PDA

View Full Version : Харесвате ли класа си?

ShinySmile
04-21-2012, 17:36
Харесвате ли класа си и разбирате ли се със съучениците си ? Аз лично много харесвам хората в класа си.. всеки е различен, но най-важното разбираме се и няма интриги и караници и всеки ден е забавно с тях. :)

SmilezZz
04-21-2012, 20:45
Всъщност - не ми харесват кой знае колко. Голяма част от тях са надути и мислещи се за велики. За сметка на това има и такива, които струват, но са рядкост.

Всеки ден има някаква интрига в нашия клас, макар от време на време или всъщност през цялото време да е забавно. Т.е. едновременно хем е забавно, хем пълно с интриги.

Разбирателство? Може би има, просто аз предпочитам да си губя времето с други хора, с приятели или познати от другите класове, отколкото с моя.

SunT
04-21-2012, 20:50
Аз и в друга тема съм писала колко отвратителен клас имам.. Се има някви интриги, уж са нови а все са си същите... С нетърпение чакам новото даскало.

GLaDOS
04-21-2012, 22:02
Не. Има няколко човека ,които заслужават уважение ,другите са жалки ... и даже няма и да ми липсват !

nIkEnCeTy_bE
04-22-2012, 10:42
Малко са хората, с които мога да си говоря сериозно, а аз държа на точността. Бъзикаме се, оке, но не обичам, когато съм сериозна да ми се лигавят и ад го обръщат на майтапи. Винаги е забавно, весело, но не бих казала, че сме задружен клас. Има интриги между отделните хора, но аз съм далеч от това.

bloodyF
04-22-2012, 11:58
тц
момчетата са инфантилни глупачета, момичетата са пичове..имам няколко много близки приятелки и с тях си движа горе-долу;
повече се разбираме с момичетата..по-задружни сме сякаш

IWannaBeSedated
04-22-2012, 17:04
Общо взето глупаци с няколко изключения.

borkata11
04-22-2012, 17:57
В момента съм в третия си клас и не мога да си представя как може да съм харесвал предишните си 2. Като се върна назад във времето виждам само детинщини, простотии и интриги. Сегашния ми клас промени представите ми за разбирателство и задружност. Всеки поддържа максимално добри взаимоотношения с другите, без лицемерие, без интриги, без разделение.