Влез

View Full Version : Какво мислите за връзките с по-голямо момче..?!!

Ivencetoo
04-27-2012, 20:03
Искам просто нормално човешко мнение... Значи аз съм на 17 години и 8 месеца, а той е на 25 години... Разликата ни е 8 години... И двамата се обичаме... И просто искам да знам дали одобрявате такава връзка.. Благодаря предварително за отговорите.. !!

xoxi
04-27-2012, 20:18
В тази възраст разликата е приемлива.

kyon
04-27-2012, 20:23
Защо искаш някой да ти одобри връзката щом се обичате? о.О

rusoto_baby_f
04-27-2012, 20:42
Вече все повече се убеждавам, че няма такова нещо като ,,пречка заради годините,, .. Пречка може да бъде несъвместимостта в характерите и т.н.
Стига да се разбирате и обичате, годините нямат кой знае какво значение..
Има момчета и мъже...Давам пример със себе си - момчето до мен е на 27, казвам момчето, а не мъжът, защото се държи като 17 годишен..Просто някои не порастват..
Стига момчето до теб да е сериозно и да те уважава..Мнението на хората не би трябвало да те интересува..Нямаш нужда от одобрения и тем подобни..

Sexpert
04-28-2012, 07:50
Вече си на 17, предполага се, че си достатъчно узряла. Не мисля, че в този случай разликата е значителна.

Elinaaa
04-28-2012, 08:25
Разликата ви не е много голяма и няма смисъл да се притесняваш...
Аз е Одобрявам
Но,по важното е да се Обичате и уважавате без значение разликата

Nakadah
04-28-2012, 08:31
Не............

chikitaaa
04-28-2012, 11:51
както някой каза по-горе,на 25+ години някои се държат като мъже,други като момчета. зависи на кой етап от живота си е твоя човек, пример: моя приятелка на 17 беше тръгнала с 27-годишен. понеже не се познаваха добре, отначало всичко им беше розово, но само след месец той започна да говори за семейства, деца .. и се разделиха. друг случай, момиче тръгва на 15 години с 22-годишен, сега тя е на 19, а той на 26 и не му се чува дори за задълбочаване, още си е момче :) сама можеш да прецениш най-добре има ли бъдеще връзката ви, а щом се обичате много - продължавайте и да не ви пука кой одобрява и кой не!

Starless
04-28-2012, 12:21
Разликата не е малка, но на тази възраст е приемлива.. Защото например 11-годишна с 19-годишен.. или 14 с 22.. за мен не върви! Просто може да се каже, че и двамата вече сте излезли от пубертета и ви вълнуват горе/долу едни и същи неща, стига той да не иска вече семейство, за което ти да не си готова...
А и попринцип е прието за по-нормално момчето да е по-голямо... Ако ти беше с 8 години по-голяма, може би положението щеше да е по-сложно.

pandiflysche
04-28-2012, 14:57
Връзката е приемлива. Щом се обичате, разбирате и се чувствате добре заедно, защо да не продължите! Не се притеснявай! Аз със моя приятел също имаме разлика 8 години и до ден днешен не сме имали проблем относно това. Или аз съм на неговия акъл или просто той се съобразява с мен. Не сме в началото, а доста навътре. Вече дори мислим за маааалко по-напред в бъдещето! Така че не се притеснявай. Има ли любов и разбирателство, никой не е в правото си да ви упреква за разликата, пък и тя не е голяма!!!

Ivencetoo
04-28-2012, 16:07
Благодаря много за компетентните отговори. Реших просто да попитам, защото като излезем на някъде и всички зяпнали очи, не че много ми пука но ми е неприятно..

BlizeR
04-28-2012, 17:01
това е съвсем нормална разлика.

SmilezZz
04-29-2012, 07:13
Ако вие се чувствате добре заедно и се обичате, то тогава защо ти е другите хора та одобрят връзката ви? За любовта граници няма, пък в случая разликата е малко голяма (за мен), но е приемлива. Като се има предвид, че и ти си що - годе зряла, за да вземаш сама собствените си решения.