View Full Version : как да сънувам каквото искам ? ?
Summonera
04-29-2012, 18:46
съжалявам ако темата не е за тук !!!
как да направя така че да сънувам ?? , няма значение какво .
Glamour92
04-29-2012, 18:49
Ако искаш да си поръчаш мокри сънища,не ходи по жени и не прибягвай до ръчната дрезина 20тина дни...
Би трябвало да проработи бърже. :)
Взимаш три глави чесън и ги слагаш в мрежичка. Влючваш един от старите, въртящи се вентилатори в спалнята и връзваш мрежичката пред вентилатора, така че да се разпространява обилно миризмата. Лягаш в леглото по долнище на пижама, десен чорап и връзваш кърпа през очите. Важно е да си на приглушена светлина, която може да постигнеш чрез свещи, но по-добре да си отвориш прозореца и да чакаш припека на луната. Изпиваш една чаша ракия с разтворена чаена лъжица мед и започваш да повтаряш на висок глас в рамките на следващият половин час: "ПРЕНАЯМ! ПРАНАЯМ! ПРОНАЯМ! НЕМА ДА СЕ ДАМ!" След това заспиваш и ще ти се покаже едно меню с торенти, откъдето избираш съня, който искаш.
Summonera
04-29-2012, 18:58
базикаш ли се ?? :D
Не. Звучи странно, ма повечето хора не вярват и на произволните сънища. Просто трябва да се разчупи фантазията, затова са такива методиките, но са тествани и доказани.
Взимаш три глави чесън и ги слагаш в мрежичка. Влючваш един от старите, въртящи се вентилатори в спалнята и връзваш мрежичката пред вентилатора, така че да се разпространява обилно миризмата. Лягаш в леглото по долнище на пижама, десен чорап и връзваш кърпа през очите. Важно е да си на приглушена светлина, която може да постигнеш чрез свещи, но по-добре да си отвориш прозореца и да чакаш припека на луната. Изпиваш една чаша ракия с разтворена чаена лъжица мед и започваш да повтаряш на висок глас в рамките на следващият половин час: "ПРЕНАЯМ! ПРАНАЯМ! ПРОНАЯМ! НЕМА ДА СЕ ДАМ!" След това заспиваш и ще ти се покаже едно меню с торенти, откъдето избираш съня, който искаш.
Който не го е пробвал това да го пробва сигурна съм, че ефекта ще е на лице..! :lol:
fluffy_^
04-29-2012, 19:03
базикаш ли се ?? :D
Ти добре ли си? как ще се базика виж го колко подробно ти го обесни//././//.ко повече искаш не знам и аз ли да ти обесня как го правя ?
fluffy_^
04-29-2012, 19:04
Който не го е пробвал това да го пробва сигурна съм, че ефекта ще е на лице..! :lol:
Определено..няма какво да се говори който не е пробвал още днеска да почва супер е яко пускаш си Wolverine торента и режеш трастика...Кво повече да говорим!
След тоя чесън определено ще сънуваш , той действа на нервната система!Нема се плашиш!
thegreenzombie
04-29-2012, 19:09
лесно е.. изкарваш си чипа от лявото ухо, слагаш го в четеца, от там в компа и след това качваш на чипа желаната от теб информация.. после по обратен ред си вкарваш чипа в ухото, пиеш една чаша топло мляко и заспиваш..
Определено..няма какво да се говори който не е пробвал още днеска да почва супер е яко пускаш си Wolverine торента и режеш трастика...Кво повече да говорим!
Мда.. аз след малко започвам да се приготвям и ще изпробвам рецептата.. просто не виждам как може да се изпусне подобна възможност.. :lol:
Авторе, утре ще ти кажа дали се е получило! :D :D :D
Нещо май не ме взимате насериозно ми се струва... :lol:
Summonera
04-29-2012, 19:20
добре :D :D
Аз съм го пробвала това,което каза Чачо...ДЕЙСТВА! Ако искаш вярвай...ама трябва да го направиш точно,както той го каза иначе не мисля,че ще се получи.
Нещо май не ме взимате насериозно ми се струва... :lol:
Аз те взимам много насериозно.. :lol:
Summonera
04-29-2012, 19:32
искате да умириша къщата на чесън , че и от торента да избирам какво да сънувам :D
гледам нещо по елементарно , например да не се завия някъде или да спя на някоя страна ;д
Абе да ти издам една тайна. Ако си удариш главата с нещо много тежко също става. :D
http://www.reddit.com/r/luciddreaming
Summonera
04-29-2012, 19:56
тогава изпадаш направо в кома , дълго ще сънувам :D
Нищо общо няма с комата ;)
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/513350-%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE-Lucid-Dreaming-%28%D0%9E%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B E-%D1%81%D1%8A%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%2 9-OBE-%28%D0%98%D0%A2%D0%9F%29-%D0%B8-Astral-Projections-%D1%82%D1%83%D0%BA-!
На мен ми се показа един списък, но аз го постигнах по друг начин.
anonymous708973
04-30-2012, 15:40
Всеки сънува, просто не всеки си помни сънищата.
Ако искаш да сънуваш точно определено нещо, мисли си страшно силно за него преди да заспиш. Възможно най-много детайли като усещания, емоции, цветове, реакции и прочее. Лесно е.
Нещо май не ме взимате насериозно ми се струва...
Ааа няма такова нещо сигурна съм , че метода ти действа , даже си мисля , че това е най-ефектния метод!!!!!:lol:
beboliani
05-01-2012, 06:34
ee вие пък прекалихте :D ..
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: