View Full Version : Малко мнения
footballitsmylife
04-29-2012, 18:51
Здравейте,пиша тук защото искам да чуя мненията на няколко момичета в форума ... не ми се обяснява много затова ще карам направо.Да речем,че имате гадже/приятел не живеете в един и същи град примерно , след време става така че той къса всякaкъв контакт с вас без да ви обясни нищо.После след известно време отново ви търси,но вие не се интересувате ( не знам дали ме разбрахте,но както и да е малко мнения ако може да има и с 2 думи вината само в момчето ли е или може би момичето не го е обичала достатъчно много или въобще не го е обичала ?
Тоя номер съм го играла. Ако сега ме потърси при положение, че преди време когато се опитах да говоря с него прекъсна всякакъв контакт с мен... може да отиде и да се застреля. Няма хем тъй - хем иначе. Щяло му се е нещо друго преди, не го е огряло и хоп! Да се върнем пак на старото.
Каква вина е имало момичето? Тя какво да направи, да се телепортира, за да може да накара негово височество да благоволи да ѝ обясни защо постъпва така ли?
djipsito
04-29-2012, 19:14
Той да къса така контакти с мен, пък после да очаква да го "посрещна" с усмивка и подкосени колене..
DisappointedDreamer
04-29-2012, 20:40
Тоя номер съм го играла. Ако сега ме потърси при положение, че преди време когато се опитах да говоря с него прекъсна всякакъв контакт с мен... може да отиде и да се застреля. Няма хем тъй - хем иначе. Щяло му се е нещо друго преди, не го е огряло и хоп! Да се върнем пак на старото.
Каква вина е имало момичето? Тя какво да направи, да се телепортира, за да може да накара негово височество да благоволи да ѝ обясни защо постъпва така ли?
Точно така. Абсолютно съм съгласна.
DragonLady
04-29-2012, 20:46
+1
Той ти е бил шута преди, сега е твой ред да си го върнеш ;)
footballitsmylife
04-29-2012, 21:23
DragonLady - аз съм момчето в историята .. но все пак има и друг вариянт, може да не ме е обичала достатъчно много .. или въобще да не ме е обичала :)
ако има още някои може да си изкаже мнението :)
marin4itu
04-29-2012, 22:37
Или ти не си я обичал достатъчно. Прекратил си всякакъв контакт с нея, щото така ти скимнало. Сега пък си се сетил пак за нея. Май не си много наясно със себе си, а?
Зависи. Защо е прекратил отношенията си с теб е въпроса? Ако си му дала основателни причини вината си е в теб.
Ако обаче такива няма - е в него, защото не си е направил труда да ти даде обяснение.
При повторно търсене от негова страна, лично аз НЕ бих го отразила по никакъв начин. :)
NomNomNom
04-30-2012, 11:11
Аз съм била само от другата страна, късала съм така, защото не ми стиска иначе, жал ми е, или ми е писнало зверски.
Ама след това не съм търсила човека.
Не мисля, че трябва да търсиш виновни. Няма виновни когато един човек не харесва/обича друг. Не го превръщай в драма, просто му пожелай щастлив живот и се постарай и твоят собствен да е такъв.
marin4itu
04-30-2012, 12:12
Само аз ли разбрах, че темата я е написало момчето в ситуацията?
shmatarok
04-30-2012, 12:16
DragonLady - аз съм момчето в историята .. но все пак има и друг вариянт, може да не ме е обичала достатъчно много .. или въобще да не ме е обичала :)
ако има още някои може да си изкаже мнението :)
По-скоро ти не си я обичал. Тя е продължила напред, същото трябва да направиш и ти, след като си й изиграл такъв номер.
djipsito
04-30-2012, 13:02
Мхм.. Спира сякъв контакт с мен, аз решавам да му цепя игнора и да не знам нищо за него и значи, че не съм го обичала достатъчно... COJONES! Другия път! Изясни се със себе си малко и си сърбай чорбата!
ivcheto0o
04-30-2012, 16:31
Според мен никоя от двете страни не е виновна,просто разстоянието.Но след като си прекъснал контакт с нея нима очакваш да те приеме с отворени обятия?Може би си я наранил.А защо прекъсна контакт с нея?
footballitsmylife
04-30-2012, 20:08
ivcheto0o - Да речем ,че не е било нещо кой знае какво сериозно ... ами не бях сигурен и реших да си направя нещо като експеримент .. нали имаше една поговорка как беше
-ако обичаш нещо пусни го да си отиде, ако се върне значи е било твое ако ли не никога не е било .....
marin4itu
05-03-2012, 08:02
Ами като не си сигурен, говориш с нея. Обясняваш й как се чувстваш. А не да ти скимне и да спреш всякакъв контакт и тя да се чуди какво става. Въпреки че ако ако бях на нейното място, щях да ти искам обяснение защо постъпваш така с мен.
SmilezZz
05-05-2012, 06:26
И защо момичето да е също виновно, когато то се е опитвало да се свърже с момчето, а той просто прекъснал всякакви контакти.
Точно и затова мразя връзките от разстояние. Те са само за тези, които наистина се обичат и си имат доверие. Въпреки, че не е невъзможно да се поддържа такава връзка, но си зависи и от двамата. Та , навлизам в друга тема.
ShtrudeL
05-05-2012, 09:53
Само не намесвай 'обичане' в историята. Или поне без да дадеш повече подробности.
Явно го е нямало, щом така са се развили нещата. Или по-скоро е нямало сериозност във нищо.
footballitsmylife
05-05-2012, 10:13
ShtrudeL Е добре ти кво разбираш под '' сериозност в нещо '' ?