View Full Version : Как да кажа на баща ми че имам татус? ПОМОЩ!!!
Преди около месец си направих татус. Майка ми знае, но баща ми НЕ. Питала съм го какво мисли за това изкуство и е против... Та въпроса ми е как да му кажа, че вече съм си направила така че да го възприеме най-лесно?
На колко си години ?
Щом майка ти знае, най-добре ще е двете с нея да седнете с баща ти и да му обясните как стоят нещата. Казваш му тази татуировка значи нещо за мен, прави ме щастлива, много си я харесвам и ако е толкова не съгласен го молиш поне да уважи избора ти.
;)
SmilezZz
04-22-2012, 07:44
Най - добре е наистина с майка си да действаш.
Аз просто му казах...."Тате,значи вече съм на 16 почти 17,тялото си е мое,направиш си татус."Той не реагира както очаквах,просто каза "Ми така си решила,добре...само не забравяй да го мажеш и почистваш.Честито" след това не ми се сърди,само ми каза когато правя следващият да му кажа преди това.
In*The*Face
04-22-2012, 11:35
След свършен факт, така или иначе нищо не може да направи. Най-добре действай директно. И да ти се разсърди, ще му мине. Кажи му, че си вложила емоция в татуса и не си го направила, защото се водиш по някакви моди.
На колко години си?
Освен ако татусът не ти е на челото, може и да не му казваш поне засега.
На 17 съм. Но татусът е на гърба и по-точно на плешката, крия го вече 2 месеца обаче времето се стопля и ще ходя с потници и тогава вече ще е трудно. Затова искам да му кажа (макар че леко ме е страх от реакцията му) но не мога да намеря подходящ начин да му кажа....
ch0c0late44
04-23-2012, 16:26
Ми не му казвай ;Д А и си на 17,той докато я види кажи речи вече си станала на 18
Почни да се разхождаш гола у вас пред него
Dyany10000
04-24-2012, 09:50
Добреде, дори дядо ми, който доста крайно е против някои неща, включително татусите, казва, че нещо малко и символично не пречи! Колко голям ти е татусът и какво изобразява. Може и сснимки да постнеш :)
Пфф на 17 да ти държи сметка за една татуировка. Да беше на 12 разбирам, ама 17.
И все пак му кажи, и да мрънка пред свършен факт няма какво да направи. Ще го приеме рано или късно.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2703885609375&set=a.1170883365277.23248.1623805653&type=3&theater
Това е прословутия татус :) Не е нещо малко, а времето се стопля и дрехите стават минимални , затова искам да му кажа, за да не ми се налага да се крия още ;)
Еми няма как да криеш,освен ако не искаш да си ходиш с връхни дрехи по край него.А татуировката,какъв смисъл има за тебе?Аман от момичета които се драскат с цветя и пеперудки,само защото вече са много модерни татусите с цветя ...
Исках да бъде някакво цвете защото нося име на цвете и я направиха специално за мен (нищо че не е точно цветето, което исках, но това е още по-добро) а и смятам че е подходящ мотив за момиче ;)
Подкрепям мненията "седнете с майка ти и му кажете"! Не познавам баща ти, но няма да те пребие или изгони от вкъщи заради това! Единствено ще му стане кофти, че не си му казала по-рано!
Пфф на 17 да ти държи сметка за една татуировка. Да беше на 12 разбирам, ама 17.
И все пак му кажи, и да мрънка пред свършен факт няма какво да направи. Ще го приеме рано или късно.
Съжалявам, че някой хора мислят така!
Може и да не му казваш майка ми е на 36 години и има татуировка от 16 годишна, а дядо ми още не знае...
Кажи му че е татуса е временен може да се върже ;)
да, определено ще се върже като види, че татуса не се маха. :д Баща ти няма да те изяде като му кажеш. Така или иначе вече си го направила - да си мислила. И аз веднъж си бях пробила ухото към хрущяла без майка ми да знае и да видиш как и се обяснявах още същия ден. :д
MojoJojo88
04-28-2012, 08:38
Кажи му че е татуса е временен може да се върже ;)
И след 3-4 години кво ще му каже? Или тогава няма да има значение?
Защо изобщо трябва да се лъже?
След като майка ти знае, какво толкова? Отиваш и му казваш, че имаш татус. Трябва да е директно и без заобиколки, иначе хората започват да се изнервят, когато някой се замотава в собствените си думи.
Colouring
04-28-2012, 11:33
Няма много начини на казване,така че не знам какво искаш от нас.Сядаш и му казваш.