.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Smile Как да кажа на баща ми че имам татус? ПОМОЩ!!!

Преди около месец си направих татус. Майка ми знае, но баща ми НЕ. Питала съм го какво мисли за това изкуство и е против... Та въпроса ми е как да му кажа, че вече съм си направила така че да го възприеме най-лесно?

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    На колко си години ?
    Щом майка ти знае, най-добре ще е двете с нея да седнете с баща ти и да му обясните как стоят нещата. Казваш му тази татуировка значи нещо за мен, прави ме щастлива, много си я харесвам и ако е толкова не съгласен го молиш поне да уважи избора ти.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най - добре е наистина с майка си да действаш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз просто му казах...."Тате,значи вече съм на 16 почти 17,тялото си е мое,направиш си татус."Той не реагира както очаквах,просто каза "Ми така си решила,добре...само не забравяй да го мажеш и почистваш.Честито" след това не ми се сърди,само ми каза когато правя следващият да му кажа преди това.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    След свършен факт, така или иначе нищо не може да направи. Най-добре действай директно. И да ти се разсърди, ще му мине. Кажи му, че си вложила емоция в татуса и не си го направила, защото се водиш по някакви моди.

Град
    София
    На колко години си?

Освен ако татусът не ти е на челото, може и да не му казваш поне засега.

Smile

На 17 съм. Но татусът е на гърба и по-точно на плешката, крия го вече 2 месеца обаче времето се стопля и ще ходя с потници и тогава вече ще е трудно. Затова искам да му кажа (макар че леко ме е страх от реакцията му) но не мога да намеря подходящ начин да му кажа....

Супер фен
    Град
    Germany
    Ми не му казвай ;Д А и си на 17,той докато я види кажи речи вече си станала на 18

Мега фен
    Град
    Earth...
    Почни да се разхождаш гола у вас пред него

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Добреде, дори дядо ми, който доста крайно е против някои неща, включително татусите, казва, че нещо малко и символично не пречи! Колко голям ти е татусът и какво изобразява. Може и сснимки да постнеш
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Град
    София
    Пфф на 17 да ти държи сметка за една татуировка. Да беше на 12 разбирам, ама 17.
    И все пак му кажи, и да мрънка пред свършен факт няма какво да направи. Ще го приеме рано или късно.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    Това е прословутия татус Не е нещо малко, а времето се стопля и дрехите стават минимални , затова искам да му кажа, за да не ми се налага да се крия още

Еми няма как да криеш,освен ако не искаш да си ходиш с връхни дрехи по край него.А татуировката,какъв смисъл има за тебе?Аман от момичета които се драскат с цветя и пеперудки,само защото вече са много модерни татусите с цветя ...

Исках да бъде някакво цвете защото нося име на цвете и я направиха специално за мен (нищо че не е точно цветето, което исках, но това е още по-добро) а и смятам че е подходящ мотив за момиче

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Подкрепям мненията "седнете с майка ти и му кажете"! Не познавам баща ти, но няма да те пребие или изгони от вкъщи заради това! Единствено ще му стане кофти, че не си му казала по-рано!

Цитирай Първоначално написано от Nara Виж мнението
    Пфф на 17 да ти държи сметка за една татуировка. Да беше на 12 разбирам, ама 17.
    И все пак му кажи, и да мрънка пред свършен факт няма какво да направи. Ще го приеме рано или късно.
    Съжалявам, че някой хора мислят така!

Може и да не му казваш майка ми е на 36 години и има татуировка от 16 годишна, а дядо ми още не знае...

Повече от фен
    Кажи му че е татуса е временен може да се върже
    Последно редактирано от Bomber : 04-28-2012 на 08:12

Мега фен Аватара на Зайче..
    да, определено ще се върже като види, че татуса не се маха. :д Баща ти няма да те изяде като му кажеш. Така или иначе вече си го направила - да си мислила. И аз веднъж си бях пробила ухото към хрущяла без майка ми да знае и да видиш как и се обяснявах още същия ден. :д

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Bomber Виж мнението
    Кажи му че е татуса е временен може да се върже
    И след 3-4 години кво ще му каже? Или тогава няма да има значение?
    Защо изобщо трябва да се лъже?
    След като майка ти знае, какво толкова? Отиваш и му казваш, че имаш татус. Трябва да е директно и без заобиколки, иначе хората започват да се изнервят, когато някой се замотава в собствените си думи.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на Colouring
    Няма много начини на казване,така че не знам какво искаш от нас.Сядаш и му казваш.

тате имам татус

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си