View Full Version : Първа среща
solni4ka
04-22-2012, 20:05
Здравейте :) Преди 2 дена излязохме на разходка с едно момче. Това беше първата ми среща някога. Мина много тъпо, защото нямаше за какво да си говорим. Въртяхме едни и същи теми през цялото време. Скоро пак ще излезем и не искам това пак да се повтаря. Предложете ми някои теми за разговор, защото наистина е много кофти, когато и двамата мълчим и не знаем какво да кажем. Благодаря предварително :)
anonymous708973
04-22-2012, 20:10
Защо ще излизате пак, след като няма какво да си кажете?
DisappointedDreamer
04-22-2012, 20:17
Е, ти какво? Ще си ги напишеш тези теми на листче и после ще ги обсъждате? Мило момиче, то не става така. За да излезеш с някого, предварително този някого трябва да е спечелил вниманието ти някак. Най-често това става именно с общи интереси и теми за разговор. Да седнеш с него и да говорите с часове, обсъждайки най-различни теми, докато устата ви заболи и се изморите.
Ние не знаем какво ви вълнува. Щом първата ви среща е била такъв провал, не знам за каквко въобще си уговаряте друга.
TheBanzai369
04-23-2012, 03:51
Е, ти какво? Ще си ги напишеш тези теми на листче и после ще ги обсъждате? Мило момиче, то не става така. За да излезеш с някого, предварително този някого трябва да е спечелил вниманието ти някак. Най-често това става именно с общи интереси и теми за разговор. Да седнеш с него и да говорите с часове, обсъждайки най-различни теми, докато устата ви заболи и се изморите.
Ние не знаем какво ви вълнува. Щом първата ви среща е била такъв провал, не знам за каквко въобще си уговаряте друга.
По- точен отговор няма да получиш :)
SmilezZz
04-23-2012, 16:50
А всъщност: наистина и на мен ми е интересно защо пак ще излизате, при условие, че нямате какво да си кажете? Но все пак избора си е ваш, та ... Просто се отпусни и не му мисли много. Говори за това , което ти харесва и те интересува относно него.
K.KaramiteV
04-23-2012, 17:18
Може би поради претеснението не сте намерили общ-и теми ...