Влез

View Full Version : Причини да ми спадне повреме на секс?!

nexus093
04-23-2012, 18:54
Здравейте ,
искам да попитам каква може да е причината да ми спадне повреме на секс? Значи случаят е следния ... правихме го около 40 минути .. като за начало без презерватив , после с ,но в последствие решихме да караме без и така след 40 - 50 минутен секс без да съм свършвал ми спадна ерекцията и после не можах да продължа.. когато приятелката ми се прибра в тях .. ми звъни притеснена и ме пита дали е възможно да не съм могъл да продължа защото съм свършил може би без да усетя , но това не е възможно нали да свърша без аз да разбера ??? Може ли причината да е в друго като например това , че го правим през ден , а в случая предния ден и текущия?? Сега тя се притеснява да не би да съм свършил и да не съм разбрал .. а на мен това не ми се е случвало и не вярвам това да е причината , но започвам много да се филмирам като ми го натяква тя..
П.П на 20 години съм здрав без каквито и да е здравословни проблеми.

nexus093
04-23-2012, 18:58
моля помогнете ;))

DisappointedDreamer
04-23-2012, 19:01
случаяТ
да не би - три отделни думи
не вярвам - две отделни думи

Може да е от много неща, както от презерватива, така и от стрес, и т.н.
Надявам се осъзнаваш колко рисковано е да го правите без презерватив, ако тя не пие противозачатъчни.

nexus093
04-23-2012, 19:03
сега да не гледаме грамотността , защото го писах набързо ;))

K.KaramiteV
04-23-2012, 19:10
Може да се дължи на много неща умора , психическа или физическа , емоционална нестабилност , напрежение , притеснение на много неща още ...

но дано да не е :

Ериктилна Дисфункция при , която е необходима консултация със специалист!
http://zdravbadi.com/Еректилна-дисфункция-мъжка-импотентност.html

DisappointedDreamer
04-23-2012, 19:13
сега да не гледаме грамотността , защото го писах набързо ;))

То и сексуалната ти култура е на ниво нулево. И нея ли "написа на бързо"?

K.KaramiteV
04-23-2012, 19:16
То и сексуалната ти култура е на ниво нулево. И нея ли "написа на бързо"?

+1 подкрепям те

nexus093
04-23-2012, 19:19
Хях .. мерси все пак за помощта .. можеше и без грубите забележки .. аз питам за да знам ... ;)

K.KaramiteV
04-23-2012, 19:27
Тука сме се събрали да даваме съвети и да правим забележки поне всеки един човек който води полов живот трябва да знае неща от обща Сексуална Култура ;)

nexus093
04-23-2012, 19:32
Е това беше нещо което ме вълнуваше ... ;) и все пак ако има още някой мнение по въпроса , с радост ще го изслушам и ще приема критиките му ако има такива ;)

DisappointedDreamer
04-23-2012, 19:34
изСлушам
//////

nexus093
04-23-2012, 19:37
агххх :ХХХ вече си дребнава ... ;) да изпусна буква и айде .. ;))

DisappointedDreamer
04-23-2012, 19:39
Носи ми се репутацията във форума ;)

nexus093
04-23-2012, 19:40
хях ;)) значи ще имаш успех на езиковата част на матурата , конкретно за правопис , а за пунктоация незнам ;) понеже гледам си на 16 и скоро те очаква ;))

DragonLady
04-23-2012, 19:49
Стига го дъвкахте момчето ... Пишман е станал сигурно, че изобщо е писал тук.
Причините може да са много, стрес, внезапна уплаха, напрежение, алкохол, момичето да не те привлича сексуално, презервативи и тн. Ако не се повтори случката, няма за какво да се притесняваш.

DisappointedDreamer
04-23-2012, 19:51
хях ;)) значи ще имаш успех на езиковата част на матурата , конкретно за правопис , а за пунктоация незнам ;) понеже гледам си на 16 и скоро те очаква ;))

Не съм си по БГ. С езиците се справям отлично, недей се притеснява.

nexus093
04-23-2012, 20:01
"Не съм само" - предполагам искаше да кажеш ;))

bloodyF
04-24-2012, 09:22
пхахаха
момИчето се опитва да ви ограмоти, ама не та не
магаретата не щат да се ограмотяват, разбирам
и нексус, ''не съм си'' искаше да каже

и все пак, както казаха може да е еректилна дисфункция, а може и да е просто от напрежение..

DisappointedDreamer
04-24-2012, 09:27
awe DisappointedDreamer shto ne si odarish edna 4ikiq da se uspokoish malko we kaluf .. prai zabelejki tam na maika ti ili na bashta ti nz.. tva da ne ti e sait za pravopis smotanqk .

Тук пишем на кирилица.
МомИче съм, така че чикии за съжаление не мога да си Ударя. Не се притеснявай, напълно спокойна съм. А забележки на родителите ми няма как да правя, тъй като те са на доста голямо разстояние от мен.
Смотаняка в случая си ти. Не стига че автора е на ниво нулево по български език, ама и познанията му по сексуална култура куцат. В случая, само помогнах. А когато ти помагат се казва мерси. + SMALLVILLE

SMALLVILLE
04-24-2012, 09:32
awe DisappointedDreamer shto ne si odarish edna 4ikiq da se uspokoish malko we kaluf .. prai zabelejki tam na maika ti ili na bashta ti nz.. tva da ne ti e sait za pravopis smotanqk .

Абе я отивай да си ползваш лЕвислава и дЕсислава и недей се обажда, където не ти е работа. То поне на български да пишеше.

nexus093
04-24-2012, 10:39
Тук пишем на кирилица.
МомИче съм, така че чикии за съжаление не мога да си Ударя. Не се притеснявай, напълно спокойна съм. А забележки на родителите ми няма как да правя, тъй като те са на доста голямо разстояние от мен.
Смотаняка в случая си ти. Не стига че автора е на ниво нулево по български език, ама и познанията му по сексуална култура куцат. В случая, само помогнах. А когато ти помагат се казва мерси. + SMALLVILLE

Не знам как прецени ,че нивото ми по БГ е нулево , на базата на няколко правописни грешки от недоглеждане ... Тука не съм за да ме оценяват , а за съвет , но пък и когато е трябвало да ме оценят съм си изкарал достатъчно ВИСОКА оценка за дипломата , че да ме приемат арх.
П.П А и ти си 9-10 клас и несмятам , че би могла да си чак толкова грамотна ,че да хванеш да коригираш хората ;)) Казвам ти го без лоши чувства , защото не съм тука като теб да се заяждам , а за съвет ;)

whitepipon
04-24-2012, 14:05
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

K.KaramiteV
04-24-2012, 14:14
hm abe brat neshto mai na interesen mi se pravish .. znam kwo predstavlqsh iskash li da doa do mahalata ti da mi napraish edna dEsislava ;p a kwo sh kaish po vaprosa deiva i kloshara

whitepipon -
1. Спазвай добрия тон има си ЛС за Заплахи и т.н ;)
2. Писането във Форума на Кирилица е задължително! (Писането на Латиница е само за хора , който не са Български граждани и не знаят български език , съответно на Латиница се пише на Английски , Френски , Немски и др езици!)
3. Съобщението ти е във формата на СПАМ!
Докладван!

П.П - горе съм дал мнението си!