш в живота, че да ме засягаш? Споко нищо лично. Просто си карък. Когато, реша да пиша в тема все твоите мнения ми се изпречват насреща и все са пълни с глупости. Както и да е. Ако се държиш малко по прилично и напишеш мнение като хората може и да се напъна да ти обясня защото мнението с отблъскването е fail. Но като гледам това няма и да стане.

Ах, за приятеля ти. Великия ти приятел който не спря да споменаваш и хвалиш. Ясно ми е що за стока е щом търпи човек който използва изрази като „боли ме фарът” . Да не говорим, че това не е първата тема в която те виждам да използваш такива. И ти твърдиш, че си свястно момиче? Свестните момичета в моя живот имат елементарно възпитание и култура. При тебе май не е така

TheBeliver

Оле мале ако това ти е сериозното. Пак ти казвам чети мненията ми докрай, а не се хващай за определени неща. Е по обвиъс тролинг не бях виждал скоро. Ама ти не си обикновен трол. Мъчиш се да ми пробутваш ефтина ирония.

И като генерално. Пак повтарям. Форумите не са съдилища където да се въвличате в спорове. Защото боравим с трудно или невъзможно за доказване факти. Те са за изразяване на мнения и оформяне на дискусии. Нито вие на мен ще докажете твърденията си, нито аз на вас моите защото обикновено те са базирани на житейски опит. Ние един за друг сме непознати. Всеки може да говори каквото си иска. Кое истина и кое не трудно ще се отсее.

TheBeliever
04-19-2012, 17:34
TheBeliver

Оле мале ако това ти е сериозното. Пак ти казвам чети мненията ми докрай, а не се хващай за определени неща. Е по обвиъс тролинг не бях виждал скоро. Ама ти не си обикновен трол. Мъчиш се да ми пробутваш ефтина ирония.

Ако беше обърнал внимание на последното изречение в последният ми пост, щеше да забележиш за каква сериозност става дума.

Защо пак заобикаляш темата и зададените въпроси със странни опити за личностни категоризации?

Да, форумът е за изразяване на мнения. Това се прави и в тази тема. И изведнъж се появяваш ти, твърдейки, че изразените мнения по темата са неверни и изразилите тези мнения за позьори. Е кое от написаното в последния ти параграф отговаря на изписаното първоначално от теб?

SisiStrange
04-19-2012, 18:26
SisiStrange

А така ли било с пантерата. След като не в една тема тема сте спорили можеш ли да ми дадеш линкове към поне 10 такива? Ще чакам да го видя. Това няма да докаже, че не си пристрастна точно в тази тема, но ще покаже, че поне малко се мъчищ да защитиш думите си и автоматично да ти отдам кредит на доверие за останалите недоказуеми факти които твърдиш. Хайде давай ти си. Да не говорим, че ако тръгна да ви ровя мненията ще ти извадя доста повече теми в които сте на 1 мнение и се защитавате и адмирирате.

Линкове точно няма да седна да ти търся, защото ни помня заглавия, ни чак толкова се замислям. Най-прясни са ми темите за общата култура, за бавния и бързия секс, имаше преди и други подобни, в които нямаше как да сме на едно мнение. Твърде различни характери сме (поне форумно), че да съм съгласна с нея за всичко. Чаааак да се защитаваме и адмирираме... рядко. За тази тема специално щях да пиша и без поста да беше насочен към нея, а към което и да е момиче. Просто не разбирам ЗАЩО нападаш хора, които си изразяват мнението. И аз, и тя, и още доста момичета казаха, че искат добри момчета, които да нямат просташки речник, да не се държат зле с момичето, да са грамотни и прочие качества. Ти спориш. Не било така, искали сме лоши момчета, падали сме си по не знам си какви, но сме се престрували. И защо? За какво да седна да лъжа какви момчета харесвам в някакъв си форум? Айде някое момиче без приятел или самотно като цяло да се надява да получи хубав имидж и да открие приятели през нета, разбирам. Но и аз, и Пантерата, и The Believer сме хора, които си имат и приятели, и връзки, и достатъчно проблеми настрани от сайта, че да седим да ви впечатляваме. Аз си изказах мнението. И тя също. И колко още хора. А ти се захващаш да спориш. Нима ти по-добре знаеш какви момчета търся и харесвам аз, или тя, или кое да е друго момиче от темата? Да ме познаваш? Да си ме виждал мен или приятеля ми и да знаеш какви са ни критериите?

Втори абзац- явно не схващаш за какво ти говоря. За мене ти си тотален стрейнджър. Айде сега кажи ми защо трябва да вярвам на приказките и с какво това ми показва, че точно ти си златното изключение на форума? Не си длъжен да вярваш. :) Какво точно очакваш да направя? Да постна моментите ми с моя човек, за да видиш, че е свестен и си го харесвам такъв ли? Или да си постна дипломите и трудовия договор, за да се знае, че не плямпам напразно относно развитие? Няма как да докажеш какъв си на някого през нета. Въпросът е, че не можеш да окачествяваш някого така категорично и да го слагаш в някакви сухи статистики без въобще да имаш какъв да е поглед над живота му.

Трети- ето пак. Виждаш, пантерата да използва думата пари. Само не разбрах къде видя да я използвам аз? Напълно излишен. Въпреки, че в днешно време, човек ако няма пари си е кръгла нула и вероятността да си хване приятелка е малка. Факт. Засичала съм ти и други постове, свързани точно с парите. Аз, за момичета, хванали си гадже заради парите му, не мога нищо да кажа. Приятеля ми не беше богаташ, когато тръгнахме и близо 1 година сме си се обичали и без да ми купува парцалки и да ме води на почивки. Тъй че там мога само да свия рамене и да кажа, че аз момиче, хванало си момче за пари, не познавам. Не, че ги няма. Но аз такава не знам. Явно движа в добри среди.

Кифла- съгласен донякъде с опредлението, но не всяко момиче което е с неориентирана преценка за мъжете е кифла. И второ какво въобще гарантира, че ако някое момиче не си пада по изброените от мене типове мъже, няма да си хване мъж който пак да я тъпче и прави на парцал? Въпроса е ритOричен, не ми отговаряй. Изборът на мъж е свързан, колкото с любов и привличане, толкова и с разсъдък. За мен момиче, което е съгласно да бъде третирано като парцал, не е особено интелигентно и е с много лоша преценка. Всеки може да разбира това, както си иска.

Ама ти още ли спориш за 30-те лв? Ти повдигна въпроса и ти отговорих.

Колкото до за 17-18 годишните поне 20 момичета (жени) между 25-30 години които са с мафиоти гангстери сутеньори и т.н. Както искащ ги наречи. Те дали не са по ориентирани от твоите приятелки. Е? Кой крив кой прав? Не са. Никой, който се замесва в такива каши, не е ориентиран.

Не ми отговори на някои от въпросите…Защо? Като например?

.

10те букви...

raror
04-19-2012, 20:36
Привлича ме самоувереността, нормалното поведение на нормален човек, който не е надут, но не е и залупен.
Ддз.

И аз като теб, само дето без т'ва за привличането :D

anonymous708973
04-20-2012, 12:30
PinkPan7her

Пантерке. Поеми дълбоко въздух. Пий една студена вода и тогава пиши мнения, че като гледам какви глупости пишеш лишени от всякакъв смисъл получавам обрив.

Я сега ти вземи да ми кажеш аджеба ти каква се явяваш в живота, че да ме засягаш? Споко нищо лично. Просто си карък. Когато, реша да пиша в тема все твоите мнения ми се изпречват насреща и все са пълни с глупости. Както и да е. Ако се държиш малко по прилично и напишеш мнение като хората може и да се напъна да ти обясня защото мнението с отблъскването е fail. Но като гледам това няма и да стане.

Ах, за приятеля ти. Великия ти приятел който не спря да споменаваш и хвалиш. Ясно ми е що за стока е щом търпи човек който използва изрази като „боли ме фарът” . Да не говорим, че това не е първата тема в която те виждам да използваш такива. И ти твърдиш, че си свястно момиче? Свестните момичета в моя живот имат елементарно възпитание и култура. При тебе май не е така

Драги, имам си едно простичко правило - отнасям се с хората така, както те се отнасят с мен. След като ме наричаш "проста овца", съм в правото си да използвам каквито изрази намеря за добре. Ще ме извиняваш.
Пишеш много, не казваш нищо. След като не щеш да се обосновеш и изказваш велики тези като "мненията ти все са пълни с глупости", аз няма да се занимавам повече. Това с приятеля ми дори няма да го изкоментирам.
Лек ден.

halfbloodangel4
04-20-2012, 13:15
Най-много ме отблъсква, когато някой се прави на такъв какъвто не е, за да го харесам.Не харесвам глупави, самовлюбени, надути и агресивни момчета. :)

пAteNцЕ
04-20-2012, 14:05
отблъсква ме :
простащината
правенето на "велик"
дуенето като паун пред мен
правенето на глупави забележки
когато няма акъл и не прави нищо по въпроса защото го мързи и не му пука
мързелът и непукизма също
заяждането
псуването като каруцар
зверското напиване
да се прави на нещо което не е само за да ме впечатли :д

umri
04-20-2012, 14:13
Аре приключвайте спора, че ми писна.

пп. алабала, като пишеш за мен - винаги в пълен член.
ВеликияТ ти приятел.

Iv4eto7
04-20-2012, 18:56
Задължително трябва да може да ме разсмива и да ме подкрепя когато имам нужда. Отблъсква ме простащината, лошата хигиена и некавалерското поведение. Има и още мн неща, но да не изпадаме в подробности

w0sh
04-20-2012, 19:27
присъствието на пенис.

Hilary_
04-20-2012, 19:40
Отблъскват ме недораслите лигльовци.
Липсата на всякакво възпитание.
Крайностите, в които изпадат. (включва и външния вид)

babity
04-20-2012, 20:14
Мразя пискливи гласове и дънки, навряни в обувките. Това е непростимо! Иначе... отблъскват ме неориентираност, безхаберие, прекалено безгрижие (което обикновено струва скъпо за родителите), липса на амбици... такива неща. Самовлюбеност. Имам някаква търпимост към шумутевици и пиянско-селски изпъления, но няк'ви мачовщини и побойнически наклонности не ги приемам. Горе-долу това е от раз, за което се сещам.

teflondon
04-21-2012, 22:06
ех тоя @umri бе,

как напряга само, кво го хвалите и кво си го хвали пантерата

съжалявам за офф-а, ама и двамата са яко противни :)

umri
04-23-2012, 22:18
ех тоя @umri бе,

как напряга само, кво го хвалите и кво си го хвали пантерата

съжалявам за офф-а, ама и двамата са яко противни :)

Не ми чати ти тук, а ако имаш нещо да ми казваш, ми отговори във фейсбука. Много беше отворен в началото, ама се покри и никъв те няма.

againstyou
04-26-2012, 16:44
Надути,които се подиграват с хората,тоест избиват по този начин комплексите си.Пълните хора .. в смисъл нямам нищо против тях,но не мисля,че някой с наднорменно тегло би ме привлякал,да има брада..ама не примерно няколко косъмчета,които не се забелязват много ами браада. ;д Да се държат грубо,прекалено много да се грижат за външния си вид (тънки вежди,'фешън'' прически),които се лигавят,които занимават няколко момичета едновременно,мислейки се за ''играчи''.

anonymous708973
04-26-2012, 17:01
Не ти харесва брада о.О Не говорим за храсталак на лицето, а за добре оформена брада. Не ти харесва
ТОВА (http://woman.hotnews.bg/static/uploads/content/12/79305643407752901_8iHiDAp2_f.jpg)? Омг.
:D

PullMeCloser
04-26-2012, 17:52
^ Защо ти се вижда толкова странно? Много хора не харесват брада, не понасят и боцкането от леко наболата, токато аз го обожавам, както и да пипам лице с брада.

Отблъсква ме селско поведение, ДИАЛЕКТ, ниска интелигентност, отблъсква ме и липсата на амбиции, това не само в мъжете, а като цяло в хората, с които контактувам. Отблъскват ме мърльовци, неподдържани хора като цяло, слабохарактерни мъже. Мога да продължа да пиша, но ако се впусна в разсъждения, пак ще стане дълго.
Не съм изчела мненията, само последните няколко и отговарям директно на заглавието.

Chacho
04-27-2012, 09:05
Отблъсква ме селско поведение, ДИАЛЕКТ

Ееее, свАли таа летва две глАви надоле де

Sexpert
04-27-2012, 13:11
А тя от къде ме познава достатъчно добре, че да ми налага някакви интересни характеристики? Това беше 2-рия въпрос който трябваше да зададеш и към нея ако беше обективна в мнението си. Но, ти си пристрастна и предубедена да защитиш голямата си форумна приятелка. От тука и разговора започва да рухва. Какво и да кажа няма да има особен смисъл така като ти си повлияна от горенаписаните неща. Около себе си не виждаш такова нещо, това го ТВЪРДИШ ТИ именно тази която си пристрастна, но това доказва ли нещо? Не, всъщност думите ти нямат никаква стойност. И в крайна сметка форумите са затова. Да се изразяват мнения и образуват дискусии. А не да се въвличаме в спорове за относителни недоказуеми неща които ковстват време и нерви, но и не се стига до важни градивни изводи и причинно-следствени връзки. Да, ако искам мога да те причисля към тези 90-95% защото нищо в думите ти (действията) не ми показва че си от изключенията ти както и обратното. Въпрос на гледна точка.

И стига с тези кифли вече. Изтъркахте се да се оправдавате за всичко с тях. Не върви вече. Логиката ви е странна- някое момиче харесва лошо момче автоматично става кифла... После защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.

Колкото до 17-18 годишните. Ох тцтц заблудата е голямо нещо наистина.

Ах, да. Ти беше онази симпатяга която заедно с пантерата се мъчеше да ме убеди, че било невъзможно да давам по 30 лв на ден за храна само защото се наяждате с по- малко. Сега започвам да съжалявам, че отделих 5 минути да напиша това мнение.

Поздрави

Обичам да чета/слушам мнението на хора, които разсъждават и могат да боравят с широк набор от думи/изрази, които са използвани правилно спрямо правилата на българския език. Радвам се, че все още се срещат такива индивиди.Мерси.
Не подкрепям нито едната страна на спора, нито другата. Просто ми беше приятно да чета написаното.

Chacho
04-27-2012, 13:18
Ми тогава хвани няколко книги на български език, та да не се впечатляваш от такива мнения.

Sexpert
04-27-2012, 14:01
На фона на растящата деградация, която се забелязва в моите връстници, и не само, изчерпателни и обосновани мнения са впечатляващи - да.

И как достигна до извода,че не съм чел ,,български книги,, и пишеш някакви безсмислици, от които нито ти, нито аз имаме полза.
Бих желал да разбера как стигна до този извод. Ясно и изчерпателно щом си чел/чела ,,книги на български език,, , а аз изглежда не съм.

Chacho
04-27-2012, 14:32
Щото се впечатли от спазваните правила на българския език, за които не искам да се заяждам, но очевидно не са спазвани като хората в мнението. Нито пък е впечатляващо като изказ. Всъщност, проблемът ми не е с Алабалапортокала (бе и с него е), просто ви е много занижен критерият за качественото, а същевременно критикувате "младото деградиращо общество".

anonymous708973
04-28-2012, 05:11
Щото се впечатли от спазваните правила на българския език, за които не искам да се заяждам, но очевидно не са спазвани като хората в мнението. Нито пък е впечатляващо като изказ. Всъщност, проблемът ми не е с Алабалапортокала (бе и с него е), просто ви е много занижен критерият за качественото, а същевременно критикувате "младото деградиращо общество".

Точно.
Да ви имам критерия за качествено.

anonymous708973
04-28-2012, 05:22
Поиграх си малко, за да видиш "грамотното" мнение в действителност.
Дори не претендирам, че успях да видя и поправя всички грешки.

А тя от къдe ме познава достатъчно добре, че да ми налага някакви интересни характеристики? Това беше 2-рия въпрос, който трябваше да зададеш и към нея, ако беше обективна в мнението си. Но, ти си пристрастна и предубедена да защитиш голямата си форумна приятелка. От тука и разговора започва да рухва. Какво и да кажа, няма да има особен смисъл така, като ти си повлияна от горенаписаните неща. Около себе си не виждаш такова нещо, това го ТВЪРДИШ ТИ, именно тази, която си пристрастна, но това доказва ли нещо? Не, всъщност думите ти нямат никаква стойност. И в крайна сметка форумите са затова. Да се изразяват мнения и образуват дискусии. А не да се въвличаме в спорове за относителни недоказуеми неща, които ковстват време и нерви, но и не се стига до важни градивни изводи и причинно-следствени връзки. Да, ако искам мога да те причисля към тези 90-95%, защото нищо в думите ти (действията) не ми показва, че си от изключенията ти- както и обратното. Въпрос на гледна точка.

И стига с тези кифли вече. Изтъркахте се да се оправдавате за всичко с тях. Не върви вече. Логиката ви е странна- някое момиче харесва лошо момче- автоматично става кифла... После защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо- отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.

Колкото до 17-18 годишните. Ох, тцтц, заблудата е голямо нещо наистина.

Ах, да. Ти беше онази симпатяга, която заедно с пантерата се мъчеше да ме убеди, че било невъзможно да давам по 30 лв на ден за храна само защото се наяждате с по- малко. Сега започвам да съжалявам, че отделих 5 минути да напиша това мнение.

Поздрави.

Съжалявам, ама явно не подкрепям гледната ти точка, че в пост, в който липсват запетаи пред "който" и "защото", е грамотен. Отделно от това, на моменти имаше ясни граматични грешки, с които не се занимавах.

Violenza
04-28-2012, 05:48
На външен вид - всичко типично женско ме отблъсква. Нежни черти на мъжко лице - ужасно е. Неподдържаността също, като нямам предвид обезкосмяване и скубане на вежди, а просто основните неща свързани с това да не изглежда занемарен.
Като цяло с външния вид съм склонна да направя компромиси, за разлика от характера.
Като характер - мразя груби мъже, лигльовци, фантазьори, самохвалковци, несамоуверени, срамежливи, доверчиви, лицемерни(когато не се налага), без амбиции, неперспективни и т.н. Тук мога да изброя много неща и не съм склонна да направя компромис с нито едно от тях, когато става дума за сериозни отношения.
Обичам властни мъже, които знаят какво искат от живота.

Sexpert
04-28-2012, 07:22
Еми човек от няколко дни се навъртам и чета в тоя форум и от четенето на толкова retarded изказвания такива пълни и ясни се забелязват. А за четенето на специално български книги, чел съм когато е трябвало и дали е достатъчно или не - не мисля, че засяга някого от тук. Нямам намерение да водя спорове, дай да си оставим ,,спора,, , защото до никъде няма да стигнем и само спамим.

Nakadah
04-28-2012, 07:55
Еми човек от няколко дни се навъртам и чета в тоя форум и от четенето на толкова retarded изказвания такива пълни и ясни се забелязват. А за четенето на специално български книги, чел съм когато е трябвало и дали е достатъчно или не - не мисля, че засяга някого от тук. Нямам намерение да водя спорове, дай да си оставим ,,спора,, , защото до никъде няма да стигнем и само спамим.

Радвам се, че има поне 1 младеж в този форум който знае достатъчно български думи, че да може да се изкаже свободно на собствения си език.

jghgh
04-28-2012, 10:21
На външен вид - всичко типично женско ме отблъсква. Нежни черти на мъжко лице - ужасно е. Неподдържаността също, като нямам предвид обезкосмяване и скубане на вежди, а просто основните неща свързани с това да не изглежда занемарен.
Като цяло с външния вид съм склонна да направя компромиси, за разлика от характера.
Като характер - мразя груби мъже, лигльовци, фантазьори, самохвалковци, несамоуверени, срамежливи, доверчиви, лицемерни(когато не се налага), без амбиции, неперспективни и т.н. Тук мога да изброя много неща и не съм склонна да направя компромис с нито едно от тях, когато става дума за сериозни отношения.

Коя зодия си?

chikitaaa
04-28-2012, 11:38

съгласна съм с това, само бих казала "не харесвам" вместо "мразя" за доверчивите. всичко друго е точно :)

Violenza
04-28-2012, 15:11
само бих казала "не харесвам" вместо "мразя" за доверчивите
Да, уместна забележка. В случая под "доверчив" имах предвид някой твърде доверчив човек, което отива към наивност.

jghgh, януарски козирог съм.

broken_devil
04-28-2012, 15:38
Не ме кефят прекалено превзети момчета,които мислят само за собственото си его и гледат да се самоизтъкват.Също и такива дето мислят само за цигари,алкохол,дрога и секс и се чудят къде да си похарчат парите,вместо да свършат нещо полезно за себе си и да се развиват в правилна посока.Дразнят ме и такива,които пък са прекалено затворени в себе си и не могат да заговорят едно момиче от срам.Също мразя,когато момче харесва момиче и вместо да и го каже, я кара да ревнува..супер тъпо е!

magita
04-29-2012, 21:21
1. Обръщам най - голямо внимание на характера:
- Че са по-големи клюкари от жените
- Не могат да не се хвалят като са забили някоя пичка и как са и разцепили сливата..
- говорят унизително за дадена жена
-са по-женствени от мен
- нямат ни най - малка елементарна обща култура
И подобни.
2. Не обръщам в доста от случаите внимание на външния вид, но ме дразнят такива, които:
- имат по - тънки и оформени вежди от моите.
- прекалено тесните дънки и розовите тениски.[/QUOTE]

ledenakrasota
04-29-2012, 21:38
Назад пишете за диалектите. Намирам ги за много сладки, защото в момента виждам отражение на старобългарския език, който изучавам и мога да видя до къде е стигнал,защо и как се е запазил в конкретно отношение. МИекото произношение ме кефи! Искам да съм родом от вЛана и да имам такъв говоЛ аджаба. [-(

anonymous708973
05-01-2012, 06:42
Супер сладко е да ми каже "Че одиме ли у моло", няма що.
Или "човйееееееек, благодарЯЯЯЯЯЯЯ". Айде, второто се трае, пък и съм свикнала, защото ходя в Бургас от малка, ама след 307655 път, в който чуеш "благодарЯ" в стил Лили Иванова, ти писва.

PullMeCloser
05-01-2012, 06:44
И аз мразя меко произношение. Питате ли ме какво ми е, като живея в Бургас?! :Д

bloodyF
05-01-2012, 07:52
Ддз.

АБСОЛЮТНО.
и ме отблъскват такива ''мъже'', които се цупят за най-малкото или се агресират и скачат на бой за нищо.
нечистоплътни,миришещи,обл ечени в момичешки цветове и с ултра тесни дънки също.
такива, които си оформят веждите твърде много, епилират си крака,ръце и т.н. също.
тъпи момчета, такива, които не вършат нищо и разчитат на мама и тати за всичко.

Anonys
05-01-2012, 08:01
Имам един приятел, който е голям, ама голям пич, но пък за всяко нещо се хвали и няма човек, който да не е разбрал. Та какво мислите за него ?
А и също кой бихте избрали - Стегнато и мускулесто тяло на момче + няма мозък; Кльоштавичък + мозък ?
Може и вариянта стегнато и мускулесто + мозък :D

fizzyg
05-01-2012, 08:09
Най-много ме отблъсква ''просташкото'' им държание,голямата доза перверзност и отвартителните навици да се ''чешат някъде''.Ами това е..:D
А ме кефи чувството за хумор,мега доброто държание към момичета и плочки :D Да не са надути,ако е възможно..

anonymous708973
05-01-2012, 18:50
Най-много ме отблъсква ''просташкото'' им държание,голямата доза перверзност и отвартителните навици да се ''чешат някъде''.Ами това е..:D
А ме кефи чувството за хумор,мега доброто държание към момичета и плочки :D Да не са надути,ако е възможно..

Айде поредната...
С това "мега добро държание към момичетата" ще ти е писнал след 2 седмици.

Anonys
05-01-2012, 18:55
Аз си мисля, че ако аз имам "мега добро държание към момичетата", ще съм няк'ъв "тъпак", който ходи след момичето и върши всичко, което тя поиска и да се държа като някакъв 'гей'. А т'ва е мега тъпото.

Chacho
05-01-2012, 18:57
Истината е някъде между "не толкова доброто държание" и "Гига-супра-мега-трипъл-бийбър-мошно-якоповече-Годзила доброто държание"

anonymous708973
05-01-2012, 19:24
Аз си мисля, че ако аз имам "мега добро държание към момичетата", ще съм няк'ъв "тъпак", който ходи след момичето и върши всичко, което тя поиска и да се държа като някакъв 'гей'. А т'ва е мега тъпото.

Правилно мислиш.
Истината е, че трябва да имаш различно отношение към твоето момиче и останалите момичета. И различното в отношението не се изразява само в наличието на целувки и секс.

ss9
05-01-2012, 20:38
Добре ако ви слуша човек, ще каже, че надутите момчета никой не ги харесва.. ама май не е така? То и ние сме така де... никой не харесва кифли и курви, ама докато не му се предложат.. То затова хората са казали "За мъжа курва е тази жена, която пуска на всички, само не и на него"

Chacho
05-01-2012, 20:47
Добре ако ви слуша човек, ще каже, че надутите момчета никой не ги харесва.. ама май не е така? То и ние сме така де... никой не харесва кифли и курви, ама докато не му се предложат.. То затова хората са казали "За мъжа курва е тази жена, която пуска на всички, само не и на него"

Никой не харесва надути БЕЗ ПОКРИТИЕ. Имай си основата, пък се напъвай. Тоест, ако имаш основата, няма да се напъваш, а ще си проличава само.

ss9
05-01-2012, 20:50
Никой не харесва надути БЕЗ ПОКРИТИЕ. Имай си основата, пък се напъвай. Тоест, ако имаш основата, няма да се напъваш, а ще си проличава само.
Точно, много са малко тези, дето не се правят, а наистина са такива, но повечето не го показват.. А то надут е самочувствие без покритие, самочувствието с покритие вече е нещо друго. Та това казвам, колко такива хора тип "въздух под налягане" има, и уж не ги харесват.. ама им се мятат сами?

Chacho
05-01-2012, 20:58
Точно, много са малко тези, дето не се правят, а наистина са такива, но повечето не го показват.. А то надут е самочувствие без покритие, самочувствието с покритие вече е нещо друго. Та това казвам, колко такива хора тип "въздух под налягане" има, и уж не ги харесват.. ама им се мятат сами?

Щото търсят другото. Алтернативата на надут не е скромен. Делим ги на със и без покритие. И както ние мъжете ослепяваме за недостатъците, когато ни грабне някое девойче, така и те ослепяват понякога (особено ако нямат опит) за надутите пичове.

anonymous708973
05-01-2012, 21:09

Не се мятам на такива, затова не мога да ти отговоря на това. Никога не съм смятала, че любовта е сляпа.

sladur4etyYy
05-02-2012, 08:12
Истината е, че трябва да имаш различно отношение към твоето момиче и останалите момичета. И различното в отношението не се изразява само в наличието на целувки и секс.

точно така. невероятно смешни са ми тези, които се правят на големите ''свалячи'' и се пробват на всяка срещната със заучени фразички. няма шанс да ме впечатли подобно отношение. а супер милите и добри момченца по принцип са свестни, само че просто няма кой да ги вземе насериозно, защото нямат силата да кажат ''не ме занимавай с глупости'', когато се налага (и не само на момичетата, а и на другите момчета).

въобще, за мен е много важно 1 мъж да си има твърди принципи и да ги отстоява, както и да си държи на думата, без значение от обстоятелствата. за да ме задържи, той трябва да е много, много силен характер, но силата далеч не се изразява в лошо отношение, както някои хора по- горе са се изказали. напротив, перченето, грубото отношение и това от типа ''виж ме кой съм аз, ш' правиш, к' вото искам, щот' съм мега як'' направо ме отвращава.

не ми харесва и прекалената суета у 1 мъж, той би трябвало да мисли за доста по- важни неща от това колко още косъмчета да си оскубе от веждичката.

не понасям и лицемерието, клюкаренето и сплетните. под достойнството са ми тези неща, а какво остава пък 1 мъж да се държи така клоунски.

диалектите и мекият говор и на мен са ми ужасно селски, бъркат ми в мозъка направо. :Д

за това се сещам засега, но със сигурност пропускам някои неща.

бих попитала всички момчета тук, които изповядват философията, че колкото по- груб си с някое момиче, толкова повече тя лудва по теб, колко им е била най- продължителната връзка и биха ли я определили като пълноценна.

Nakadah
05-02-2012, 08:42
Почнахме с диалектите майна, сигурен съм че нито 1 от вас няма диалект...

betunka
05-02-2012, 12:17
отблъскват ме самовлюбени, надути момчета, които всъщност нямат нищо в главата си и говорят като най-големите простаци от село... такива, които се правят на интересни пред приятелите си, като отново демонстрират просташкото си държание и си мислят, че са интересни

ledenakrasota
05-02-2012, 13:44
Супер сладко е да ми каже "Че одиме ли у моло", няма що.
Или "човйееееееек, благодарЯЯЯЯЯЯЯ". Айде, второто се трае, пък и съм свикнала, защото ходя в Бургас от малка, ама след 307655 път, в който чуеш "благодарЯ" в стил Лили Иванова, ти писва.

Затова се ходи във вЛана и Юсе! :D

Muaythaifighter
05-02-2012, 14:59
бих попитала всички момчета тук, които изповядват философията, че колкото по- груб си с някое момиче, толкова повече тя лудва по теб, колко им е била най- продължителната връзка и биха ли я определили като пълноценна.

3 sedmici , po 5 puti na den sa ebahme , ne bih q opredelil kato pulnocenna , ma si go zaslujavashe shot beshe golqma kurva i tva iskashe i go poluchavashe

Torn
05-02-2012, 16:39
Реших да изчета цялата тема и всъщност не притежавам ако не всички поне повечето от тези качества ( перфекти няма ). И все пак в момента съм без гадже , може да е от около месец но все пак :D И донякъде не съм съгласен с тези неща , защото наистината момичетата си падат по тежкарите повече , отколкото по останалите момчета :)

anonymous708973
05-02-2012, 16:46
Реших да изчета цялата тема и всъщност не притежавам ако не всички поне повечето от тези качества ( перфекти няма ). И все пак в момента съм без гадже , може да е от около месец но все пак :D И донякъде не съм съгласен с тези неща , защото наистината момичетата си падат по тежкарите повече , отколкото по останалите момчета :)

Интересното е, че това никога няма да го чуеш от момче или мъж, на който му върви с момичетата. И нямам предвид тежкари. Макар че то си зависи и от твоята дефиниция на думата.

Chacho
05-03-2012, 09:36
Интересното е, че това никога няма да го чуеш от момче или мъж, на който му върви с момичетата. И нямам предвид тежкари. Макар че то си зависи и от твоята дефиниция на думата.

Не знам дали добряците по-трудно схващат идеята или тези, които боготвотрят тежкарството. И в двата случая ще се озориш да обясняваш ;)

ledenakrasota
05-03-2012, 10:26
Ако спрете да съдите по клишетата и приемате хората по това дали си пасвате с тях или не, ще се почувствате много по-добре. :)

littlecrush
05-03-2012, 16:23
ммммммммммм ......... отблъсква ме когато момче си мисли , че може да има всяка и флиртува с 2-3-4-5 момичета .. когато постоянно натрапва нещо ... когато използва первезни шеги ПОСТОЯННО .. харесва ми леко первезно поведение - да .. ама те си мислят , че като се държат като разгонени каруцари ще си паднем по тях .. дразни ме да се прави на тешкар тип : оОоо виж колко съм як като пуша / удрям момиче по задника / псувам като селянин ... мразя да ми се правят на шефове ... и да обиждат (дори на шега) за да привлечат внимание ...................... !

ALetterFromTheSky
05-03-2012, 16:43
Що ли не се учудвам , че сте направили темата на помия отново ... все трябва некви да философстват и да се джавкат през мониторите... ми то така е най-лесно

по темата- дразни ме високото его, прекалени изисквания, игнориране, неподдържаността като цяло без да изпадам в ненужни подробности . Не мисля да изписвам цели фермани някак е безсмислено, защото никой не е перфектен чааак дотолкова

paradosou
05-03-2012, 20:31
Външност:
някви с излишни мазнини/прекалено мускулести
кофти хигиена (неподдържана коса, мазна кожа с дефекти, забравени от Господа зъби, не достатъчно често посещаване на банята хД)
трета вежда/идеално гладки навсякъде

Характер:
*без чувство за хумор и лесно засягащи се; cамоиронията в здравословни количества е полезна понякога. Абе ако му е ампутирано чувството за хумор, тва си е липсваща важна част от емоционалната интелигентност.
*шаблонни типове. Харесвам хора с разчупено мислене и собствен подход, виждания.
*статици разни - такива, които могат едва ли не цял живот да не помръднат никъде. Развитието издига, пък е и динамично и не можеш да скучаеш с такъв човек.
*мрънкащи женчовци, на които основното им занимание е да недоволстват и в същото време нищо да не правят, за да променят по някъв начин тва, дето не им харесва.
*прекалено емоционални и чувствителни. Другата крайност също не ме кефи; идеалният вариант е да е по средата някъде.
*скучни, неидейни, прекалено пасивни, консерви, без свои занимания и собствен свят
*с ниска обща култура
*социално неадекватни
*неспособни да се защитават
*агресивни

anonymous708973
05-04-2012, 05:58
Блаа, забравих самосъжалението.

NomNomNom
05-04-2012, 10:47
^^ Самосъжаление
- пасивност
- ако ще и да не е образован, пак може да е умен/интелигентен, но ме отблъсква простотията
- консервативност, педантичност, перфекционизъм
- има хора, които правят много неща, без да ги искаш, без да са нужни, за да те карат след това да си длъжен да им връщаш. Това просто ме ужасява, причаната поради която гледам да правя повече неща самостоятелно. А по-често тази черта съм я виждала при мъже.
- твърде арогнатни. По арогантност имам в предвид - прекалено, ама прекално изразен егоизъм. Приемам го в много високи количества, обаче имам и една горна граница.
- емоционално незрелите хора на възраст под 25 са окей, но след това не ме кефи. Общо взето, човек на тази възраст трябва да е научил да се справя с живота. Дразня се на хора, които позволяват на родителите си да ги контролират на тези години. И дето слушат мама и тате само. Т.е., дразни ме толкова несамостоятелно мислене.

Като се замисля, ако приятеля ми се превърне в отвратителен като ценности човек, дори и да се занимава с незаконна дейност, дори и да е необразована мутра - докато не се опитва да ме подчинява, а се уважаваме взаимно и т.н. - ще съм с него.
Някак, важно е, като сме си двамата, да сме само двамата, не да сме конкуренция, та дори и да сме в конкурентни лагери, пак.
Да не се смесва работата с личния живот, както и разногласията, свързани с работа и наука. А с приятеля ми имаме такива, той мисли, че съм с тъп даскалски манталитет, а аз мисля, че просто приказва глупости дава малоумни мнения по теми, дето не е запознат със ситуацията.
Съответно, когато някой напада нещо, като инстинкт ни е да станем защитници, и често спорим за безсмислени неща, защото без да се усещам защитавам обективно нещо, а него пък го е трогнало от емоционална страна и просто иска подкрепа, или обратното.

Но това не трябва да има общо с другите отношения. Трябва да има уважение и на двете страни, проблеми винаги ще има, важното е с годините да намаляват, не да се увеличават.

DisappointedDreamer
05-04-2012, 11:31
Що ли не се учудвам , че сте направили темата на помия отново ... все трябва некви да философстват и да се джавкат през мониторите... ми то така е най-лесно

Не знам за какви глупости говориш. Темата въобще не е направена на помия. Фолсофтстваме, да, вместо да говорим празни приказки като индивиди кат теб. И не се джавкаме през мониторите, ами точно обратното - изявяваме позиции, мнения и тези, които защитаваме с аргументи.

А ти душко к'во правиш? Нищо.

то така е най-лесно

confused_hell
05-04-2012, 11:55
Отблъскват ме такива, които псуват без прекъсване и такива, които плюят (леле, ненавиждам някой да ми храчи наоколо. ;х)
- които говорят, говорят, говорят, говорят, говорят, говорят и никога не се усещат, че не са сами и че разговорът се води от двама души. Особено ако говорят пълни глупости, лишени от всякаква мисъл, ей такива най-обичам...
- тези, които на думи са страшно велики, а дойде ли момент да си защитят момичето се свиват и гледат тъпо (дъ, много е кофти - накрая ти е кофти хем от обидата/проблема, хем от спеклото гадже, което веднага след историята отново започва да се пали "ама да видиш какво щях да го направя". дъ, видяхме...)
- прекалено големи нерваци... да, човек може да си изпусне нервите от време на време, ама това да става системно, за някакви пълни дреболии... не, мерси
- и прекалено големи ревнивци... блах. Тук спадат и тези обсебващите, които имат навика да поставят какви ли не забрани тип "Ама няма да излизаш с бфф-то ти, ще излизаш само с мен!". Мдам, разбира се.
- онези, които изобщо не се интересуват от лична хигиена - говорим за елементарно къпане, миене и пране, не за някакви "оххх, трябва да си оскубя веждитиии"
- "The world is mine!"/Аз съм по-по-най! ('ма без покритието...)
- ограничени, тесногръди, неамбицирани, мързеливи, раздаващи се бясно на кючеци и незачитащи други музикални вкусове (към това число влизат и много момичета, 'ма както и да е)

Хм. На първо време това се сещам.
Моите критерии са същите.. И мога да кажа,че от всичко най ме дразни да не се зачита чуждото мнение ...