View Full Version : Той - моята недостижима мечта !
Ее,това беше всичко от мен, надявам се на някакви съвети и искам да ви благодаря, че отделихте от времето си, за да прочетете моята история !!! :)
TheBeliever
04-24-2012, 21:18
Ееех, филми, филми.
Или му казваш/показваш, че го харесваш или си седиш на задника още 9 години (или докато не ти дойде акъла в главата). Друго няма какво да направиш.
DisappointedDreamer
04-24-2012, 21:19
Ееех, филми, филми.
Или му казваш/показваш, че го харесваш или си седиш на задника още 9 години (или докато не ти дойде акъла в главата). Друго няма какво да направиш.
Точно. В големи филми си се вкарала, а в действителност е толкова лесно - казваш му това, което наистина мислиш и чувстваш и това е.
valdesbg
04-24-2012, 21:22
Ъъъ струва ми се че тоя чаршаф може да се смели в три изречения без да се загуби есенцията, особено щом на пръв поглед мяркам 7 клас. Мисля да пропусна четенето на пълната версия. Някой навит да го смали?
ledenakrasota
04-24-2012, 21:23
Точно. В големи филми си се вкарала, а в действителност е толкова лесно - казваш му това, което наистина мислиш и чувстваш и това е.
++++
Ако те отреже, той губи. :-D
DisappointedDreamer
04-24-2012, 21:32
Ъъъ струва ми се че тоя чаршаф може да се смели в три изречения без да се загуби есенцията, особено щом на пръв поглед мяркам 7 клас. Мисля да пропусна четенето на пълната версия. Някой навит да го смали?
Момичето харесва друго момче вече 9 години, от детската градина още. Не знае дали да му го каже. Това е общо взето.
Говори си с него, сближете се малко. Тогава чак му кажи или намекни.
Ако му изтрърсиш, че го харесваш е малък шанса да станат нещата както трябва. Момченцата 7 клас са си още дечковци и са на съвсем друг акъл.
valdesbg
04-24-2012, 21:44
Ем... нека почака още 9 години. Тогава ще са пълнолетни и ще могат да се държат за ръчичка. А ако всичко върви по план ще могат да се целуват преди сватбата. И секса ще е през първата брачна нощ разбира се. Като награда .
NarutoShippuuden
04-24-2012, 21:45
+това не може да му го каже, само щото я е страх да не я отреже. Големи дертове си имат хората напоследък :D
Е тя не иска да му каже и очаква, че като го зяпа през часовете той телепатично ще разбере.
Авторке, вие двамата провеждали ли сте нормален разговор някога?
anonymous708973
04-25-2012, 03:26
Авторке, позната ми е тая ситуация, а не мога да отрека, че в детските душевни трепети има нещо сладко. Това, което ще ти дам като съвет, е да спреш да го идеализираш - нито е недостижим, нито си заслужава да пишеш "Той" и "Му". Не е Бог, а момче като всяко друго.
Покажи му, че го харесваш, защото е тъпо да го направи твоя приятелка. Напиши му писмо, смс, седни до него в клас... това, че си дава вид, че не те забелязва, нищо не значи. Вземи му скайпа, пишете си дълги прочувствени чатове вечер и прочее. Има някакъв чар в тия истории. На по-късна възраст не трябва да ги правиш такива, ама си 7. клас още и ти е разрешено :) Не си загърбвай ученето, тая година ти е важна, пък и ако той отиде в друга гимназия, ще го забравиш най-вероятно.