View Full Version : Малко помощ ? :)
Здравейте, аз съм момче на 14 години от Варна ...
Значи тази неделя видях едно много красиво момиче на пробния изпит :D:D и поисках скайпа и. Писахме си що си писахме посмяхме се :) Ама аз откакто я видях се влюбих в нея... Знам че съм малък ама все някога трябва да се почне :) Искам да я поканя на среща, а въпросът ми е как да и предложа и дали е добре да го направя защото се познаваме от седмица ... :) Много ще съм ви благодарен
DisappointedDreamer
04-23-2012, 13:29
Разбира се че е добре сега да я поканиш на среща. Покани я да излезете някъде, но изключи киното. Някъде, където ще можете да общувате и да се опознавате.
Покани я там, където ти ще се чувстваш удобно. Ако си й симпатичен, момичето ще се съгласи, просто щото ще иска среща с теб. И я покани при първа възможност, за да не си забивате взаимоотношенията само в скайп.
In*The*Face
04-23-2012, 13:38
Покани я на кафе, разходка, ако си по-находчив пикник или каквото и да е друго занимание за двама : ). Не би трябвало да се притесняваш от нищо. Просто докато си пишете и кажи, че ти е много приятно да си говориш с нея и я попитай дали е свободна и иска ли да излезе с теб. Успех!
И не на кафе, нека е някъде , където имате възможност за спонтанни разговори и където няма да е неловко мълчанието, дори за малко. Разходка в някой голям парк, мол ... нещо такова :)
Съгласен съм с In*The*Face, но едно предложение. Вместо да я питаш дали е свободна и иска да излезете, по-добре направо й предложи. "Айде на кафе". Както казах, ако иска, няма да ти откаже. Ако не е свободна, ще ти предложи друг ден.
@Петър, мълчанието е неловко, само ако го възприемат така. Нищо нередно няма в това да не говори постоянно. И кафето е банално, но срещите по градинки и т.н. още повече се омазват. В кафенето поне се зяпате достатъчно често, не ходите с различно темпо, т.н.
Това с ходенето с различно темпо ми се струва смешно, все пак той е момче, ще намали/ забърза в зависимост от първите нейни пет крачки, не е сложна физика :D Аз съм стигнал до извода, че когато първата среща е на кафе/ресторант, хората се държат сякаш отиват на интервю - вдървени и подготвят клиширани въпроси. Не всички, но много са така. Аз предпочитам преди това да се разходим малко и да се отпусне момичето, пък и повечето момичета обожават паркчета ;)
Забравих да спомена че съм много зле с парите и кафе/мол са малко трудна опция .. :) за пикника ми допада малко ми е трудно как да и го кажа ;Д
E, не чак пикник, просто разходка ! Иначе как да и го кажеш ... пример : "Какво ще кажеш да излезнем утре ? " Не е никак сложно, важното е просто да не звучи сякаш отчаяно го искаш :)
Колкото и да си зле с парите ще пиете по едно кафе/кола, няма да ти излезне повече от 2-3-4 лева и все пак по-добре отидете в някой парк, разходете се малко, седнете на някоя пейка, после пак се разхождайте, не стойте на едно място само. За мен парка също е по-добре от кафето, защото няма да се зяпате един час в очите.
DisappointedDreamer
04-23-2012, 14:21
Забравих да спомена че съм много зле с парите и кафе/мол са малко трудна опция .. :) за пикника ми допада малко ми е трудно как да и го кажа ;Д
Не трябва да и купуваш боклуци т.н., но иначе можеш да я заведеш на разходка, до някое хубаво място във вашия град.
"Виж какво хубаво/слънчево време, само за разходка е."
K.KaramiteV
04-23-2012, 14:29
Frosty - парите в една връзка не са чак толкова голям проблем ;)
Макар че много хора все още смятат, че мъжът е този, който трябва да направи първата крачка – да поеме инициативата да се запознае с жената, която харесва, да я покани на среща и т.н., не са малко и тези, които вярват, че подобен поглед над нещата далеч не е правилен. Голяма част от нежните създания вече поемат инициативата в своите собствени ръце.
Ако един човек наистина иска нещо, той не трябва да се страхува да предприеме някакво действие. Дори напротив – той всячески трябва да се опитва да получи това, което желае. Тук полът няма никакво значение. Всеки трябва да следва мечтите си.Много хора се претесняват да заговорят момичето / момчето и да предложат да излезнат някъде защото се страхуват да не бъдат отхвърлени ... Според мен пробвайте се няма да сгрешите , както добре знаете... който играе – печели, който не играе – не печели !!!
Кажи и ,че искаш да се опознаете да излезнете на разходка в парка на спокойствие или на някое спокойно място където може да се проведе разговор а след това зависи ситуацията ;)
Бъдете смели рискувайте и направете първата крачка ...
Успех ти пожелавам Frosty и на всеки друг , който се претеснява от Отхвърляне !!!
Като ти откаже да не ти пука в живота няма да си само с 1 или 2 момичета минаваш през много и много докато откриеш правилното ... дори някой не го откриват но продължават да търсят
lovelysister
04-23-2012, 15:17
Просто и кажи, че искаш да излезнеш с нея, искаш да я опознаеш. Кафето всъщност е добра идея поне според мен. Ще си седнете на спокойствие.. може да изкоментирате някоя песен, която пуснат в кафето, знам ли. Разходката също е добър вариант, но аз лично бих избрала кафето. Може да е нек'ва мързелива, знае ли човек. :Д
Просто и кажи, че искаш да излезнеш с нея, искаш да я опознаеш. Кафето всъщност е добра идея поне според мен. Ще си седнете на спокойствие.. може да изкоментирате някоя песен, която пуснат в кафето, знам ли. Разходката също е добър вариант, но аз лично бих избрала кафето. Може да е нек'ва мързелива, знае ли човек. :Д
:O Да я мързи да ходи ? Леле .
SmilezZz
04-23-2012, 16:28
Просто я покани на среща и виж как ще се развият нещата. Окей , да приемем, че си влюбен, но действителност си влюбен във външността й , щом не я познаваш толкова добре. Просто виж дали ще ти допадне и по характер.