Влез

View Full Version : Мацки спортуваите

stone4
04-27-2012, 11:17
Мацкии спортувайте - никой няма да се влюби в характера ви от пръв поглед. В днешно време младото поколение момичета и жени предпочитат висенето по кафета, цигарите и алкохола , вместо да спортуват ,за да направят нещо смислено за тях самите , повярвайте няма нищо по секси от една добре изглеждаща жена, която отделя време не пред огледалото за своя външен вид , ами навън по паркове, фитнес клубове и т.н.

DragonLady
04-27-2012, 13:02
Я върви да си мериш малката пишка дали е пораснала, след толкова много теми за нея .......

stone4
04-27-2012, 19:33
ходи у лево ..

granger
04-27-2012, 19:35
Няма нищо лошо в тва да се ходи по кафета и т.н и пак да се спортува. Не виждам що нещата не могат да се съвместят!

xoxi
04-27-2012, 19:37
Някой е открил топлата вода...

fenasf
04-28-2012, 10:18
Я върви да си мериш малката пишка дали е пораснала, след толкова много теми за нея .......

http://archivethumb.foolz.us/board/m/img/0073/59/1328211278940.jpg

someonerandom
04-28-2012, 13:17
Хубаво е да поддържа фигура,обаче трябва да има граници.Иначе също не е готино.Познавал съм такива:"Айде на разходка-Имам тренировка"(всеки ден почти целия следобед),ядем в МакДоналдс-"Не мога,на диета съм","Айде вечерта на рожден ден/купон/не знам какво си"-"Не пия алкохол,пречи ми на тренировките",постоянно говорене за това коя част от тялото им какво им трябва(в момента не говоря за конкретен случай и дори не съм се опитвал да свалям въпросните момичета,че да приема,че е просто начин за отрязване-това си им беше нормално поведение дори и към техни приятелки).Така че е добре да се поддържат на някакво ниво,но не с цената на...горе-долу всичко останало :D
П.С:Важи и за момчета.Също ги има...

Chacho
04-28-2012, 13:31
Освен ако не си паснат два такива типажа ;]

NomNomNom
04-28-2012, 16:21
Вместо да кажеш - мацки, учете ! - казваш - спортувайте. И двете са важни, не е само спорта.

dream1707
04-28-2012, 16:39
Да ти кажа ли ... и момчетата не са кой знае колко по-добре .. и все пак не пускаме теми да ги караме да вървят да блъскат у някой фитнес, че да ги харесаме от пръв поглед

пAteNцЕ
04-28-2012, 16:48
с горните мнения съм съгласна
а и авторе не знам кои мацки са ти направили впечатлението но това че те са такива не значи че и другите са! всеки си е различен-ония да си висят по кафетата колкото щат то си е за тях и не осъзнават че си пропускат шанса да поставят здрави основи на живота си!

аз пък самата се дразня на разни момичета които не слаби ми са дръгливи направо са постоянно на диета и се оплакват от целулити и тем подобни обаче в чака по физе си седят на пейката най-безучастно и дори да им кажеш да станат да се раздвижат ти отвръщат веднага че са на диета и тн(а то трее и движение..)

или пък седи и се оплаква от външния си вид и седи пред огледалото с часове вместо да си седне на задника и да учи поне щом не е първа хубост то поне да е умна!

не знам това със спорта ми е болна тема-от малкото съм които в часа по физе Не седят на пейката (играя си баскет и тва е ) но като че ли повечето все едно някакъв страх да не би да се изпотят да си развалят прическата и некви глупости и превземки направо ми иде шамар да им бия!