PDA

View Full Version : Ездачка

Gwendoline
04-27-2012, 23:45
Здравейте,
наскоро правих секс за първи път, т.е. всъщност това ми е 5тия път... приятеля ми ме обърна да бъда отгоре, но първо, че не можах да го вкарам и той трябваше да се справи с това, второ нищо не можах да направя и му предложих той да бъде отгоре... много ме е срам, супер тъпо ми стана, имам чувството, че ме мисли за пън... не можах да се справя и супер се комплексирах.. не знам какво да правя, когато съм отгоре - уж гледах да не се клатя цялата, а само от кръста и ханша, но... нещо не става, макар че се опитах... моля ви дайте ми някакви съвети :S :S :S

Scarface_
04-28-2012, 00:19
офф... купи си транспортир и измервай ъгъла на изместване на кръста ти ... просто го прави така както ти харесва на теб и както ти влиза най-добре... и на него ще му е добре.Ако мислиш само за това няма да стане!

Chacho
04-28-2012, 00:30
Поне си спазила основоположното правило за клатенето в кръста......... чакай, кво?

thefolenangel
04-28-2012, 03:54
Поне си спазила основоположното правило за клатенето в кръста......... чакай, кво?
:razz:

Момиче, нормално е да си пън, когато си правила секс само пет пъти.

Отпусни се, когато направиш ще разбереш как да се движеш. Ще ти дойде отвътре.

И спри комплексираш веднага!

anonymous708973
04-28-2012, 05:31
Просто не бъди отгоре докато сама не го поискаш. Нормално е, правила си секс малко пъти.

nymphadora
04-28-2012, 05:39
Еми първият път е нормално.Аз бих те посъветвала пък да искаш повече пъти да си отгоре,така ще придобиеш опит.

MojoJojo88
04-28-2012, 08:57
Ух, да не мислиш, че всички жени са се родили научени как да бъдат ездачки?
Почти всяко момиче е било пън, първия път, когато е яхнало момче. Всичко се научава с практика, но ако всеки път се спичаш, няма да се получи нищо. Отпускаш се и започваш да се движиш както ти е удобно на теб, и да го усещаш по-готино (не знам как да го обясня), а ако момчето не се чувства удобно, или ще ти каже как да застанеш, или ще ти покаже какво да правиш.
Няма да те помисли за пън, на него му е ясно, че след като не си го практикувала до сега, няма да стане от първия път.

MarietaS
04-28-2012, 09:19
Почти всяко момиче е било пън, първия път, когато е яхнало момче. Всичко се научава с практика, но ако всеки път се спичаш, няма да се получи нищо. Отпускаш се и започваш да се движиш както ти е удобно на теб, и да го усещаш по-готино (не знам как да го обясня), а ако момчето не се чувства удобно, или ще ти каже как да застанеш, или ще ти покаже какво да правиш.
Няма да те помисли за пън, на него му е ясно, че след като не си го практикувала до сега, няма да стане от първия път.

Точно така си е!

DragonLady
04-28-2012, 20:01

+1
Нормално е да си дърво когато нямаш опит ;) С времето и това ще се оправи.

marilyn
04-28-2012, 20:08
Миии не ти ли идва някак си отвътре? Просто се отпусни, не му мисли много ии все си мисля, че той като знае че нямаш опит ще прояви разбиране...

th3dude
05-03-2012, 08:08
просто се отпусни и бъди себе си, бтв на колко години си ?