View Full Version : Дали ме харесва....
CooL_GirL12
04-25-2012, 07:43
Има едно момче в училище, което страшно харесвам. Незнам дали той ме харесва, въпреки че най-добрата ми приятелка е сигурна, че и той си пада по мен. В училище той ми се усмихва, гледа ме и търси начини да ме заговори.Та питам според вас той харесва ли ме. И ако е така как да му призная за чувтвата си към него и въобще трябва ли да го правя. В смисъл само на 12 съм... и съм от срамежливи момичета(но съм умна :D)... С него имаме общи интереси като скейтборд, гледаме анимета :D, и т.н
DisappointedDreamer
04-25-2012, 08:14
Никой от форума не притежава способността да гадае. Съмнявам се че дори имат карти Таро и кристална топка под ръка, които да им помогнат. Т.е. ние няма как да знаем дали той те харесва.
Щом ти хвърля погледи и се опитва постоянно да завърже разговор с теб, значи сигурно наистина има някакви симпатии към теб. Можете да излезете някъде и да му признаеш своите чувства.
Колкото до това дали да го направиш, заради крехката си възраст, е само твое решение.
Monica Al-Hamaideh
04-25-2012, 08:17
banned !!!
В училище той ми се усмихва, гледа ме и търси начини да ме заговори.Та питам според вас той харесва ли ме
Момчето показва всички признаци, че има интерес към теб. Съществува огромна вероятност да те харесва и да се получат нещата. В крайна сметка нищо не губиш. Пробвай. "Dream big and dare to fail" - James Hetfield. Успех!!
http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE
anonymous708973
04-25-2012, 10:06
http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE
Eбати яката песничка. Седя и си пея :д
Eбати яката песничка. Седя и си пея :д
Половин час само такива.. ся ги спряхме, че взе нещо да ми изпатква.
anonymous708973
04-25-2012, 10:25
Оооо, ето ти следващата песен за караоке. Ама ще е private show :P
SmilezZz
04-25-2012, 13:56
Много бързаш да му признаеш за чувствата/симпатиите си. Първоначално излез с него, разходете се, прекарайте някакво време заедно и виж дали ще си допаднете , и има ли смисъл да пробвате.
blaaablaaablaaa
04-25-2012, 15:26
Много бързаш да му признаеш за чувствата/симпатиите си. Първоначално излез с него, разходете се, прекарайте някакво време заедно и виж дали ще си допаднете , и има ли смисъл да пробвате.
+1
Щом се опитва да те заговаря, говорете. Щом имате общи интереси, имате теми за разговор. Не му признавай веднага чувствата си, а първо се сближете. Ако и той те харесва, нама да е трудно. Излезте, прекарайте си добре и... горе пише :D .
ако те е срам да го поканиш да излезете само двамата, направете го в компанията на общи приятели или изобщо някакви приятели. Успех!
limoncho
04-25-2012, 19:12
От личен опит те съветвам, да не излизаш с момче от класа ти (не питай защо-птосто знам).
Според мен ще е много забавно да излизате (щом сте още малки само това за сега :D), или да си ходите нагости и да гледате Нарyто :P, но ако възнамерявате да ходите изчакай да свърши годината, и лятото се занимавай с него. Това не ти го казвам за да си повишиш успеха - Нее :D Казвам ти го, защото от класа ти ще се намери все някой идиот, който да ви развали кефа. Така, че изчакай лятото и тогава си правете каквото искате заедно... и ако случайно тръгнете... и мине време... и вече се чувствате различно, винаги завърши приключването на една връзка с думите ,,но нека си останем приятели'' ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го кажи!!!
До това как да му кажеш - преди да го направиш поеми си дъх и застани няколко минути мирна докато си повтаряш ,,ще му кажа, ще му кажа, всичко ще бъде наред,, и т.н
След това просто отиди при него и го дръпни настрани от неговите фр... Бъди спокойна. От там нататък зависи от него :)
CooL_GirL12
04-26-2012, 07:46
Да, знам че никой не е медиум. Аз просто искам да напишете вашите мнения по въпроса. Другото от което се притеснявам са родителите ми. Как ще реагират, ако между нас стане . Немога да ги излъжа, защото те винаги познават. :(
limoncho
04-28-2012, 18:06
На вашите им кажи, че сте само много добри приятели, и гледай да не ви видят ако се целуватe :D
diditkaa
04-29-2012, 17:23
Каквото и да правиш гледай да не го игнорираш - получава се тъпо ..
CooL_GirL12
08-01-2012, 12:04
Мерси, но рабрах, че това момче вече си има гадже.В аск анонимно го бях питала дали ще излизне с мен, и той каза "не". Но ви благодаря за отговорите!