PDA

View Full Version : Комплименти

Hayashi
04-29-2012, 06:40
Пускам темата след един разговор със съученички. Ставаше дума за това, че момчетата/мъжете почти не биха ти направили комплимент, ако не искат да спят с теб. Съответно аз бях против като казах, че комплименти са ми правили хора, с които никога не сме имали нищо повече от чисто приятелство. Те се опитаха да ме убедят, че дори и аз да ги възприемам като приятели, те са имали друго в предвид.

От друга страна, аз съм правила комплименти на много хора от противоположния пол без да имам нищо сексуално на ум.

Та стана ми интересно, има ли нещо вярно?

Sh@d0w
04-29-2012, 06:51
Трябва повече да се вслушваш какво ти говорят съученичките, напълно вярно си е от мъжка гледна точка.

SisiStrange
04-29-2012, 06:56
Правят ми комплименти и хора, които не искат да спят с мен, обвързани са или са обратни. :) Май е до това дали правиш впечатление с нещо.

babity
04-29-2012, 07:06
И аз съм съгласна със СисиСтрейндж. Най - често комплименти ми правят момчетата от компанията, от които не очаквам сексуални намерения.

SmilezZz
04-29-2012, 07:06
Според мен са си чисти глупости и няма нищо вярно. Добре, де. Не изключваме факта, че някои само заради това го правят, но ми се струват малко на брой.

Sh@d0w
04-29-2012, 07:14
И аз съм съгласна със СисиСтрейндж. Най - често комплименти ми правят момчетата от компанията, от които не очаквам сексуални намерения.

Това че ти не очакваш, не значи че те не очакват.

SisiStrange
04-29-2012, 07:34
Сериозно ли го мислиш това?

Обикновено комплиментът значи, че някой ти е направил впечатление. "Я, на Марийка дънките са хубави. Не я правят дебела. Браво, Марийке, много хубави дънки." Или: "Косата ти е много хубава така." Това значи, че искаш да спиш с Марийка? о.О Естествено, ако нон стоп я задиряш и обясняваш колко е яка, вероятно искаш нещо от нея. Но разни единични случаи на комплимент, не ми звучат като свалка.

пAteNцЕ
04-29-2012, 07:34
ее сега то зависи и аз съм имала комплименти от приятели от другия пол и кво?
зависи как е отправен комплиментът и какъв е той

Hilary_
04-29-2012, 07:36
Трябва повече да се вслушваш какво ти говорят съученичките, напълно вярно си е от мъжка гледна точка.

++++++++++

Sh@d0w
04-29-2012, 07:42
Сериозно ли го мислиш това?

Обикновено комплиментът значи, че някой ти е направил впечатление. "Я, на Марийка дънките са хубави. Не я правят дебела. Браво, Марийке, много хубави дънки." Или: "Косата ти е много хубава така." Това значи, че искаш да спиш с Марийка? о.О Естествено, ако нон стоп я задиряш и обясняваш колко е яка, вероятно искаш нещо от нея. Но разни единични случаи на комплимент, не ми звучат като свалка.

Да, при момичетата е така, вие често си обсъждате на кой какво му стои или пък не. При момчетата не е така, trust me. Ако двама мъже седнат да си говорят как на марийка и стоят добре дънките има два варианта - или са гейове или и двамата искат да си легнат с нея (вече дали по отделно или пък тройка е друг въпрос.).

SisiStrange
04-29-2012, 07:46
Да, при момичетата е така, вие често си обсъждате на кой какво му стои или пък не. При момчетата не е така, trust me. Ако двама мъже седнат да си говорят как на марийка и стоят добре дънките има два варианта - или са гейове или и двамата искат да си легнат с нея (вече дали по отделно или пък тройка е друг въпрос.).
А когато обвързано момче направи комплимент на обвързано момиче, какво?

Sh@d0w
04-29-2012, 07:57
Same shit .

ivcheto0o
04-29-2012, 08:04
Може би зависи от човека.

П.п.Аз както не умея да приемам комплименти,или започвам да споря или удрям въпросното момче (на шега де-лекичко :D )и то след желанието за каквото и да било изчезва :D:D

anonymous708973
04-29-2012, 08:18
Правят ми комплименти и хора, които не искат да спят с мен, обвързани са или са обратни. :) Май е до това дали правиш впечатление с нещо.

Да.
Един съученик си пада малко хахо и по никакъв начин не съм за него, тоест, не иска да прави секс с мен. И все пак чат-пат се случва да каже, че ми отивало къдрава, например. Айде моля ви се.

Sh@d0w
04-29-2012, 08:22
Доообре ти си в главата му и знаеш какво си мисли.

Nakadah
04-29-2012, 08:28
Вие момичетата хем искате да знаете как момчетата разсъждават, хем не искате да го приемете...

DisappointedDreamer
04-29-2012, 08:28
Да.
Един съученик си пада малко хахо и по никакъв начин не съм за него, тоест, не иска да прави секс с мен. И все пак чат-пат се случва да каже, че ми отивало къдрава, например. Айде моля ви се.

Съгласна съм.
Комплиментът означава че на някого му харесва дадено нещо в теб, но не означава че въпросния иска да спи с теб, само защото е казал, че имаш хубави чорапи.

Радо, казваш че ако обвързано момче направи комплимент на друго момиче, то той иска да спи с нея. Е, ти като обвързан, правил ли си комплимент на други момичета освен Сиси? А ако си правил, искал ли си да спиш с тях?

Sh@d0w
04-29-2012, 08:39
Радо, казваш че ако обвързано момче направи комплимент на друго момиче, то той иска да спи с нея. Е, ти като обвързан, правил ли си комплимент на други момичета освен Сиси? А ако си правил, искал ли си да спиш с тях?

След като вече знаеш какво са за един мъж комплиментите, как мислиш? Вие жените явно ги приемате за нещо нормално, за мъжа са си един вид флирт, свалка ако щеш.

Виждаш ли сега границата women | men logic.

DisappointedDreamer
04-29-2012, 08:41
За един мъж комплиментите. Айде айде. Ти си единствения, който е писал в тази тема. Това не означава че всички други мъже са на твоето мнение.

Sh@d0w
04-29-2012, 08:43
Стискай палци да пише някой фен на twilight, че да видиш различно мнение от мойто.

fluffy_^
04-29-2012, 08:46
Пускам темата след един разговор със съученички. Ставаше дума за това, че момчетата/мъжете почти не биха ти направили комплимент, ако не искат да спят с теб. Съответно аз бях против като казах, че комплименти са ми правили хора, с които никога не сме имали нищо повече от чисто приятелство. Те се опитаха да ме убедят, че дори и аз да ги възприемам като приятели, те са имали друго в предвид.

От друга страна, аз съм правила комплименти на много хора от противоположния пол без да имам нищо сексуално на ум.

Та стана ми интересно, има ли нещо вярно?

Послушай приятелките си забога !:) лъжеш себе си като вярваш в такива работи..малко са мъжете който биха ти направили комплимент просто ейтака..едва ли си попаднала на такива честито!

DisappointedDreamer
04-29-2012, 08:49
Стискай палци да пише някой фен на twilight, че да видиш различно мнение от мойто.

Мда. Туко виж са фенове и на барби.

a1a2b3v
04-29-2012, 10:37

Хаххх виж идвало ми е на ум, че понякога сии момчетата си мислите точно това ама чак пък толкова :D

a1a2b3v
04-29-2012, 10:37

Хаххх виж идвало ми е на ум, че понякога сии момчетата си мислите точно това ама чак пък толкова :D

djipsito
04-29-2012, 16:35
Досега не съм си тормозила главата след комплимент кво искат от мен...

brutaLxxbunny
04-29-2012, 17:35
В такъв случай комплиментите за характер от сорта на "Много си забавна/умна/креативна" също ли целят да вкарат момичето в леглото? :lol: Струва ми се нелогично. Може би, защото съм жена.

Madara1233
04-29-2012, 18:05
Чак за спане...не знам. Принципно аз не бих направил комплимент на някое момиче без да имам нещо наум, инак ми се струва малко...странно? Комплимент без нищо наум бих направил само на някого когото познавам от години и не сме имали разни по-задълбочени нещица от приятелство.

x7aZzy
04-29-2012, 18:11

Не съм мъж. Но съм забелязала такова нещо. Да.
Има изключения, разбира се (приятели-гейове, роднини, възрастни хора).

Моята логика е, че един мъж няма да си губи времето да прави вятър на момиче, от което не е физически привлечен т.е. момиче, което не иска да чу*а.

Както каза djipsito - не съм се замисляла какво скрито послание имат комплиментите. Просто думи.

Chacho
04-29-2012, 18:14
Учете се от кака ви djipsito.

valdesbg
04-29-2012, 20:57
По принцип Радко много хубаво е написал какво и що се случва в мъжката глава.

Подкрепям идеята: "Комплименти ще правя само не девойка, с която искам да правя секс или да имам връзка. Или вече имам връзка" Във всички останали случаи е безпредметно. Съответно приемам подобно женско внимание по същия начин. В ежедневието и разговорите на мъжаняма място за жени, към които той няма поне малко привличане.

anonymous708973
04-29-2012, 21:12
Гледайте си работата.
Аз правя комплименти без задна цел. Получавам такива също и при цялото ми уважение - познавам си съученика по-добре от вас, крайно нетипично момче с нетипично мислене, така че знам какво има предвид.
Приятелят ми е правил комплименти на момичета, с които никога не би спал. Харесало му е едно определено нещо, казал го е. Край.

valdesbg
04-29-2012, 21:18
Инче ти си женско, ние сме мъжки. Можеш да си намериш достатъчно доводи за да се самоубедиш че дадена идея е вярна/невярна. Както и ние. И точно заради това тука се изказва мнение. Ще си сучем едно и също и ще се джафкаме. Но няма да стигнем до някакъв извод. Както става в повечкото теми.

3oPuTy
04-29-2012, 21:28
Ако се окаже вярно,че момчетата правят комплименти на момичетата,защото ги харесват/искат секс от тях (макар,че въобще не ми се вярва) ще се замисля дали не трябва да спра да се събирам със сегашната ми компания,която е съставена главно от момчета и 2-3 момичета,защото редовно получавам комплименти от повечето я за прическа,я за начина ми на обличане ... Ужас!Не трябваше да влизам в тоя раздел :D :D :D

babity
04-30-2012, 13:16
Трудно ми е да приема, че на 100% от мъжете е така, както мъжката част тук каза, но изобщо не ми пука. Напоследък явно съм доста желана....... :D :D :D

Chacho
04-30-2012, 13:17
Много сте готини в тая тема ;)

Muaythaifighter
04-30-2012, 13:33
кирилицата е задължителна

$h@d0w

Chacho
04-30-2012, 13:55
В такъв случай комплиментите за характер от сорта на "Много си забавна/умна/креативна" също ли целят да вкарат момичето в леглото? :lol: Струва ми се нелогично. Може би, защото съм жена.

Да не мислиш, че го мислят хората, като го казват...

jghgh
04-30-2012, 14:09
Е то това си беше ясно...

Blq-blq
04-30-2012, 21:28
Според мен не може да се каже точно.Това зависи от теб, този който ти го казва, колко добре го познаваш, според мисленето, от самия комплимент и от още много други неща. :}

vesito13
05-01-2012, 05:26
От моментите, когато са ми правили комплименти или на други момичета около мен, съм останала с впечатлението, че мъжете правят комплименти на жени, които ги интересуват. За тях това е начин да покажат интерес и да направят впечатление на дадено момиче. И определено се усеща, че това момче се вълнува от въпросното момиче.
Може би затова комплиментите, така ми четкат егото понякога. :)

magita
05-01-2012, 21:41
тва че не показват, че те харесват не означава, че не искат да правят секс с теб. Харесват в смисъл връзка. Мъжете искат секс дори и от приятелките си (които са обвързани и ако са красиви) така че си е съвсем в реда на нещата. От мъжката страна винаги има секс желание.

+ тва в тая тема трябва да пишат момчета, а не момичета, защото видиш ли не всички жени знаят какво иска мъжа ;]

NomNomNom
05-01-2012, 21:47
Не ми е направило впечатление.

Chacho
05-01-2012, 22:09
Според мен не може да се каже точно.Това зависи от теб, този който ти го казва, колко добре го познаваш, според мисленето, от самия комплимент и от още много други неща. :}

Готин ник. ;)